Kiemelt Hírek 2017. december 15.

Csuti kiérdemelte a hisztikirálynő címet

Morvai Linda Kiemelt Hírek 2017. december 15.
A három páros már a végső csatákat vívja.

Az Ázsia Expressz csütörtöki adásában a versenyzőknek Ajutthajába kellett eljutniuk.

Közben egy szakaszon kipróbálhatták a helyiek egyik kedvenc szórakozását, a karaokét is, a discotaxi csak akkor haladt, ha megfelelő hangerővel énekeltek benne.

Edina – ki tudja, milyen okból – leöntötte Csutit egy kis vízzel, ami miatt rettenetesen kiakadt. Erre rátett a lány még egy lapáttal, amikor kártyázás után csalónak merte nevezni párját. Erre ő pofákat vágott, felháborodott, nem szólt barátnőjéhez, kivágta a táskát a kocsiból és így tovább. Alakításával a hisztikirálynő címet egyértelműen kiérdemelte.

Zsoltiéknál béke honolt egészen addig, amíg el nem veszítették a telefonjukat, de mint kiderült, ezt véletlenül Berkiék vitték el. A fáradt Csillának párja még egy út mellett elhagyott kerekesszéket is szerzett, abban tolta el darabig.

Kipróbálhatták a muay thai-t is, ahol az ellenfeleiktől kellett megszerezniük a következő helyszín fotóját. Berki „kik ezek a macskajancsik?” felkiáltással vetette magát a küzdelembe, ahol valószínűleg csak negyedgőzzel harcoltak a thaiok, mert mindenki teljesítette a feladatot.

Csillák érkeztek elsőként, két perccel lemaradva futottak be Attiláék, Edináék pedig a harmadikak lettek.

Keresés az oldalon