Kiemelt Hírek 2018. június 04.

Angelina Jolie 43 évesen is gyönyörű

Judit Kiemelt Hírek 2018. június 04.
Ma tölti be 43. életévét Angelina Jolie, aki sok nő példaképe, hiszen egyszerre tud sikeres lenni a szakmájában, remek anya, sokat jótékonykodik és még mindig nagyon csinos.

Számos kritika éri amiatt, hogy túlságosan vékony, sőt vádolták már anorexiával is, de Jolie tagadja, hogy bármilyen betegség miatt lenne ennyire karcsú. Az biztos, hogy nagyon odafigyel arra, mit eszik, de sportolni nincs túl sok ideje, hiszen jelenleg egyedülálló anyaként neveli hat gyermekét. A gyereknevelés mellett karrierjére is jut ideje, hiszen számos remek szerep, egy Oscar-díj valamint három Golden Globe díj után, 2012-ben rendezőként is kipróbálta magát. Azóta már háromszor ült a rendezői székbe.

Jelenleg is elfoglalt, több filmet is forgat, köztük a Demóna második részét. Úgy látszik nagyon megszerette a mesék világát, mert hamarosan szerepelni fog egy olyan moziban, ahol Pán Péter és Alice testvérek lesznek, és együtt utaznak Csodaországban, Jolie pedig az ő édesanyjukat alakítja majd.

Maradék szabadidejét sem a szépségszalonokban tölti, hanem jótékonykodik. Nem csak anyagilag támogatja a szegény gyerekeket, hanem személyesen látogat el a harmadikvilágbeli országokba. Sőt az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) külön megbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete. Mindemellett örökbefogadott egy gyönyörű etióp kislányt, és egy vietnámi kisfiút és egyik Brad Pittel közös gyermekének is Namíbiában adott életet.

Fotó: GettyImages – Mehdi Taamallah / Nurphoto

Angelina Jolie magánéletéről számos pletyka kering, mióta Brad Pittel beadták a válókeresetet, a színésznő eddig háromszor volt házas, első férje Johnny Lee Miller volt, aki többek között a Sherlock és Watson című sorozatból lehet ismerős. Pitt és Jolie 2004-ben a Mr és Mrs Smith forgatásán szerettek egymásba, amikor Brad még Jennifer Aniston férje volt.

Keresés az oldalon