Kiemelt Hírek 2019. április 02.

Berki Krisztián mellszőre se szép, de Kiszel Tünde új naptárképe égeti igazán a retinát

Startlap Kiemelt Hírek 2019. április 02.
Erzsébet királynőről viszont tök szép képeket mutatunk. Rajtuk kívül Kis Grófó, Törőcsik Mari, Kiss Ramóna, Köllő Babett, Árpa Attila és Hosszú Katinka következik a habkönnyű tájékoztatás jegyében. Hírösszefoglaló.

Kis Grófó helyett édesanyja megy be a feleségéhez a szülőszobára

Kis Grófo és párja harmadik gyermeke májusban érkezik, és úgy tűnik, teljesül a vágyuk, hogy két fiuk mellett egy kislányuk is legyen. A zenész persze nagyon örül, de már előre aggódik amiatt, hogy milyen lányos apa lesz belőle. Az biztos, hogy nem olyan, aki a szülés során szeretné látni először gyermekét. 

Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, miért nem megy be a szülésre Kis Grófó:

Kiszel Tünde és Berkiék mutattak valami olyat, amit nem biztos, hogy mindenki látni szeretne

Két képről van szó. Az egyik Kiszel már jól ismert naptárfotóinak újabb darabja, amiket minden hónap elején tesz közzé, de ez egy olyan műfaj, amit sosem fogunk megszokni. A másik Berki Krisztián és Berki Mazsi az ágyban, utóbbi magassarkúban, előbbi mellszőrösen. A fénykép szokásukhoz híven megint úgy sikerült, hogy miközben nézzük, feszengve azon gondolkodunk, vajon miért oszt meg valaki a nyilvánossággal ilyeneket.

Ez nem a naptárfotó, csak simán egy remek kép Kiszel Tündéről, ami meghozza a kedvet a folytatáshoz:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOLNAP, ÁPRILIS 1-én, HÉTFŐN REGGEL 8 órakor az RTL-KLUBON A REGGELI ÉLŐ MŰSOR VENDÉGE LESZEK! 💞💗💖❤️😘#rtlklub #rtlreggeli #riport #élőadás #szeretet 🎤🎬🎥💞❤️😘

Kiszel Tünde 😍💖💞💕❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Itt megnézheted a két műalkotást:

További cikkek a Berkikről és Kiszel Tündéről:

Ritka felvételeket mutattak a fiatal Erzsébet királynőről

Aki Kiszel modellfotója és a Berki család ágyjelenete után sem adta fel, megérdemli, hogy megnézze azokat a gyönyörű képeket, amelyeket sok évvel ezelőtt készítettek II. Erzsébetről. A királynő nagy kedvencünk, szóval mindenkinek melegen ajánljuk, hogy kattintson tovább.

Itt találod a fotókat:

További cikkek a brit királyi családról:

Hosszú Katinka elfáradt és rinyál

Nem, nem mi vagyunk gonoszak a címadással, az úszónő maga fogalmazott így az Instáján, egy tőle kissé szokatlan bejegyzésben. Hosszú alapvetően a panaszkodás helyett elképesztő eredményeiről és kitartásáról híres. Most azonban az Országos Bajnokságban többször is legyőzték, ami után rögtön Helsinkibe utazott, és ez egy kicsit neki is betett. De azért persze annyira durván nem fakadt ki, és most is Iron Ladyhez méltón zárta sorait.

Hosszú Katinka teljes vallomását itt találod:

További cikkek Hosszú Katinkáról:

Kiss Ramóna alig szült meg, máris dolgozni fog

Legalábbis egy kicsit. A műsorvezető nemrégiben adott életet Lékai Mátéval közös gyermekének, de egyetlen esemény erejéig szerepelni fog csütörtökön, amit nagy lelkesedéssel jelentett be 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙💙

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Innen kiderül, hol látható legközelebb Kiss Ramóna, és az is, hogy ki lesz a partnere:

További hírek Kiss Ramónáról:

A nap két legfurcsább bulvárhíre: Köllő Babettet lerajzolta a Juventus edzője, Árpa Attilánál drograzzia volt

Köllő Babettről kiderült, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol a Juventus edzőjével. Olyannyira, hogy Aldo Dolcetti hamarosan megnyíló torinói kiállításának egyik alkotásán a színészi babérokra törő luxusfeleség szerepel. Nem ő az első, akit Köllő megihletett, az alábbi képet az általános iskolás tanítója festette a realityszereplőről:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Általános iskolás tanár nénim készítette rólam ezt a csodát.Vera néni mindig is az egyik kedvencem volt! Hatalmas szívű,igazi jó pedagógus! Szeretettel gondolok rá!!! Köszönöm szépen!!! ( raadasul ez a kedvenc @naraytamas rucim)❤️❤️❤️

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

A másik fura hírt Árpa Attila szolgáltatta, aki elmesélte, hogy másfél héttel ezelőtt egy pókerparti közben egy “aranyos drogkereső kutyával” kopogtattak a rendőrök az ajtaján. Árpa bevalotta, hogy kábítószerezett már, és egy érdekes elméletettel állt elő arról, hogy vajon miért pont az ő lakását túrták át drogok után kutatva.

Itt megnézheted az edző rajzát, és megtudhatod, honnan ismeri a magyar luxusfeleséget:

Árpa Attila rendőrségi ügyének részletei:

További hírek Köllő Babettről és Árpa Attiláról:

Törőcsik Mari elárulta, mire vágyik most igazán

Az elmúlt időszak nagyon szép volt, sok erőt ad az emberek érdeklődése, törődése, igazán megható ez. A születésnapomon is sokan köszöntöttek fel, sok jókívánságot kaptam 

– fogalmazott Törőcsik Mari, aki sajnálatos módon az utóbbi időben leggyakrabban rossz egészségével került az újságokba. A Nemzet Színésze azonban ennek ellenére remekül érzi magát, és úgy tervezi, hogy nyáron egy kicsit elutazik Velemről.

Ha érdekel, hova utazna Törőcsik, és mit mondott még, ide kattints:

További hírek a háromszoros Kossuth-díjas művésznőről:

Keresés az oldalon