Kiemelt Hírek 2018. október 24.

Ezért mondták le hirtelen Gálvölgyi János kaposvári előadását

Morvai Linda Kiemelt Hírek 2018. október 24.
A színész felesége közölte a hírt a Facebookon egy nappal a fellépés előtt.

Jánosnak holnap önálló estje lett volna Kaposváron. A Játékszín produkciója »A Gálvölgyi« című előadóest. Pár perce érkezett a Játékszín közlése, miszerint az előadást a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta – írta rövid közleményben Gálvölgyi János felesége a Facebookon.

 

 

Jánosnak holnap önálló estje lett volna Kaposváron. A Játékszín produkciója "A Gálvölgyi" című előadáest. Pár perce…

Közzétette: Judit Gálvölgyi – 2018. október 23., kedd

 

 

A művész szerdán lépett volna fel Kaposváron az Együd Árpád Kulturális Központban, melyet indoklás nélkül egy nappal előtte lemondtak.

Az intézményt megkereste az Index az üggyel kapcsolatban, azt felelték, hogy a korábban már többször is fellépett Gálvölgyi János náluk és azt gondolták, hogy „a Művész Úr önálló estje is az előzőekhez hasonló érdeklődésre számíthat. Ebben az esetben sajnos nem így történt. A korábbiakhoz hasonló módon hirdettük meg az előadást, ennek ellenére kevés számú, mintegy tíz jegy kelt el. Az előadás előtt 10 nappal mondtuk le a Játékszínnel közös megegyezés alapján a fellépést.”

Válaszukban kitértek arra is, hogy november 8-ra is terveztek egy Gálvölgyi-előadást, melyre szintén nincs meg a szokásos számú érdeklődő.

Keresés az oldalon