Kiemelt Hírek 2021. július 10.

Egy jó és egy rossz hír: marad az osztrákok nyitási terve; az Aldi visszahív egy terméket

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 10.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Ugyan emelkedik a fertőzöttek száma, Ausztria folytatja a korlátozások enyhítését. Rossz hírünk van viszont azoknak, akik túraszandált vásároltak az Aldiban.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

 

Jó hír

Az enyhén emelkedő számú napi új koronavírusos megbetegedések ellenére is folytatja nyitási tervét Ausztria, és július 22-től tovább enyhít a jelenleg még érvényben lévő korlátozásokon. Hogy pontosan mi változik, azt itt olvashatod.

Rossz hír

Magyarország minden Aldi üzletében elérhetőek voltak azok a túraszandálok április végétől, amiket most fogyasztóvédelmi okokra hivatkozna visszahívnak. Ebben a cikkben találod az indoklást, és azt is, mi a teendő, ha vásároltál ilyen lábbelit.

Keresés az oldalon