Kiemelt Hírek 2018. november 03.

Elgázoltak egy idős férfit, majd busszal áthajtottak rajta Kecskeméten

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 03.

Rettenetes baleset történt Kecskeméten, még októberben. A rendőrség most szemtanúkat keres.

Nem állt meg egy BMW X5 típusú személygépkocsi vezetője, miután elütött egy 63 éves férfit, hanem azonnal továbbhajtott. Sajnos nem sokkal ezután egy buszvezető is áthajtott az idős úron, mivel nem vette észre, így ideje sem volt már fékeznie.

A rendőrség azonnali nyomozásba kezdett az ügy kapcsán, és pár órával később otthonában megtalálták a BMW 62 éves sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett. Mindez még október október 12-én történt.

A körülmények tisztázása érdekében most olyan szemtanúkat keresnek, akik látták a balesetet, vagy látták a Mária körút úttestén sétálni a férfit, vagy akik a körúton közlekedtek a Petőfi Sándor utca felől a Széchenyi körút felé, és látták a belső forgalmi sávban az első elütést követően az úttesten fekvő áldozatot.

Arra kérik az esetleges szemtanúkat, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányságon jelenjenek meg, vagy hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Keresés az oldalon