Kiemelt Hírek 2018. július 02.

Bekapcsolva maradt a mikrofon Orbán Viktor beszéde után - egy tetoválást kifogásolt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 02.
A miniszterelnök Patyi Andrásnak azt mondta, "egy tetovált volt".

Bekapcsolva maradt a miniszterelnök beszéde után a mikrofon szombaton a Nemzeti Közszolgálati Egyetem budai Várban rendezett tisztavató ünnepségén.

Orbán Viktor szóvá tette, hogy az egyik tisztnek tetoválása van.

A HírTV által rögzített beszélgetés szerint azt mondta Patyi András rektornak, hogy

egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt.

Orbánnak bekapcsolva maradt a mikrofonja a tisztavatón

„Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt” – Orbán Viktor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik végzősén élcelődött, bekapcsolt mikrofon mellett a mai tisztavatáson.

Közzétette: Hír TV – 2018. június 30., szombat

A rendezvényen egyébként Orbán Viktor többek között arról beszélt, hogy ma Európában a rend, a béke és a biztonság már nem magától értetődő dolog, egyre komolyabb erőfeszítéseket kell tenni, hogy “fenntartsuk saját civilizációnk több ezer éves rendjét”. Ilyenkor felértékelődik a rend, a béke és vele együtt annak őreinek, védelmezőinek szerepe – hangsúlyozta.

A magyarok békében és biztonságban akarnak élni, ezért a jövőben is szükség lesz – sőt Európa jelenlegi helyzetét látva még az eddigieknél is nagyobb szükség lesz – bátor, jól képzett, hazájukat és nemzetüket szerető egyenruhásokra – mondta Orbán Viktor.

Az NKE Rendészettudományi Karának 218 végzett hallgatója a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tette le a tiszti esküt. A karról idén 170 tiszt kerül a rendőrséghez, a többi végzős a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a büntetés-végrehajtás és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tisztje lesz.

Az ünnepségen kiosztott sajtóanyagban azt is írták, hogy a rendészettudományi kar képzései továbbra is nagyon népszerűek, egyes szakokra csaknem tízszeres a túljelentkezés.

A most esküt tett hallgatók július 2-án kezdik meg szolgálatukat.

Keresés az oldalon