Otthon, hobby, kert

Mihez kezdjünk egy rozsdás fürdőkáddal?

Nem tudod mihez kezdj egy régi, rozsdás fürdőkáddal? Kidobnád? Nos, ne tedd!

A rózsa gyökereztetése: nyár végén kezdhetjük a szaporítást!

Rózsát gyökereztetéssel is nevelhetünk. Nagy Adrienn okl. agrármérnök összeállítása.

Egy virágcsoda csodálatos virágzása!

Már a sétányrózsa látványa is csodálatba ejti az embereket, hiszen a virágai valódi színváltásra képesek.

18 klassz dolog, amit PET palackból készíthetsz

Szinte ingyen kijön valamennyi DIY-ötlet!

Függőágy a lábnak, hogy kényelmesen dolgozhass

Kényelmesen ülni több órán keresztül ugyanabban a székben a számítógép előtt? Nagyjából lehetetlen, és tisztában van ezzel a  Connect Design koreai dizájnstúdió is.

Romantikus kapuk

Ha a romantikus hatás mellett tesszük le a voksunkat, akkor íme néhány tipp, amikkel biztosan nem nyúlunk mellé.

Elképesztő lakber-kiegészítők porcelánból

Bolhapiacokon, de én a közeli zöldséges piacon is találok valahogy olyan árust, aki a papírdobozok mélyén kincseket rejt. Számomra ezek kincsek.

20 tuti ötlet kicsi gyerekszobára

A gyerekszoba berendezése mindig nagy fejtörést okoz. Elég hozzá egy gyerek is, hogy hónapokat tűnődjünk rajta, milyen stílus, design kell nekünk, mit hova rakjunk, hogyan tároljuk a játékait.

Dinnyemintát nyomdáztunk a konyharuhára, és ezt másoknak is ajánljuk

A dinnyét nemcsak enni imádjuk, ha vidám, nyárias hangulatra vágyunk, dekorációnak sem kell pár dinnyeszeletnél sokkal több.

Felfrissítenéd az otthonodat és még a LEGO-t is szereted? Akkor ezt nézd!

A LEGO kortalanságát nem csak az bizonyítja, hogy évtizedek óta népszerű, hanem az is, hogy sokan felnőttként is rajonganak érte. Sőt, néhány dizájner előszeretettel készít LEGO által ihletett tárgyakat.

Sarah Jessica Parker New York-i otthona

Kíváncsiak vagytok milyen lehet Sarah Jessica Parker ízlése a valóságban? Nos ez azért is nagy kérdés, mert sztárunk egy olyan sorozat főszereplője volt, ahol folyton a legszebb ruhákban láthattuk up to date.

Ebből a 31 nem mindennapi székből garantáltan be akarsz majd szerezni egyet

Nézzétek meg az alábbi figyelemfelkeltő, kreatív és stílusos székeket, és garantáltan kedvetek támad majd beszerezni egy-egy hasonlóan szép darabot otthonra.

Cordoba bámulatos udvarocskái: a pátiók

A patiok mekkájának Cordoba számít, a dél-spanyol város egyik fő turista csalogató látványosságai épp a színes, díszes udvarocskák. Javaslom kukkantsunk be néhányba!

23 természet inspirálta kreatív dizájn ötlet

Az alábbi képeket elnézegetve olyan érzésünk támadhat, mintha egy üdítő találkozásunk lenne a természet elemeivel a mindennapi városi életünk során. A tervezők minden egyes darabnál a természet-közeliségre és természetes alapanyagok használatára helyezik a hangsúlyt.

Autóbuszból épített álomházat egy fiatal srác

Hank Butittára senki sem mondhatja, hogy feleslegesen tanult építészetet az egyetemen. A fiatal srác ugyanis fogta magát, és ötletes, komfortos otthont varázsolt egy régi iskolabuszból.

Itt a hordozható nyaraló!

Jobb, mint a sátor, menőbb, mint a lakókocsi.

5 otthoni módja a rozsda eltávolításának

Idővel kialakult rozsda a zárakon, a lakaton, az edényeken, vagy a lakás, udvar bármely részén? A drága vegyszerek helyett használjunk otthoni módszert, amellyel ugyanazt a hatást érhetjük el.

Ártalmas konyhai eszközök, amiről nem tudsz

Minden konyhai eszköz elavul, viszont van néhány, amelyek még az egészségünkre is veszélyesek lehetnek, ha nem cseréljük le őket időben.

Valódi házi gyertyák egyszerűen

Ha már valami otthon készül, akkor az a legjobb, ha semelyik alapanyagért nem kell boltba menni. Lássuk, hogyan önthetünk gyertyát otthon, a meglévő egyszerű háztartási alapanyagokat felhasználva.

Extra dizájnos ágyneműk

 

Aludnál benne?

Elképesztő miniház fából és acélból – képek

Olcsó fenntartani és az árvizet is kibírja.

15 játék, amivel a kertbe csábíthatod a gyereket

A nyári szünet csak a gyerekeknek tűnik rövidnek, a szülőknek viszont sokszor inkább túlságosan is hosszú. Hogy ezen segítsünk kicsit, eláruljuk, milyen saját készítésű játékokkal csábíthatod ki a gyerekeket a kertbe.

7+1 balkonhűsítő trükk

A tűző nap, a rekkenő hőség a teraszok, erkélyek, balkonok szerelmeseit is próbára teszi. A balkon hűsítésének, árnyékolásának lehetséges módjaiból hoztam egy csokorra valót.

Hirdetés

Facebook

Startlap Vásárlás

Hirdetés