Az óvónőnek készülő kávéfőzős Luca is reagált Budaházy Edda szürreális szülős videójára 

Startlap - Startlap
Budaházy György testvére gyerekszülésre szólított fel minden magyar nőt, az itthoni fiatalok egyik szócsövévé avanzsált Mészáros Luca válaszolt neki.

“Körülbelül 20 évre előre elment a kedvem a gátmetszés és az órákig tartó vajúdás szépségeitől” – így reagált nyilvános Facebook-bejegyzésében Budaházy Edda napokban közzétett videójára Mészáros Luca. Mészáros azután vált ismertté, hogy az áprilisi választások után arról írt közösségi oldalán, hogy Magyarországon a hozzá hasonló 22 évesek jövőképe milyen sötét. Luca óvónőnek készül, de képletesen azt írta, egy kávéfőzőre sem tud elegendő pénzt megtakarítani.

Először is elnézést kérek, hogy hosszabb időre eltűntem, de felgyorsultak itt a dolgok a nemsokára elkövetkezendő…

Közzétette: Luca féle – 2018. május 27.

Budaházy Edda már csak testvére révén is ismert: Budaházy Györgyöt az ügyészség a Magyarok Nyilai nevű szervezet vezetésével kapcsolatban terrorcselekmény társtetteseként vádolja, tavalyelőtt első fokon nem jogerősen tizenhárom év fegyházra is ítélték.

Budaházy Edda a napokban azzal került ismét a figyelem középpontjába, hogy a Hozz Világra Még Egy Magyart mozgalom videójában arról beszélt: aki harminc fölött még a szüleivel lakik, vagy külföldre vándorol, hogy munkát vállaljon, feláldozza a nemzetet a kényelme oltárán.

Mészáros erről a videóról írt most a legnagyobb közösségi portálon. A politikai gazdaságtan Facebookos arca nem tagadja, hogy a hazai népesség csökkenése egy valós probléma, azonban úgy véli “ha nem akarod, hogy a gyereked fűrészport egyen lekvárral, amíg te hántod le a fakérget és azt grillezed ebédre, mert nincs félretett pénzed magadra, nemhogy egy gyerek eltartására: na az csúnya és hazaáruló dolog.” Szerinte Budaházy “arról nem beszél, hogy sokan kutyát nem tudnak vállalni, nemhogy gyermeket, még két fizetésből sem”.

Ez is érdekelhet

képcím

Olyan díjat kapott a Bagi-Nacsa páros, amiért annak idején még...

képcím

Dublinból kapott állásajánlatot a 'kávéfőzős óvónő' -...

képcím

Már a testi épségét félti az a lány, aki leírta, hogy...