Újságírót keres a Startlap

Startlap - Startlap
Magyarország leglátogatottabb híraggregátor oldala, a saját tartalomgyártással is foglalkozó Startlap újságíróval bővíti csapatát. Legyél te is a szerkesztőség tagja!

Ha legalább két éves újságírói tapasztalattal és online szerkesztői gyakorlattal  rendelkezel, szeretsz változatos témákban – például vásárlás, utazás, vagy netán tech – cikkeket írni, interjúkat, riportokat készíteni, széleskörű tájékozottság és hírérzékenység jellemez, könnyen lehet, hogy épp téged keresünk!

A Startlap csapatába olyan újságírót várunk, aki kreatív témajavaslatokkal aktívan részt vesz a szerkesztőségi munkában, önállóan, felügyelet nélkül is hatékonyan végzi a feladatát, alkalmanként sajtótájékoztatókra, rendezvényekre jár.

Munkád során szükséged lesz legalább középfokú angol nyelvtudásra, gyorsaságra, pontosságra, rugalmasságra. Esetenként feladatod a branded content anyagok írása, ezért előnyt jelent, ha ebben is szereztél tapasztalatot korábban. Azért is jár a pluszpont, ha magabiztos vagy a SEO-ismeretekben, szerkesztettél már cikkeket CMS rendszerekben (WordPress), és használod a webanalitikai szoftvereket. 

Kreatív és pörgős lesz a munka, amit egy jó hangulatú, barátságos csapat tagjaként végezhetsz.

Tudatos, korrekt piaci jelenlétet, nyitott, kreativitásra ösztönző kultúrát, modern környezetet, magas szintű technikai hátteret – céges laptop, telefon -, kutyabarát munkahelyet, ugyanakkor home office lehetőséget is kínálunk.

Cégünk, a Central Médiacsoport megbízható, kiszámítható és korrekt, az elvárásokkal arányos díjazásban részesülsz.

A  jelentkezéshez küldd el önéletrajzodat és referencia munkáidat az allas@startlap.hu címre. 

Ez is érdekelhet

képcím

A Bayern kiütötte a Plzent, megőrizte hibátlan mérlegét a Bl-ben

képcím

Tettesd magad ostobának! – és még 8 trükk, hogyan beszélgess a...

képcím

Vancsa Zalán: Nagyon jó helyen vagyok