Kiemelt Hírek 2021. június 14.

Egy jó és egy rossz hír: a horvátoknál egy kunáért vehetsz házat; kiderült, mennyire volt meztelen Galla a színpadon

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2021. június 14.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. A mai örömteli hír Horvátországból érkezett. A rossz, hogy újabb fejezetéhez érkezett a Galla Miklós körüli botrány.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Korábban már számos országban – így Olasz- és Spanyolországban is – megjelentek hírek pár száz forintért árult házakról. Most egy horvátországi településen kínálnak egy kunáért ingatlanokat. Ha érdekel a lehetőség, ide kattints.

Rossz hír

Mint ismert, pár napja az MTVA úgy döntött, hogy mégsem ad Karinthy-gyűrűt a Galla Miklósnak, mert szerintük a humorista nem méltó a legnagyobb humorista-kitüntetésre. Az Index vasárnap levelet kapott a Kretén Színház társulatától, melyben a színészek azt írják, társulatukat “véleménykülönbség nélkül, egységesen megbotránkoztatta Galla Miklós előadásukon tanúsított viselkedése”. De mit mutatott meg magából a humorista a színpadon, mivel kavart ekkora botrányt? Ebből a cikkből kiderül.

Keresés az oldalon