Eltűnt egy 15 éves csepeli lány

Startlap - Startlap
Alexandrát napok óta hiába keresi a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kéri a 15 éves Rácz Alexandra Vivien budapesti lakos eltűnése ügyében – írja a police.hu.

A fiatal lány szeptember 7-én éjjel ismeretlen helyre távozott csepeli tartózkodási helyéről, és azóta nem adott magáról életjelet. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Fotó: police.hu

Alexandra 172 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, váll alá érő világos barna hajú lány. Eltűnésekor kék színű farmerdzsekit, hosszú ujjú piros, derékig érő pulóvert, testre simuló fekete nadrágot és fekete-fehér edzőcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Rácz Alexandra Vivient felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 0670-198-85-21-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ez is érdekelhet

képcím

Havi néhány ezer forinttal is jelentős tartalékra tehetünk szert

képcím

Német foci: 1000-szeres pénzt nyerhetsz Schäfer új csapatával,...

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...