Kiemelt Hírek 2021. augusztus 05.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: ismét munkában az újpesti rendőrök; aggasztó, ami az árakkal történik itthon

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 05.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Egyre drágább az étel és az élet is Magyarországon. Megható rendőrségi videót tettek közzé.

Getty Images

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Ismét munkába álltak azok az újpesti rendőrök, akik megfékeztek egy késelőt tavaly karácsonykor az egyik Kassai utcai társasház lépcsőházában. Az életveszélyesen megsebesített Lingvai Pétert, és támadót lelövő Szarvas Erikát a kollégáik és Markó Attila dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitányának rendészeti helyettese fogadta és köszöntötte az első napon. A megható jelenetről felvétel is készült, itt nézheted meg.

Rossz hír

Hónapról hónapra egyre drágább az étel és így az élet is Magyarországon. Eközben másutt kevésbé érzik meg a pénztárcájukon a drágulást. Mi történt? Ebből a cikkből kiderül.

Keresés az oldalon