Felmentették a csecsemőjét kádba fojtó sülysápi asszonyt

Kövér szerint a gyermekvállalás nem magánügy, két szóval haragítottuk magunkra az ukránokat, lép a Miniszterelnökség az átverés miatt. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-05 18:50

Fotó: iStock

Felmentették a három hónapos kisfiát kádba fojtó sülysápi asszonyt

A vádlott évek óta házasságban élt, rendezett körülmények között. A kapcsolatból tavaly nyáron egy kisfiú született. A nő az ominózus tavaly októberi napon egyedül tartózkodott otthon gyermekével. Az ítélet indoklását ide kattintva olvashatod el.

Kövér László úgy véli a gyermekvállalás nem magánügy

Demográfiai konferenciát rendeztek a fővárosban, ahol számos külföldi előadó mellett felszólaltak a Fidesz prominensei is, így Orbán Viktor, Kásler Miklós illetve Kövér László is. Minderről, illetve Kövér ominózus mondatáról itt tudhatsz meg  mindent.

Osztrák köztévé vezetője kőkeményen beszólt a magyar közmédiának

Semmi mást sem tett, csak összehasonlította a közelgő osztrák, illetve magyar választások előtti lehetőségeket. Az igazán lehangoló mondatai ebben a cikkben láttak napvilágot.

Mindössze két szó is elég volt ahhoz, hogy magunkra haragítsuk Ukrajnát

Fotó: MTI/Soós Lajos

A válságzónákban segítséget nyújtó kormányzati szerv, a Hungary Helps vezetője, Azbej Tristan tett egy finoman szólva nem túl szerencsés kijelentést Ukrajnával kapcsolatban, ami akkora felháborodást keltett, hogy az ukrán külügyminisztérium nem győzött tiltakozni ellene. Hogy mi is volt az a két szó, amin teljesen kiakadtak a szomszédos országban, azt ebből a cikkből tudhatod meg te is.

Az ötödikes tankönyvben azt tanácsolják a diákoknak, hogy kérdezzék meg szüleiket, miért nincsenek megkeresztelve

Egy ötödikeseknek szánt hon- és népismereti kötetben szúrt ki egy igencsak meglepő kérdést Konok Péter történész  A különös történet részletei itt teljesednek ki.

A DK szerint Orbán Viktornál nem létezik jobb fogamzásgátló

A Demokratikus Koalíció úgy gondolja, a  miniszterelnöknél egyenesen államcél az erőteljes demográfiai politika folytatása, azaz a kormány mindenkinél jobban tudja, hány gyereket is kellene vállalnia egy jó magyar embernek. Véleményüket ebben a kérdéskörben részletesen is kifejtették, melyet itt tudsz te is elolvasni.

Azonnal lép a Miniszterelnökség az átverés miatt

Úgy néz ki egy nem létező vállalkozást tett felelőssé az augusztusi budapesti bűzért Orbán Balázs államtitkár egy parlamenti felszólalásában, Ugyanis beszédét követően kiderült, hogy nincs egyetlen cégadatbázisban sem Óbaroki Kerti Vasút Kft. Hogy mit is lép erre az átvágásszerű ügyre a Miniszterelnökség, azt ez a cikk fejti ki részletesebben.

Majdnem ugrott az idei szezon a Balatonon

Kis híján algák vágták tönkre az idényt a magyar tenger partján, de a szerencsének hála csak az utószezonban indultak be igazán. Hogy mennyire is, azt innen tudhatod meg.

Fotó: iStock

Lázár János nem rázott kezet Márki-Zay Péterrel

Fotóbank: MTI/Kovács Attila

Hódmezővásárhely polgármestere és a Fideszes politikus azért futott össze ma a bíróságon, mert korábban Márki-Zay olyan posztot tett közzé a Facebookon, amely Lázár szerint korrupcióval vádolta meg őt. A mostani találkozásról videó is készült, így egyetlen kattintás után te is meggyőződhetsz a sikertelen gesztusról.

Jön a választás, még utoljára azért hatalmas összeget öltek a propagandába

A Rogán Antal vezetése alatt álló Miniszterelnöki Kabinetiroda még a hajrában kipörget egy komolyabb összeget arra, hogy a magyar állampolgárokat illetve a nemzetközi közvéleményt tájékoztassa a kormány döntéseiről. Hogy micsoda összeg megy el ezekre az információkra, azon te is elcsodálkozhatsz, ha elolvasod ezt a cikket.