Bruce Willis egy karcolás nélkül megúszta

A sebezhetetlen férfi nem véletlen, hogy életben maradt és nem sérült meg.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-27 17:39

Fotó: Tv24.hu

Már tavaly kiderült, hogy elkészül a 2001-es film folytatása, amiben természetesen szerepet kapott Samuel L. Jackson, és Bruce Willis, a rendezői székbe pedig újra M. Night Shyamalan ül majd. A premier várhatóan 2019 elején lesz.

Akik kedvelték A sebezhetetlent, azoknak jó hír volt, amikor elkészült a Széttörve, ami mondhatni az előkészítése a jövőre mozikba kerülő folytatásnak. A második részről az is kiderült már, hogy Glass lesz a címe, ami vélhetően a főszereplőre, Elijah Price-ra utal, akit Samuel L. Jackson alakított. Elijah ugyanis egy furcsa betegséggel küzd: üvegcsontozatú, egy rossz mozdulat és bármelyik csontja könnyedén eltörik. Egyetlen szenvedélye van: a képregények.

A 2001-es filmnek a főszereplője David Dunn volt, azaz Bruce Willis, aki nem először dolgozott együtt a rendezővel, hiszen 1999-ben együtt forgatták a nagy sikerű Hatodik érzéket. Ez a film annyira nem lett népszerű, hiszen épphogy megtermelte a ráfordított összeget. Akik kedvelik M. Night Shyamalan munkásságát, azoknak ez a mozi kötelező darab és a képregényfilmek kedvelőinek is. Akik viszont a Die Hard-os Bruce Willist szeretnék viszontlátni, azoknak nem ez a megfelelő választás, ugyanis nincs benne lövöldözés, robbantgatás, csihipuhi.

David Dunn az egyetlen túlélője egy szörnyű vonatbalesetnek. Nemcsak túléli a katasztrófát, de még csak meg sem sérül, egy karcolás sem lesz rajta. Ha mindez nem lenne (még számára is) elég furcsa, felkeresi őt egy idegen, Elijah Price. A férfi azt állítja, nem véletlen, hogy életben maradt és nem sérült meg. Price szerint Davidnek az a szuperképessége, hogy nem tud megsérülni, aki persze ebben nem igazán hisz, bár az tény, hogy szinte sosem volt beteg, sosem sérült meg, eddig élete során tényleg sebezhetetlen volt. Kettőjük furcsa és eléggé különböző párosa remekül működik együtt, kiegészítik egymást.

Amíg láthatjuk A sebezhetetlen második részét, addig érdemes megnézni az elsőt, és persze a Széttörve című filmet is, mert összefüggnek. Egyelőre annyit tudni, hogy az utóbbiban szereplő többszemélyiséggel bíró Kevin (James McAvoy) egyik veszélyes énje „elszabadul”, őt kezdi üldözni Dunn.

Vetítés: Szerda – Viasat3 – 06.27. 21:00

Mai nap hírei

Hogy kerültek az első, magyar tengeralattjáró roncsai a Balaton fenekére?

balaton.hu2 órája

5 jótékony hatása 1 pohár vörösbornak

napmintnap.com11 órája

Csányi Tamás: Európa vezetői lettünk, de ennek nem fogunk örülni

nagykunsag.ezalenyeg.hu13 órája

Ellenzik a Galvani-hidat, mert az majd javítja az autós közlekedés feltételeit

demokrata.hu14 órája

Változás a Magyar Telekom Csoport felső vezetésében

itbusiness.hu15 órája

Nagy lehűléssel és széllel érkezik a várva várt csapadék

mezohir.hu16 órája

Válságban a hazai szőlő-bor ágazat – és nem a koronavírus miatt

agraragazat.hu16 órája

Azzal támadják Karácsonyékat, amit Tarlósék is terveztek

szabadeuropa.hu17 órája