A csepeli gázoló áldozatának édesanyja: Egy ámokfutó elvette a kisfiamat!

A négyéves fiú anyja szinte beszélni sem tud a fájdalomtól.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-01 10:42

Fotó: Thinkstock

Kedden visszament a tragédia helyszínére H. Judit, a háromgyermekes édesanya, akinek legkisebb gyermekét, egy négyéves kisfiút halálra gázoltak Csepelen hétfő délután – írja a Blikk. Az anya sokkos állapotban van, alig pár pillanatot tudott a Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél eltölteni, ahol virágok, mécsesek, és egy pici plüssfigura árulkodik arról, hogy valami szörnyű dolog történt.

Az első hírek szerint a kisgyerek édesanyjával kelt át az úton, azonban kirántotta a kezét anyja szorításából, és abban a pillanatban jött az autó.

Igazság szerint nem kirántotta a kis kezét, hanem együtt mentünk át az úton, amikor a semmiből ott termett az a kocsi, és elgázolta a kisfiamat. Pontosan emlékszem, hogy mielőtt leléptünk a járdáról, körülnéztem, balról csak jó messze volt egy kocsi, jobbról pedig, ameddig elláttam, nem jött semmi. Ezért mertünk a kicsivel elindulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jött a sofőr, jóval többel, mint a megengedett sebesség. Egy ámokfutó elvette a kisfiamat

– idézte fel sírva az emlékeket Judit. A lap szerint a baleset után az anya beszaladt a kisfiúval a közeli egészségügyi intézménybe, de már nem tudtak segíteni a gyermeken.

Egy nagyon rendes család Juditéké, ő és a párja is mindent megtesz a gyerekeikért. Három fiuk van, a legkisebbet veszítették most el. Nagyon jól nevelt gyerekek, mindig szépen köszönnek, soha egyetlen hangos szót sem hallottam még az otthonukból kiszűrődni. Juditka szörnyű lelkiállapotban van, szinte beszélni sem tud a fájdalomtól. Elképzelni sem tudom, hogyan tudnak majd tovább itt élni, hiszen mindennap el kell menniük a tragédia helyszínén. Még tisztán emlékszem, mekkora boldogsággal mesélte annak idején, hogy jön a harmadik gyerek. Amikor én láttam őket, soha nem engedte el a pici kezét, annyira óvta és féltette, nehogy valami baja legyen. Most mégis vele történt meg ez a szörnyűség

– fogalmazott egy idősebb asszony, aki egy háztömbben él a családdal.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Címkék:

Csepel gázolás gyász

Mai nap hírei

Magyarázkodnak a TV2 műsorának szereplői: Szabó Ádám tényleg beleszeretett egyik kollégájába?

joy.hu6 órája

A gólyák előtt tiszteleg a Kis-Balaton fővárosa

balaton.hu6 órája

Mi is az a munka, amit Koncz folytatni akarna? Mutatjuk!

tiszaujvaros.ezalenyeg.hu7 órája

Medvedev mérgében eltörte az ütőjét a Fucsovics elleni meccsen

eurosport.hosszabbitas.hu14 órája

Dúró Dórának üzentek a könyvkiadók, mert bedarálta a kisebbségeknek szóló mesekönyvet

168ora.hu16 órája

Még a pap is zavarba jött, olyan ruhában ment a nő a fia esküvőjére

femcafe.hu16 órája

Nyílt levél Vera Jourovának

demokrata.hu17 órája

Két RTL-es műsor áll az élen

mmonline.hu18 órája