Szívszorító tragédiák: lánya temetése napján halt meg az édesapa

Startlap - Startlap
A 23 éves fiatal egy szórakozóhelyi tűzlépcsőről zuhant le, ezután vesztette életét. Lánya temetése napján az apa epilepsziás rohamot kapott, majd elhunyt.

A 23 éves liverpooli Katie Davenport tavaly szeptember 4-én keveredett konfliktusba egy északnyugat-angliai éjszakai klubban, egy biztonsági őr ezt követően pedig a szórakozóhely tűzlépcsőjéhez vitte megnyugodni a fiatal nőt. A lány nem sokkal később azonban a mélybe zuhant – írja a Daily Mail. Katie Davenport súlyos sérüléseket szenvedett, egy liverpooli kórházban pedig agyműtéten esett át.

Az orvosok viszont így sem tudták megmenteni az életét, a lány 13 nappal a beavatkozás után meghalt.

Julie Goulding vezető halottkém a lap szerint megerősítette, hogy a lány súlyos agysérülések miatt halt meg, hozzátéve, hogy „nincs elegendő bizonyíték arra, hogy Katie Davenport öngyilkos akart lenni”.

A Daily Mail azt írja továbbá, hogy a temetés éjszakáján újabb csapás érte a családot: az elhunyt lány édesapja epilepsziás rohamot kapott a szertartás napján, és október 14-én meghalt.

„Képtelenség leírni azt a fájdalmat, amin keresztülmentünk a gyönyörű Katie elvesztése óta” – olvasható a testvére, Lianne Clegg nyilatkozatában. Mint hozzáteszi,  Katie Davenport bár küzdött problémákkal, halála előtt már jobban érezte magát és tele volt tervekkel.

„Én és a családtagjaink 20 perccel a baleset előtt még egy Snapchatet is kaptunk Katie-től, aki boldog volt. Sokat táncolt és nevetett a Hey Amigos klub táncparkettjén. Nem mutatta semmiféle szorongás vagy idegesség jelét” – jelentette ki Lianne Clegg. A cikk szerint Katie Davenport a párjával is váltott üzeneteket az este alatt, a férfinek pedig szintén az volt a benyomása, hogy a fiatal jól érezte magát a kollégáival.

Figyelem!

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: Getty Images

Ez is érdekelhet

képcím

Felborult a Magna Cum Laude turnébusza - A hét hírei képekben

képcím

Lezuhant az óriáskerékről egy nő a Balaton Soundon

képcím

Lopott taxival okozta a tragédiát az Árpád hídon az ámokfutó -...