Webjava

24 vállalhatatlan családi fotó, amin nevetni fogsz

Rossz az idő, még rosszabb a tévéműsor és még a melóban is szivatnak: itt az ideje, hogy röhögj egy jót.

Kölykök és mamák - fotók az állatvilágból

Készüljetek! Cuki fotósorozat következik kölykökről – és anyukáikról.

Szuper szeptemberi háttérképek

“Új anyag, új cím, új lendület!” – hangzott el minden dolgozat után gimis töri tanárunk szájából. Ez most különösen találónak érzem szeptemberben. Vessük magunkat újult lendülettel a tennivalókba!

Fehér gyereke született egy afro-amerikai nőnek!

Egy afro-amerikai nő fehér kisbabát szült Nagy-Britanniában, ami rendkívüli ritka esetnek számít. Azaz egymillió esetből egyszer fordul elő, akkor is, ha az apa fehér bőrű.

Elképesztő pózokba képes csavarni a testét a gumilábú táncos

A Rubber Legz művésznevet viselő profi táncos, Rauf Yasit, azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egészen megdöbbentő, lehetetlennek tűnő pózokba képes csavarni a testét. 

A legnagyobb iskolakezdési bakik, amiket a boltok követtek el

Késekkel, vagy alkohollal küldte volna iskolába a diákokat némelyik üzlet.

Eszméletlen járművek – vicces megoldások

Az  életünk egy jelentős részét utazással töltjük: úton, vízen, levegőben. Nem mindegy, mennyire megbízható közlekedési eszközbe ülünk: vagy legalábbis ezt gondolná a józan ész.

Cölöpökön ülve pecáznak a halászok Srí Lankán

A horgászás egyeseknek nyugtató jellegű kikapcsolódás, másoknak adrenalinnal fűtött sport és van, akinek a megélhetést jelenti. Sri Lankán az utóbbi miatt töltenek férfiak hosszú órákat egy fából készített úgynevezett pettán ülve.

Elképesztő! Egy vulkán kitörése képekben

Izland, a vulkánok földje egy nyughatatlan, állandóan mozgásban lévő, geológiailag aktív  sziget, ahol egy-egy vulkánkitörés nem számít meglepőnek.

Mamutfenyők birodalma

A világon egyedül Kaliforniában él a parti mamutfenyő, ezek meglevő példányainak megóvására hozták létre a Redwood Nemzeti Parkot.

A legmenőbb rágcsálóknál jártunk

Azt gondoltad, hogy egy rágcsáló csak uncsi lehet? Hát bizony nagyot tévedsz kedves látogató, és ezt az alábbi képekkel bizonyítani is tudjuk. 

Bébiként él egy felnőtt férfi!

Stanley Thornton elképesztően furcsa pali: miután hazaér a munkából, rugdalózót és pelenkát vesz magára, és csörgőivel a bölcsőbe fekszik.

Laknál konténerben? De, igen!

Szoktunk látni konténerlakásokat, azokba viszont nem szívesen költöznénk, főleg, hogy tudjuk, aki éjjel abban alszik, napközben metrót/közművet/utat stb. kell építenie. 

Sárga gumikacsák lepik el a Dunát

Sárga gumikacsák árasztják el ma a Dunát: a budai felső rakparton, a Margit híd és a Batthyányi tér közötti szakaszon rendezik meg az első magyarországi Kacsafutamot.

Ettől retteg minden magyar 15 és 45 év közötti nő

A méhnyakrák a méhnyak laphámsejtjeinek rosszindulatú elváltozását jelenti. A mellrák után a második leggyakoribb rosszindulatú betegség a 15 és 45 év közötti nőknél.

Cuki gyerekek próbálkoznak, de rosszul sül el a dolog

A gyerekek nagyon hamar felnőttek akarnak lenni, ennek érdekében pedig mindent elkövetnek. Ám néha igencsak balul sül el. 

Ölelkező állatok

Cuki képgaléria

20 káprázatos fotó, ami felfedi a kolibrik lenyűgöző szépségét

A kolibri több kultúrában is szimbolikus jelentéssel bír. Ő a hírvivő, az összekötő a föld és a nap között, az életnek, mint hősies utazásnak a szimbolikus megtestesítője.

