Kiemelt Hírek 2021. július 12.

Egy jó és egy rossz hír: újabb nyugdíjemelés jöhet, megint közelítünk a 40 fokhoz

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 12.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. A mai jó hírnek a nyugdíjasok örülhetnek, a rossz pedig mindenkire vonatkozik, aki éppen nem vakációzik, és nem tud vízparton pihenni.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Mindennap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Varga Mihály  újabb nyugdíjemelést lengetett be az Origónak adott interjújában. A pénzügyminiszter szerint a magyar nyugdíjasok nem lehetnek kárvallottjai a koronavírus okozta globális válságnak, ha az éves infláció magasabb lesz 3.6 százaléknál, és ez jelenleg igen valószínűnek tűnik, akkor emelés jön. Hogy mikor, és mi következhet még, arról ebben a cikkben olvashatsz.

Rossz hír

A Nyugat-Európa felől közelítő ciklon előtt erőteljes felmelegedés zajlik a Kárpát-medence térségében. A hét közepén lesz a leginkább melegünk, a felfrissülés pedig megint zivatarral, viharos széllel érkezhet. Előrejelzés itt.

Keresés az oldalon