Utazás

Nevezetességek különböző napszakokban

Richard Silver fotós különleges hatású fotókollázsokat készített, amelyen a világ nevezetességeit különböző napszakokban láthatjuk . 

Ahol csodás az ősz

Nem sokan vállaljuk be, hogy az ősz a kedvenc évszakunk, van, aki a tavaszra, van, aki a nyárra esküszik.

Megújult a margitszigeti Japánkert

Érdemes megnézni és megpihenni a különleges környezetben.

Harckocsik érkeztek Budapestre, de már el is mentek

Aki a napokban  harckocsikat vélt látni Budapesten, annak igaza van. De mit kerestek itt?

Volterra, az etruszk város

Volterra nem tartozik a leglátogatottabb olasz városok közé, de a közelben járva én mindenkit biztatok, hogy szánjon rá néhány órát az életéből.

Jön a Virágok éjszakája!

Szeptember harmadik hétvégéje valahogy minden programszervező számára nagyon vonzó. Rengeteg szabadtéri programra látogathatunk el országszerte.

Három napra csokiba borul a Budai Vár

Az édesszájúak szeptember 19. és 21. között kézzel gyártott csokoládékat, édességeket, fagylaltokat kóstolhatnak, és világhírű márkákkal ismerkedhetnek meg.

A világ legőrültebb fesztiválja

 A Burning Man az egyik legextrémebb fesztivál, melyet minden év nyarának végén megrendeznek Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban.

A hűség városa ősszel is vár!

Ismerd meg a kékfrankos fővárosát, hogy megtudd, miért is érdemes elutaznod!

Láttál már szibériai termálfürdőt?

A Nyugat-Szibériában található termálfürdő messzebb van Moszkvától, mint Magyarország és télen -35 fokban is lehet fürdeni a kültéri medencében.

Shakespeare-kertek szerte a világon

Mi is az a Shakespeare-kert? Egy olyan tematikus kert, amelyben azokat a növényeket találjuk, melyeket William Shakespeare, a nagy drámaíró említett darabjaiban és szonettjeiben.

Egy csepp Európa 10 csodás hely Európában, amit egyszer az életben látni kell

Vannak szépséges városok, lenyűgöző épületek, varázslatos tájak távoli kontinenseken, de most következzék 10 gyönyörűséges városka szeretett Európánkban!

Figyelem! Csak hétvégéig!

Még a hétvégéig van lehetőségetek arra, hogy megnézzétek a Magnum Photos ügynökség világszínvonalú Kontaktok című kiállítását, a Capa Központban.

A világ legőrültebb fesztiválja

A fesztivál a mindentől távol eső, kiszáradt tómederben zajlik. A látványa olyan, mintha a Mad Max című film vándorcirkuszba oltott verziója lenne.

Csoda kilátással

         Összegyűjtöttük nektek a legelragadóbb kilátással bíró szállodák képsorát. Essetek ámulatba!    

Ősz a Temze partján

Az angliai Streatley-domb kiváló kirándulóhely a Temze-völgyben, csodás kilátással az alant elterülő Streatley és Goring falvakra.

Orosz kápolna 5000 méteren

A legmagasabban épült orosz kápolna a Szent Mihály arkangyalnak szentelt kis templom, amely az Altáj hegységben található

Ködbe burkolózott városok

Akár tetszik, akár nem, el kell fogadnunk, hogy megérkezett az ősz, ami együtt jár a levegő lehűlésével és az esős, ködös napok beköszöntével.

A Balettintézet belülről

Kívülről szinte mindenki, aki az Andrássy úton sétál hosszan megcsodálja, viszont belülről mi is csak most láthatjuk először.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Facebook

Hirdetés