Kiemelt Hírek 2019. június 08.

A magyar műtrágyakirály már bosszúhadjáratról beszél

Startlap Kiemelt Hírek 2019. június 08.
Hazugnak nevezte Szijjártót egy oxfordi professzor, páratlan jelenséget videóztak a Balatonnál, ekkor emelhetik ki a Hableányt. Esti hírösszefoglaló.

Az egyik leggazdagabb magyar szerint őt szándékosan tönkre akarják tenni

A milliárdos vállalkozó szolnoki gyárát egy hete leállíttatta a Katasztrófavédelem. A 250 embert foglalkoztató üzemben november óta rengetegszer tartott ellenőrzést a rendőrség, Bige Lászlót pedig gyanúsítottként is kihallgatták.

A vállalkozó most az RTL Klubnak nyilatkozott, az erről szóló cikkhez csak ide kell kattintanod.

Szemtől szembe hazugozta le Szíjjártót egy oxfordi professzor

MTI/KKM/Burger Zsolt

Pozsonyban, a GLOBSEC-konferencián vett részt a magyar külügyminiszter egy beszélgetésen a cseh, román és szlovák politikusokkal közösen. A nézők soraiból aztán nem várt módon egyszer csak érkezett egy komolyabb véleménynyilvánítás, amiről itt tudhatsz meg mindent részletesen.

Páratlan jelenséget videóztak a Balatonnál

Ritka érdekes dolgot kaptak lencsevégre a horgászok Siófokon: busacsapatok olyan táncba kezdtek a tó felszínén, mintha csak ki akartak volna ugrani a vízből. A páratlan felvételt itt érheted el.

Kigyulladt egy panel Óbudán

Fotó: iStock

Több egység is kivonult egy lángoló lakáshoz Budapesten, a kora délutáni órákban. A részletekről erre olvashatsz.

Meghatódtak a dél-koreaiak a magyarok részvétnyilvánításán

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkár posztolt minderről szombaton a Facebook-oldalán. Hogy a dunai tragédia óta milyen üzeneteket is kapott a  szöuli magyar nagykövetség, arról ebben a cikkben olvashatsz.

Megvan, mikor emelhetik ki legkorábban a vízből a Hableányt

Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ osztályvezetője szombat délután jelentette be, hogy a Dunán elmerült Hableány kishajó  sodrásoldalán lévő összes ablakát és nyílását lezárták. Hogy erre miért is volt szükség, illetve ezek után mikor is emelik ki a hajótestet, arról ide kattintva tudhatsz meg még többet.

Keresés az oldalon