Frajt Edit a Szomszédokról: A sorozat, amit imádok, derékba törte a pályám

Startlap - Startlap
A színésznő azt mondja, ő is hibázott, de hiába köszönhet sokat a régi sorozatnak, mégis ez tette tönkre a karrierjét. Bulvárösszefoglaló.

Frajt Edit a Szomszédokról: A sorozat, amit imádok, derékba törte a pályám

A Magyar Televízió egykori sorozatának Júliája meglepően nyilatkozott a karrierjéről. Frajt Edit azt mondja, ő is hibázott, és nagyon szereti a Szomszédokat, ugyanakkor mégis ennek a műsornak köszönheti sikertelenségét. Ebben a cikkben elolvashatod a színésznő szavait a témáról.

Újabb részletek láttak napvilágot Weisz Fanni válásának hátteréről

A Blikknek megszólalt a pár egyik közeli ismerőse. A 27 éves Weisz és a 32 éves Hajmásy Péter egyébként hét évig voltak együtt, két évvel ezelőtt esküdtek meg, és akkor még arról volt szó, hogy hamarosan jöhet a baba. Részletek itt.

Radics Béla: Én nem nyalok, mint az Illés meg az Omega és a hasonló kirakat zenészek tették

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára a Facebookon nyilvánosságra hozott egy 1970-es jelentést, amelyben egy „Farsangi” fedőnevű ügynök Radics Bélával beszélgetett az Ifjúsági Parkban. Radics pedig nyíltan megmondta nem túl hízelgő véleményét az Omegáról és az Illésről. Íme.

Nézd meg, milyen szép nő lett Szandi lányából

Pintácsi Alexandra és Bogdán Csaba 21 évvel ezelőtt házasodtak össze, és egy évvel később világra jött első gyermekük. Blanka édesanyjához hasonlóan roppant sportos, rúdtáncol, így tehát nem meglepő, hogy remekül néz ki. Ha kíváncsi vagy Szandi lányára, akkor kattints ide a fotókért, illetve egy közös, családi éneklős videóért.

Jamie Oliver 45 éves felesége ismét elvetélt, de továbbra is szeretne egy hatodik gyermeket

 
Fotó: Neil Mockford/FilmMagic

Jamie Oliver és Jools most is népes családdal bír: Poppy 18, Daisy 17, Petal 11, Buddy 9 éves, River pedig négy évvel ezelőtt született. Jools pontosan annyi vetélésen van túl, ahány egészséges gyermeknek adott életet, és hamarosan 46 éves lesz. Az utolsó vetélése a koronavírus miatt elrendelt karantén időszaka alatt történt, de a reményt nem adta fel.

Exkluzív interjú készült Gundel Takács Gáborral

Három évvel ezelőtt távozott a Magyar Televízióból, de azóta több helyen és jóval többet dolgozik Gundel Takács Gábor. A számos nagy sikerű műsor házigazdája karrierjéről és családjáról beszél az alábbi podcastinterjúban.

Vajna Tímea valóra váltja elhunyt férje álmát

Az özvegy egy számára egyelőre ismeretlen szerepben próbálná ki magát, hogy ezzel beteljesítse Andy Vajna egyik nagy vágyát. Részletek itt.

Gájer Bálint megnősült: egy Cadillacből küldött videón mutatkoztak be a friss házasok

Az énekes egy rövid videót posztolt párja társaságában, amelyen immár férjként és feleségként láthatók. A felvételt itt nézegetheted.

Vajon felismernéd az utcán a Való Világ legelső nyerteseit? 

Miután elindult a jelentkezés a Való Világ tizedik, jubileumi évadába, az RTL felkutatta a régi nyerteseket, és egy riportot készítettek arról, mi történt velük a műsor óta. Elég nagy és váratlan változások történtek, erre a linkre kattintva mindezt te is megnézheted a videón.

Eddig “nagydarab” volt, most túl soványnak tartják: Szabó Zsófi 7 kilót fogyott

Forrás: YouTube/LifeTV

Sebestyén Balázs márciusban nemes egyszerűséggel nagydarabnak titulálta a kényszerű izoláció időszakában enyhén meghízott Szabó Zsófit. A műsorvezető sem volt elégedett alakjával, így életmódváltásba kezdett, de most azért szidják, mondván túl vékony. Fotók és további részletek itt.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Videón, amikor II. Erzsébet 1993-ban egy kecskeméti iskolában...

képcím

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű...

képcím

Gáspár Laci balhéjáról megszólalt a szórakozóhely is,...