A leghíresebb házi kedvencek – fotók

Bolondos barát, edzőtárs, terapeuta, meleget adó kályha, hűséges társ: se szeri se száma azoknak a jelzőknek, amikkel a házi kedvenceket lehet illetni, és nagyon kíváncsiak lennénk arra, hogy a legnagyobb hírességek hogy gondoltak házi kedvenceikre. 

Elaltattak 16 ezer kóbor kutyát

Tavaly szeptembertől 34 ezer gazdátlan ebet fogtak be Bukarestben, közülük 16 ezret altattak el február közepe óta.

Emberhúst szolgáltak fel egy étteremben! Hihetetlen!

A rendőrség a razzia során 11 embert, köztük az étterem tulajdonosát letartóztatta.

Így őrizte hetekig halott gazdája sírját a hűséges kutyus – fotó

Egy kutya hetekig őrizte gazdája sírját, aki egy autóbalesetben halt meg.

15 cuki kacsa poénos csacsogása

Kezdődjék a kacsatánc! 15 vicces fotót kínálunk, amit neked csak nyelni kell, mint kacsa a nokedlit.

21 ámulatba ejtő lépcső a nagyvilágból

Szürke országban, kopott, elhasznált színek között élünk, kész felüdülés, amikor végre-valahára szembejön egy vidám felület. Ez jutott eszembe, amikor megláttam azokat a színes lépcsőket, amiken akkor is felszaladna az ember, ha nincs arra semmi dolga.

Amikor a kutyák emberként viselkednek

Mint tudjuk, az emberek utánozzák egymást. Lemásolják egymás viselkedését, ellesik a mozdulatokat, megpróbálják ugyanazt csinálni, mint a másik. Az ember a legtöbbet a közvetlen környezetétől tanul és nincs ez másképp az állatok esetében sem.

Nem hiszel a szemednek! Elképesztően elkapott pillanatok!

Tökéletesen időzített képek, amelyeken nem azonnal egyértelmű a helyzet, majd meglátod!

Kolostorból börtön

A Fehér-tenger csendes partján, egy eldugott kis szigeten találhatjuk a hagymakupolákkal díszített épületegyüttest.

Falak és őrök választják el a szuper gazdagokat a szegényektől

Az alábbi képeket Mexikóból láthatjuk, nem Photoshop átveréssel, hanem ez a valóság!

Szokatlan dolgok, amivel csak Dubaiban találkozhatunk

Dubait senkinek sem kell bemutatni. Mindenki tudja, hogy ott mérhetetlen a gazdagság és luxus, így egyáltalán nem meglepő, hogy ott az ember olyan dolgokkal találkozhat, amelyekkel egy átlagos országban nem.

25 bámulatos kutyafotó

A kutya az ember legjobb barátja. Ez az őszinte és feltétlen szeretettel adózó szőrmók állat hosszú évezrede társunk, és ebben a rohanó világban is kitart mellettünk – jóban és rosszban.

Apró otthonok a természet szerelmeseinek

Számtalan olyan ember él a földön, aki hivalkodó palota helyett takaros, kedves kis házikót választ otthonának. A kicsi lakások is lehetnek otthonosak és szellősek, hisz pár okos megoldással nem gond a holmik rendszerezése és bőven marad tér is.

Ásványvíz-botrány exkluzív: megszólalt a gyártó!

Nem csillapodik az ásványvíz-botrány, megszólalt a beszállító is.

Nem csillapodik az ásványvíz-botrány, megszólalt a beszállító is.

Cuki kenguruk – zsebre tesznek téged is!

Ezek az ugri-bugri erszényesek legalább olyan viccesek, mint amilyen furán néznek ki. Lesd meg az alábbi pár képet, és tuti elmosolyodsz rajtuk. Zsebre vágnak a humorukkal!

Motoros őrültek – 11 vicces kép

Az ember csinálja a legnagyobb marhaságokat – járjon éppen lábon, üljön lovon vagy vezessen kétkerekű járművet. Mi a legidiótább motorosokat gyűjtöttük most össze neked.