Kiemelt Hírek 2021. június 08.

Egy jó és egy rossz hír: kivételes nyugdíj érkezik; Orbán Viktor nem jogforrás

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 08.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. Ma a nyugdíjasok örülhetnek. Pórul járhat viszont, aki a miniszterelnök bejelentésére hivatkozva nem adózott.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A napokban kapják meg az érintettek a kivételes nyár eleji plusz nyugdíjukat. Ha érdekel, mekkora összegről van szó, és hogy pontosan mikor csenget a postás, valamint tudni szeretnéd, idén mikor lesz még egy visszamenőleges nyugdíjemelés, ebből a cikkből kiderül.

Rossz hír

Orbán Viktor március 7-én bejelentette, hogy nem kell katát fizetni márciusra. A 24.hu olvasója ezt készpénznek vette, ám utóbb csalódnia kellett. Az ügy részleteit és legfőbb tanulságát itt ismerheted meg.

Keresés az oldalon