Egészségtelen, elhízunk tőle, és azt sem tudjuk, mennyit eszünk belőle: a nátrium-glutamátról
A nátrium-glutamátot egy japán kutató izolálta tengeri hínárból 1908-ban, majd az 1940-es években terjed el a nyugati világban mint az ételek ízletességét fokozó adalékanyag. Ma már ...
egy.hu1 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Mai nap hírei
Szigorodik a palackvisszaváltási feltétel
transpack.hu6 órája
Minden a helyére kerül az egyik csillagjegy életében!
karriertrend.hu14 órája
Egy francia lap bizonyítékokat közölt arról, hogy Imane Helif valójában férfi
demokrata.hu2 órája
Mekkora a szegénység Magyarországon, ki számít szegénynek?
hovege.hu4 órája
Jönnek az uniós pénzek: három hazai fürdő is megújul
magyarnemzet.hu8 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva