Kiemelt Hírek 2021. június 03.

Egy jó és egy rossz hír: örülhetnek a be nem oltottak; figyelmeztet az OTP

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 03.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. A mai rossz hír az OTP Bank háza tájáról érkezett, a jó hír a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőket érinti.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Rossz hír

Figyelmeztetést adott ki valamennyi ügyfele számára az OTP Bank arról, hogy új módszerrel támadnak az adathalász csalók. Már olvasóink is jelezték, hogy találkoztak a jelenséggel, amelyről ez a cikk add bővebb felvilágosítást.

Jó hír

Eső nélkül telnek a következő napok, melegszik az idő, reményeink szerint hamarosan előkerülhetnek a fürdőruhák is. A fizetős strandokon  június 12-én indul a hivatalos szezon. De hol strandolhatnak szabadon a be nem oltottak? Innen megtudhatod.

Keresés az oldalon