Kiemelt Hírek 2018. július 28.

Fordulat: hírt kapott az anya, akinek gyermekével a vonat elé vetette magát a nagymama Hortnál

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 28.
'Meg sem fordult a fejemben, hogy valamit még tartogat számomra az élet.'

Hihetetlen hírt kapott a 29 éves Juhász Brigitta, akinek édesanyja négyéves unokájával a karján a vonat elé ugrott idén májusban. A fiatal nő azt hitte, már soha semmi jó nem fog történni vele, egészen addig, amíg kiderült: újra teherbe esett – tudta meg a Blikk.

A tolószékben élő nő nagyon nehéz helyzetben van, ugyanis fogalma sincs, hol fognak lakni februárban megismert párjával és közös gyermekükkel. Brigitta eddig egy ismerőse házában élt Horton, a férfi azonban úgy döntött, a lánynak mennie kell, és inkább egy többgyermekes család rendelkezésére bocsátja az ingatlant. A kismamának van egy saját háza is, abban azonban nincsen se áram, se fürdőszoba.

Egy érzelmi hullámvasúton ülök, és csak kapkodom a fejem, hogy az utóbbi időben mi minden történik velem. Sokként ért a hír, hogy anyukám a halált választotta, és magával vitte a kisfiamat is, aztán meg kellett azzal is birkóznom, hogy az eddig otthonomnak hitt házból is mennem kell. Ezekben a kritikus pillanatokban meg sem fordult a fejemben, hogy valamit még tartogat számomra az élet. Jelenleg tízhetes terhes vagyok, aminek nagyon örülök, de legalább annyi aggodalom is van bennem. Szörnyű érzés, hogy a lakhatásunk nincs megoldva, még az is lehet, hogy Horttól nagyon messze egy másik megyében találunk menedéket. Ezt azonban én nem szeretném, ezért nagyon kérek mindenkit, aki csak tud, segítsen nekünk, hogy a házamat rendbe hozzuk

– fejtette ki Brigitta, akinek az alábbi bankszámlámon gyűjtenek pénzt: MKB Bank 10300002-10664935-49010011.

Juhász Brigitta édesanyja, Erika négyéves unokájával, Benett-tel idén májusban ugrott egy tehervonat elé Hort és Csány között. A sajtóhírek szerint a nagymama attól tartott, hogy szegény körülményeik miatt elveszik a családtól a gyermeket.

 

Keresés az oldalon