A kórházban feküdt le rákos betegével a kanadai doktornő

Startlap - Startlap
Egy nappal azután kezdett flörtölni a beteggel, hogy közölte vele a diagnózist.

Eltiltottak az orvoslástól egy kanadai doktornőt, mert szexuális kapcsolatot létesített egyik rákos betegével. A 37 éves Theepa Sundaralingam egy nappal azután kezdett el flörtölni a meg nem nevezett beteggel, hogy közölte vele, rákos. Megadta neki a telefonszámát, valamint elérhetőségét az Instagramon, majd erotikus üzeneteket kezdtek el váltani, és később többször is lefeküdtek egymással – írja a 24.hu.

Egy nappal azután kezdődött minden, hogy a férfi megtudta: rákos

A 37 éves Theepa Sundaralingam egy nappal azután kezdett el flörtölni a meg nem nevezett beteggel, hogy közölte vele, rákos. Megadta neki a telefonszámát, valamint elérhetőségét az Instagramon, majd erotikus üzeneteket kezdtek el váltani, és később többször is lefeküdtek egymással.

Az orvoskamara szerint ez molesztálás

Az ontariói orvos- és sebészkamara fegyelmi bizottság a héten tárgyalta a nő ügyét. A testület jellemzése szerint elítélendő és undorító volt, amit az orvos csinált. Tettét szexuális molesztálásnak ítélték, majd a nőt megfosztották orvosi engedélyétől. Emellett kötelezték, hogy helyezzen letétbe 16 ezer kanadai dollárt, a beteg terápiás kezelésére, ha esetleg szüksége lesz rá.

Megrázta a beteget a szakítás

Utoljára 2015 szeptemberében feküdtek le egymással, ami után a nő közölte a férfival, hogy szakít vele, mert beleszeretett egyik kollégájába, akivel akkor már kapcsolata volt. Ezután nem volt hajlandó többet találkozni a beteggel, és a kezelését is abbahagyta. A beteg a fegyelmi tárgyaláson közölte, hogy a szakítás hatalmas lelki megrázkódtatást okozott neki, egy olyan időszakban, amikor rendkívül sebezhető volt.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiderült, mi okozhatta a tüzet a Szent Imrében: egy beteg miatt...

képcím

Ahol egy kórház sorsa döntheti el a választást 

képcím

Elbukott a kormány népszavazási kérdése a Kúrián