A VV Fanni-ügy gyanúsítottja teljesen kiborult, miután meghosszabbították az előzetesét

B. Lászlót fizikailag és mentálisan is nagyon megviselte a börtönben eltöltött fél év, a bíróság mai határozatára pedig egyáltalán nem számított.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-25 13:08

Fotó: 24.hu

A Való Világból ismert Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítottB. László november óta van előzetes letartóztatásban. A férfi ügye ma reggel került újra a Budai Központi Kerületi Bíróság elé, ahol meghosszabbították az előzetest, amely döntés a Blikk információi szerint nagyon rosszul érintette a feltételezett elkövetőt.

B. László eleinte fesztelenül, nevetgélve várakozott a tárgyalóteremben, azonban a hír hallatára teljesen kiborult. „Ez egy vicc! Ez nem lehet igaz” – mondta feldúltan, miközben a kezében lévő végzésre ütögetett. A férfit rendkívül megviselték a börtönben töltött hónapok, ahol fél év alatt 20 kilót fogyott, és mentálisan is igen rosszul kezeli a helyzetet.

“Próbáltam felkészíteni az ügyfelemet arra, hogy a bíró úgy dönt, még nem engedik ki. Ő nagyon hitt benne, hogy vége ennek az egésznek, azaz hazamehet. Csalódott és elkeseredett, aggódik a családjáért. Dunaújváros kis hely, mindenki ismer mindenkit, ujjal mutogatnak a rokonaira. Ez rettenetesen bántja Lászlót. Már azzal is elégedettek lennénk, ha házi őrizetben lehetne, ezt kérvényeztük is” – fejtette ki a gyanúsított ügyvédje.

Fanni édesanyja örömmel fogadta a döntést. “Nagy megkönnyebbülés ez nekem, örülök, hogy bent marad, legyen ott jó sokáig! Fannit semmi sem hozza már vissza, de remélem, hogy ebben az emberben felébred a lelkiismeret, és mindent bevall” – mondta az asszony. A család jogi képviselője, dr. Lichy László szerint a bíró is úgy véli, hogy B. László többet tud annál, mint amit elárult.

 

 

Mai nap hírei

„Arról nem is álmodtunk, hogy anya emberek millióin fog segíteni!” – Születésnapi portré Karikó Katalinról

wmn.hu2 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu2 órája

Híres emberek, akik régóta szinglik: és el is mondták, hogy miért

joy.hu13 órája

Orbán Viktor gratulált a CDU új elnökének

demokrata.hu18 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu18 órája

Megszúrtak egy férfit a Mester utcánál

168ora.hu18 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu19 órája

A Samsung bemutatta legolcsóbb 5G-s mobilját, a Galaxy A32 5G-t

gsmring.hu19 órája