Agysérülést szenvedett egy férfi David Copperfield mutatványa közben, a bűvész a trükk leleplezésére kényszerült

A férfi több mint 100 millió forintos kórházi számláinak költségét szeretné behajtani a világ legjobban fizetett mágusán, mert szerinte az ő hibájából botlott meg az egyik Las Vegasi fellépése során.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-22 07:00

A világhírű amerikai bűvésznek, David Copperfieldnek a bíróságon kellett elárulnia egy népszerű mutatványa titkát, mivel egy férfi azzal vádolja, hogy a trükk végrerhajtása közben sérült meg, egy Las Vegasi előadás alatt, írja a BBC.

Az 58 éves brit Gavin Cox a Lucky #13 nevű trükkben közreműködött, amelynek során a bűvész 13 segítőt választ ki véletlenszerűen a közönség soraiból. A férfi állítja, hogy a produkciónak köszönhetően kificamodott a válla, agysérülést szenvedett, és azóta is krónikus fájdalommal küzd.

David Copperfield egyébként már több ezer alkalommal csinálta meg a mutatványt gond nélkül. A “Lucky #13” egy 61 éves trükk, és a lényege az, hogy a kiválasztott 13 embert eltűntetik a színpadról, majd a terem hátsó részében bukkannak fel.

Copperfield ügyvédei arra hivatkoztak, hogy a művészt anyagilag károsítaná a Lucky #13 leleplezése, de ez a Las Vegas-i bíróságot nem hatotta meg, így kedden el kellett árulniuk a trükk titkát. A dolog egyébként nem túl érdekes, a kiválasztott 13 néző a függöny legördülése után egyszerűen folyosókon át kisétál az épületből, hogy újra felbukkanhassanak hátul.

Gavin Cox azt mondja, hogy menet közben esett el, és kificamodott válla miatt került kórházba, ahol később agyi léziót állapítottak meg nála. A férfi kórházi kezelése 400 ezer dollárba, vagyis több mint 100 millió forintba került.

Cox azt állítja, hogy a folyosó tele volt porral és építési törmelékkel, miközben az előadásnak helyet biztosító szálloda és Copperfield szerint minden tiszta volt.

Címlapkép: Facebook

Címkék:

David Copperfield

Mai nap hírei

Menczer: Senki nem tiltja, hogy olyan gyártókkal tárgyaljunk, akikkel Brüsszel nem

168ora.hu3 órája

„Magyarországon akarok élni”

demokrata.hu3 órája

A katonai parádé végül elmarad, Trump egy légi támaszponton búcsúzik majd az elnökségtől szerda kora reggel

444.hu6 órája

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

digitalhungary.hu7 órája

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé

promotions.hu8 órája

Hatalmas szélturbina omlott össze Svédországban

alternativenergia.hu9 órája

Harry herceg szíve összetört: nem tud túllépni a történteken

joy.hu10 órája

Elvitte egy körre nagymamáját új autójával Schobert Lara

ifaktor.hu19 órája