Curtis első koncertje az elvonó után: 'Külön szobát ka­pott tőlünk, hogy még véletlenül se essen kísértésbe'

Startlap - Startlap
Ettől függetlenül a zenész a szervezők teljes bizalmát élvezte.

Curtis február 16-án jött ki az elvonókúráról, ahol kábítószer-függősége miatt kezelték. Azóta már a rapper az első koncertjén is túl van: péntek éjszaka a Dürer kertben lépett fel, ahova a Bors is ellátogatott. A szervezők egyike elmondta: fel sem merült bennük, hogy Curtis esetleg lemondaná a bulit, azonban külön szobát biztosítottak neki, hogy így szeparálják el alkoholfogyasztó kollégáitól.

Egy percig nem kételkedtem benne, hogy Atika eljön, szeretne visszatérni, ennek semmi akadálya nem volt, mivel előttem soha nem fogyasztott kábítószert. Hiányolta a rajongóit, és persze a tisztítókúra után is kell neki a bevétel. Külön szobát ka­pott tőlünk, hogy még véletlenül se essen kísértésbe, ha itt megiszunk egy-egy pohár italt, ugyanis úgy tudom, annak is hátat fordított. Mindannyian óvni akartuk, és segíteni abba, hogy minél gyorsabban túl legyen ezen a nehéz időszakon

– közölte Young G. A lap arról is beszámolt, hogy a közönség nagy örömmel fogadta Curtist, akit menyasszonya, Kriszti, és biztonsági őrként tevékenykedő bátyja is elkísért a rendezvényre.

Tudjátok min mentem keresztül szeptember óta, és ez meg egy 6–7 hónapos út lesz, de köszönöm hogy vagytok

– hálálkodott a színpadon Curtis a rajongóinak.

Ez is érdekelhet

képcím

Négy fiatal halt meg a tapolcai vonatbalesetben

képcím

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik...

képcím

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan fogja nevezni három kisbabáját