Döbbenetes eredménye lett Pápai Joci DNS-tesztjének

Elhunyt Medvepapa, a veresegyházi macik legendás gondozója, kiderült Sarka Kata harmadik gyermekének neme és valódi születési ideje, Vasvári Vivinél kikapcsolták az áramot és a plasztikai sebésze nem vállalja a műtétjét. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-10 13:09

Fotó: YouTube/ A Dal

Pápa Joci meghökkent, miután megkapta DNS-tesztje eredményeit

Körülbelül estig találgathatnál, ha feltennénk a kérdést, hogy vajon milyen felmenői vannak Pápai Jocinak. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzőjének a közelmúltban analizáltatnia kellett a DNS-ét, és maga lepődött meg a legjobban, amikor kiderült, milyen genetikai örökséggel rendelkezik.

Egy példamutató élet szomorú vége: elhunyt Kósa József, azaz Medvepapa, a Veresegyházi Medveotthon atyja

Csütörtök hajnalban 76 évesen egy kórházban elhunyt a veresegyházi medvepark ismert állatgondozója, Kósa József. Az idős állatbarát már betegsége előtt súlyos tragédiával szembesült. Ebből a cikkből kiderül, hogyan távozott az élők sorából Medvepapa, mit köszönhetnek neki az emberek és az állatok, illetve azt is megtudhatod, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie élete alkonyán.

Kiderült Sarka Kata harmadik gyermekének neme és valódi születési ideje

Anyák napján igazán örülhettek azok, akik hittek Sarka Kata meg nem erősített terhességének hírében, hiszen Hajdú Péter exe ekkor jelentette be, hogy megszülte harmadik gyermekét. Sarka nem árult el semmilyen részetet, a BEST magazin azonban fényt derített arra, mikor jött világra valójában a kicsi, és azt is, hogy öcsit vagy húgot kapott Hajdú Noémi és Hajdú Dávid. Minderről itt olvashatsz tovább.

Ha ide kattintasz, akkor pedig Sarka régi nyilatkozatát nézheted meg, még házassága idejéből, amikor arról beszél, hogy tervezgeti a harmadik csemetét. Arról is beszámolt, milyen nehézségeket okozott neki és volt férjének két gyermekük.

“Három évig semmit sem csináltam” – új szerepben tér vissza a közönség elé Oláh Ibolya

Oláh Ibolya az előző három évet leginkább pihenéssel töltötte, most azonban visszatért a színpadra, többek között Presser Gábor oldalán. A részletekért erre a cikkre kattints.

Vasvári Vivienre rájár a rúd: kikapcsolták náluk az áramot, és a plasztkai sebésze nem vállalja az orrát

Ha valaki tüzetesebben megnézi Vasvári Vivien Instáját, hamar rájöhet, hogy külseje alaposan megváltozott. Nem meglepő, hogy megkérdezték tőle, vajon az orrához is hozzányúltak-e már. A luxusfeleség becsületesen válaszolt a kérdésre: szerette volna megcsináltatni azt is, de a sebésze nem vállalta a beavatkozást, és Vivien azt is elárulta, miért.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩🏼A mindennapok rohanásában édesanyaként is helytállva igyekszem a lehető leggyorsabb megoldást választani a tökéletes sminkhez. 👄 Ebben mindig nagy segítséget nyújtanak a Max Factor termékei, a Miracle Touch alapozó, a Facefinity Compact 3D púder & alapozó, és a Lipfinity Lip Colour tartós ajakrúzs.💄Erre a mesterhármasra mindig számíthatok! 🤗 Köszönet a Max Factor Magyarországnak és Oscar Larionnak, a Max Factor magyarországi sminkmesterének. 🙏🏻 #reklam #maxfactor_hu #YouXMaxFactor #anyáknapja #anyavagyok #vasvarivivien #mom #mommy 💗

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

De nem csak ez nyomasztja a viasatos reality által ismertté vált édesanyát, ugyanis a család otthonában kikapcsolták az áramot. Ezzel komoly problémákat okoztak nekik – számolt be róla Vasvári, aki azt is elmondta, miért vágták le őket a szolgáltatásról.

Ezt mondta Demjén Ferenc, miután felébredt az altatásból

Felesége ült az ágya mellett, amikor Demjén Ferenc magához tért a mélyaltatásból a Pécsi Idegtudományi Központ klinikáján. A művész agyérgörcs gyanúja miatt került az intenzív osztályra Szigetváron, majd szerdán már Pécsett ébredt fel.

Freddy Mercury húgát nem sokan ismerik, pedig még mindig gyönyörű asszony

Fotó: © Hulton-Deutsch Collection/CORBIS/Corbis via Getty Images

Kashmira Cooke 67 éves, és annak ellenére, hogy ő Freddy Mercury húga, a legtöbben simán elsétálnának mellette az utcán. Cooke ebben a cikkben beszámolt arról, hogyan közreműködött a testvéréről készült filmben, valamint elmondta, mit csinálna, ha újra találkozna bátyjával.