Egy anya azt állítja, végtelenül hálás a vadásznak, aki véletlenül lelőtte a fiát

Vadnak nézték a fiatal férfit, akivel azonnal végzett a puskagolyó.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-17 20:26

Fotó: Thinkstock

Franciaországban egy vadász véletlenül agyonlőtt egy 34 éves brit biciklistát, mivel vadnak nézte a férfit. A történetben Mark Sutton családjának reakciójától válik még érdekesebbé: anyja és húga azt mondják, itt volt az ideje, hogy valaki végre lelője Markot – írja a Mirror.

Az édesanya szerint Mark Sutton többször megerőszakolta kishúgát, Katie Toghillt. Katie állítja, örül, hogy meghalt a testvére, aki “megérdemelte, hogy úgy lőjjék le, mint egy állatot”.

A barátnő és az édesapa szerint a két nő hazudik

A fiatal férfi gyászoló barátnője, Jo teljesen kiborult a család vádjaitól, amiket “gonosz hazugságoknak” titulált. Mark édesapja is az ő pártján áll, és feljelentette a rendőrségen volt feleségét és Katie-t zaklatásért, illetve amiért hazugságokat terjesztenek.

Katie anyja mindeközben azt mondja, a fia egy szörnyeteg, aki azért ment külföldre, mert évek múltán szembesítették a bűnével. Katie pedig csak azt bánja, hogy testvére rögtön meghalt, és nem szenvedett hosszú haláltusát, mivel “megérdemelte volna, hogy halálra kínozzák”. A lány azt mondja, bátyja 11 éves korától egészen 13 éves koráig erőszakolta őt, és csak azért hagyta abba, mert azt hazudta, hogy már menstruál, vagyis teherbe is eshet.

Remélem a pokolban fogsz megrohadni Mark Thomas Sutton

– írta az édesanya a Facebookon.

Mark Sutton egyetlen golyótól halt meg az Alpokban fekvő Les Gets település sípályáján. A végzetes lövést egy 22 éves vadász adta le, akit az eset után sokkos állapotban szállítottak kórházba, és jelenleg a rendőrség vizsgálja az ügyet. A fiatal vadász könnyen börtönbe kerülhet, ugyanis az ügyész szerint a baleset idején jók voltak a látási viszonyok, és az áldozat feltűnő színű ruhákat viselt.

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu11 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu12 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu12 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu13 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu18 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu18 órája