Kiemelt Hírek 2021. július 29.

Egy rossz, meg egy jó hír: fájhat a feje a külföldön nyaralóknak; a Facebook oltottakat enged csak dolgozni

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 29.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Pont a magyar turisták kedvenc nyaralóhelyein szigorítanak. A Facebook csak oltott alkalmazottakra számít ezentúl.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Rossz hír

Fájhat a feje a külföldön nyaralónak: világszerte aggodalomra ad okot a koronavírus delta variánsának terjedése, ráadásul már egy új mutáns is megjelent. Ebben a cikkben mutatjuk, hogy milyen szigorításokkal is kell számolni olyan üdülőhelyeken, melyek népszerűek a magyarok körében.

Jó hír

A Facebook csak akkor engedi visszatérni amerikai alkalmazottait az irodába, ha felvették a koronavírus elleni oltást. Hogy mennyire is gondolja mindezt komolyan a közösségi oldal, az innen azonnal ki fog derülni. 

Keresés az oldalon