Felújították a padokat, másnapra az önkormányzat szétverte őket – állítja az ellenzéki jelölt

Startlap - Startlap
Szeptember végén tartanak időközi választást Kőbányán.

Időközi választást tartanak Budapest X. kerületében, Kőbánya 6. választókerületében szeptember 30-án. A momentumos – DK és MSZP által is támogatott – Kovács Róbert indult a fideszes Szilágyi-Sándor András ellen.

A kampány részeként újíthatta fel Kovács Róbert a Dausz Gyula parkban álló lepusztult padokat – többekkel lecsiszolták és lefestették a jobb napokat is látott térbútorokat.

A Kőbánya Blues nevű Facebook-oldal – melynek bloggere feltehetőleg szintén Kovács Róbert – posztja szerint ezeket a padokat másnapra az önkormányzat szétverte és elszállította.

„Érdekes módon a kőbányai önkormányzatot éveken át nem érdekelte az itt lévő köztéri padok sorsa, pontosabban az, hogy az egykoron itt található hat padból már csak kettő van meg, azok is régóta használhatatlan, korhadt állapotban. Mindjárt változik azonban a helyzet, ha valaki önálló kezdeményezésben rendbe rakja ezt a két szegény padot. Ahogy az történt tegnap: lecsiszoltuk és lefestettük a padokat. Ma reggel pedig kivonult a Kőkert, a lefestett padokat szétverte és elszállította. Szánalmas. Ezt tudja ma a kőbányai fideszes városvezetés. A gyomrom forog. Előre szólok, hogy már szervezzük jövő hétre a Vaspálya utcai szeméttelep felszámolását, kitakarítását. Amire egyébként Weeber alpolgármester tett többször ígéretet hónapokkal ezelőtt…” – írták az oldalon.

 

 

LEFESTETTÉK A PADOKAT, AZ ÖNKORMÁNYZAT MÁSNAP SZÉTVERTEKőér köz, Dausz Gyula park. Érdekes módon a kőbányai…

Közzétette: Kőbánya Blues – 2018. szeptember 7., péntek

Ez is érdekelhet

képcím

"Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket" - mondta...

képcím

Megszólalt Szilágyi Liliána apja

képcím

Itt a lista: hamarosan nyitnak a szedd magad eperföldek