Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.

A csepeli gázoló áldozatának édesanyja: Egy ámokfutó elvette a kisfiamat!

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.
A négyéves fiú anyja szinte beszélni sem tud a fájdalomtól.

Kedden visszament a tragédia helyszínére H. Judit, a háromgyermekes édesanya, akinek legkisebb gyermekét, egy négyéves kisfiút halálra gázoltak Csepelen hétfő délután – írja a Blikk. Az anya sokkos állapotban van, alig pár pillanatot tudott a Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél eltölteni, ahol virágok, mécsesek, és egy pici plüssfigura árulkodik arról, hogy valami szörnyű dolog történt.

Az első hírek szerint a kisgyerek édesanyjával kelt át az úton, azonban kirántotta a kezét anyja szorításából, és abban a pillanatban jött az autó.

Igazság szerint nem kirántotta a kis kezét, hanem együtt mentünk át az úton, amikor a semmiből ott termett az a kocsi, és elgázolta a kisfiamat. Pontosan emlékszem, hogy mielőtt leléptünk a járdáról, körülnéztem, balról csak jó messze volt egy kocsi, jobbról pedig, ameddig elláttam, nem jött semmi. Ezért mertünk a kicsivel elindulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jött a sofőr, jóval többel, mint a megengedett sebesség. Egy ámokfutó elvette a kisfiamat

– idézte fel sírva az emlékeket Judit. A lap szerint a baleset után az anya beszaladt a kisfiúval a közeli egészségügyi intézménybe, de már nem tudtak segíteni a gyermeken.

Egy nagyon rendes család Juditéké, ő és a párja is mindent megtesz a gyerekeikért. Három fiuk van, a legkisebbet veszítették most el. Nagyon jól nevelt gyerekek, mindig szépen köszönnek, soha egyetlen hangos szót sem hallottam még az otthonukból kiszűrődni. Juditka szörnyű lelkiállapotban van, szinte beszélni sem tud a fájdalomtól. Elképzelni sem tudom, hogyan tudnak majd tovább itt élni, hiszen mindennap el kell menniük a tragédia helyszínén. Még tisztán emlékszem, mekkora boldogsággal mesélte annak idején, hogy jön a harmadik gyerek. Amikor én láttam őket, soha nem engedte el a pici kezét, annyira óvta és féltette, nehogy valami baja legyen. Most mégis vele történt meg ez a szörnyűség

– fogalmazott egy idősebb asszony, aki egy háztömbben él a családdal.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Keresés az oldalon