Kiemelt Hírek 2018. április 22.

A 12 éves fiú lenyúlta szülei hitelkártyáját és meglépett Balira

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 22.
Az anyuka nemet mondott a fiának, amikor az Balira akart menni, de a gyereket ez nem hatotta meg.

Amikor Emma megmondta a 12 éves fiának, hogy nem mennek Balira, heves vita alakult ki közöttük. A fiú végül úgy döntött, nem fogadja el anyja nemleges válaszát és nekivág egyedül is a kalandnak. Kölcsönvette a család hitelkártyáját, a nagymamájának pedig addig hízelgett, amíg az odaadta neki az útlevelét.

Ezután a fiú keresett egy járatot, Denpasarba, Balira. Csupán egy olyat talált, ahol ennyi idősen egyedül utazhat, szülői engedély nélkül is.

Aztán egy nap megpakolta a hátizsákját egy négynapos nyaralásra elegendő ruhával és azt mondta a szüleinek, hogy iskolába megy. Ám ahelyett hogy a suli felé vette volna az irányt, vonattal elment a repülőtérre és felszállt a gépre. Senki nem kérdezett tőle semmit.

Mivel az önkiszolgáló pultokat használta, egészen a gép bejáratáig nem találkozott élő személlyel és egy kis Perthben töltött kitérővel, sikeresen megérkezett Balira.

Eközben Emma megtudta, hogy a fia nem volt iskolában, jelentette az eltűnését. A család azonban elég gyorsan összerakta, hogy hol van a gyerek, így Emma repülőre szállt, hogy érte menjen. De a nő aggodalmaival szemben, a fiú mindent szépen eltervezett: szobát foglalt az All Seasons Hotelben, ahova a népszerű Go Jek motorral indult el a reptérről.  A szállás elfoglalásánál sem akadt gondja, a recepción azt mondta, a nővérével jött, és ő is hamarosan megérkezik.

Emma a mai napig nem érti, hogy juthatott el a gyermeke egyetlen probléma vagy szó nélkül Balira.

Forrás: News.com.au

Keresés az oldalon