Egy belvárosi sztriptízbár 16 dolgozóját vitte el a rendőrség az éjjel - csúnyán átverték a külföldieket

Startlap - Startlap
Az akcióról felvétel készült.

Október 7-én este egy belvárosi szórakozóhelyen razziáztak az V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya. A 24.hu úgy értesült, hogy a Dolce Vita Bár nevű sztriptízbárról van szó.

A rendőrség közleménye szerint 12 nőt és 4 férfit állítottak elő, mivel a gyanú szerint az alkalmazottak az elmúlt két hétben hat turistát vertek át. A három indiai, két svájci-afgán és egy japán férfit becsábították szórakozóhelyre, ahol rávették őket, hogy alkoholt igyanak, majd távozáskor indokolatlanul nagy összegű számlát tettek eléjük. A sértetteket közel félmillió forinttal károsították meg.

Akinél nem volt elég pénz, azt a dolgozók elkísérték a legközelebbi bankautomatához, vagy akár a szállodai szobájukig, hogy pénzt vegyenek magukhoz. Egy alkalommal több turista került szorult helyzetbe, és ők sem tudták kifizetni a cechet, ezért az egyiknek mindaddig a szórakozóhelyen kellett maradnia, amíg a barátja visszaért a pénzzel.

A belvárosi nyomozók önbíráskodás, személyi szabadság megsértése és bűnszövetségben elkövetett csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a szórakozóhely három ügyvezetőjét, valamint két alkalmazottját. Közülük a 49 éves K. Istvánt, a 43 éves B. Ferencet, a 71 éves P. Károlyt és a 39 éves F. Dánielt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ez is érdekelhet

képcím

Pálmafás ingben bukkant fel Orbán Horvátországban

képcím

"Nemcsak téveszme, hanem veszélyes is, akárcsak Orbán maga" -...

képcím

Katatüntetés: a belvárosban vonulnak a tüntetők