Az eltűnt villanyszerelő felesége: Zoltán mögött egy egész család áll, mi bármi áron kiderítjük az igazságot

A rejtélyes körülmények között eltűnt férfi felesége azt mondja, ha kiderül, hogy férjét megölték, abba ő is bele fog halni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-06 10:29

Fotó: RTL Klub

Régi családi fotókkal teletűzdelt transzparensekkel a kezükben vonultak ki az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán rokonai a Győri Járásbíróság épülete elé, ahol az ügyben gyanúsított É. Imre vállalkozóról döntött a bíróság – számolt be a Blikk.

Mácsik Zoltán húsvéti eltűnése előtt utoljára a győri vállalkozóval találkozott egy benzinkúton. É. Imrét azóta egy másik villanyszerelő meggyilkolásával is kapcsolatba hozták, de egyelőre a holttesteket nem találták meg. A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a vállalkozó ellen. 

Az volt a célunk, hogy ez a férfi végre megtudja: Zoltán mögött egy egész család áll, akiket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Bár sokan azt gondolják, azért jöttünk el a bíróságra, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi szemébe nézzünk, ám ez pont fordítva van! Azt szerettük volna, hogy ő nézzen a mi szemünkbe, és lássa az elszántságot: mi bármi áron kiderítjük az igazságot. Már É. Imre is tudja: Zoltán mögött a legnagyobb erő, a család áll! A bíróságra velem jött Zoli két testvére és a lánya is, akikkel együtt küzdünk a szerettünkért 

– fejtette ki az eltűnt villanyszerelő felesége, Márta. Az asszony és a többi családtag végül mégsem találkozhatott a gyanúsítottal, mivel nem engedték be őket, a tárgyalást pedig elnapolták. Márta még mindig abban bízik, hogy egyszer újra együtt lehet Zoltánnal.

Amióta a férjem eltűnt, se éjjelem, se nappalom. A családdal próbálunk minél több információt begyűjteni, hogy ezzel is segítsük a nyomozást. Úgy tűnik nekem, hogy É. Imre nem egyedül tervelte ki a bűncselekményt. (…) Sokszor gondolkodom azon, nem lenne-e jobb biztosat tudni a férjemről, de mindig arra jutok, hogy a bizonytalanságot választom, mert így még van remény, hogy visszakapjam őt. Ha É. Imre tényleg megölte Zoltánt, akkor két ember halála szárad a lelkén, mert abba én is belehalok.

 

Mai nap hírei

39 évesen száguldott a halálba a magyar szinkron koronázatlan királya

femcafe.hu9 órája

A görögöknél is betelt a pohár

vasarnap.hu12 órája

Petícióban kérik a magyar szurkolók az UEFA-t, hogy ne engedje a szivárványvilágítást a magyar–német meccs alatt

hirado.hu13 órája

„Hát jöjjenek rám a rendőrök, ha én beszélgetek a tanítványaimmal arról, hogy szabad egymást szeretni”

444.hu16 órája

Matolcsy György keményen nekiment a kormánynak

privatbankar.hu17 órája

Papír palack: magyarok tesztelik a világszenzációt

transpack.hu18 órája

mutatjuk, hogy lehet csoportharmadikként továbbjutni és ellenfelet kapni

m4sport.hu18 órája

Dembélé számára véget ért az Eb

eurosport.hu18 órája