Kiemelt Hírek 2021. augusztus 06.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: Kiderült, mekkora vagyona van Borkainak; tragédia a Szabadság hídon

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 06.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Csak fotózni akart a szerencsétlenül járt 19 éves fiú. Vége a pereskedésnek a győri városházával.

Getty Images

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Évekig tartó hiábavaló pereskedés után a győri önkormányzat végre kiadta Borkai Zsolt 2017-es és 2018-as évről leadott vagyonnyilatkozatát – írta az Átlátszó. Ha érdekel, a dokumentum szerint mekkora a vagyona szexbotrányba belebukott  győri polgármesternek, innen kiderül.

Rossz hír

A járdára zuhant a Szabadság hídról egy 19 éves fiú, amikor fényképet akart készíteni. Nem élte túl. A tragikus eset részleteiről itt olvashatsz.

Keresés az oldalon