Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
Van egy Fülesünk!Keresztrejtvény naponta
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

23°C

34 19

Közepesen felhős

cs

36 20

p

37 21

sz

35 22

v

33 19

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Megmentőjére támadt a görénykölyökItt egy videó Vajna Timiről, amit csak este merünk kitenniAz egész falut igazoltatták a készenlétisekMétereken át tolta a munkást az agresszív autós EsztergombanZöld meteor Buenos Aires felettVisszalőtte a pezsgőt a szibériai emlékműHa unod a köcsögöket, verekedj vikingekkel!A kairói nagy állatpiac: A krokodil ötvenezer

 
Hirdetés

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 308,13 Ft
USD: 280,86 Ft
CHF: 290,26 Ft
MOL: 14 635
OTP: 5 750
MTELEKOM: 409
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Albérletroham
Nehezített pályán a gólyák. De aki keres, az még talál.
Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Zenebolond, táncoló papagájok
Amikor a kutyus fél a víztől
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
A hihetetlen blöki visszatér
A világ legfélelmetesebb országútja
A világ legjobb vízicsúszdája
A legjobb optikai csalódások
Megijed egy uborkától
Piac a síneken
Ez a kúszósül azt hiszi, hogy ő egy kutyus
Vízisíző mókus? Miért ne!
Egy beteg kisfiú első találkozása egy lóval
Trükkös rendőrkutya

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A terveid végrehajtásához az kellene, hogy a körülmények folyamatosan változatlanok maradjanak. Erre azonban az égvilágon semmi garancia sincs. Nincs garancia arra, hogy minden pontosan ugyanígy marad. Lehet, hogy néhány dolog rosszabb lesz, mások pedig jobbak. Ami biztos az a változás: Az, hogy a mai körülmények hamarosan változásnak indulnak.
Bika: Kedves Bika! Vajon téged felvillanyoz az a lehetőség, hogy döntést hozhatsz, vagy inkább elszomorít? Melyik típusba tartozol ma? Abba, amelyik minden döntésben a jelen és a jövő alakításának lehetőségét látja meg, vagy abba, amelyik rosszul van attól az eshetőségtől, hogy döntenie kell, és hogy változtatnia kell valamit. Jó lenne, ha ma lehetőségnek látnád a döntéshelyzeteket.
Ikrek: Kedves Ikrek! Mit felejtettél otthon? Mit felejtettél a munkahelyeden? Úgy is kérdezhetném: hol, mit felejtettél el. Ma hajlamos vagy arra, hogy ottfelejtsd a tárgyakat valahol, és hajlamos vagy arra is, hogy megfeledkezz néhány ígéretedről. Bármit is felejtettél el szerdán, jó, ha tudod, hogy ezekből az apróbb felejtésekből sohasem lesz nagyobb baj.
Rák: Kedves Rák! Itt lenne az ideje a hűtő, és a kamra átvizsgálásának. Tele van a lakásod olyan élelmiszerekről, amelyekről megfeledkeztél, és könnyen lehet, hogy ezek némelyikének már lejárt a szavatossága is. Itt lenne az ideje, hogy megcsináld a nagy nyári kajaleltárt. Ezzel nemcsak helyet nyernél, de jó ötleteket is kapnál arra vonatkozóan, hogy mi egyen a vacsora.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A hét közepén egy kicsit leeresztesz. Ma extra szünetekre és extra lustálkodásra van szükséged ahhoz, hogy egy kicsit feltöltődjenek az erőraktáraid. Persze megteheted, hogy nem iktatsz be extra pihenést, de akkor könnyedén úgy érezheted magadat, mint aki egész nap követ tört a bányában. Ha szabadságon vagy, akkor is érdemes extra lustálkodásokat beiktatnod mára.
Szűz: Kedves Szűz! A napsütésnek rengeteg áldása van a számodra: a napfény jót tesz a bőrödnek, ha mértékkel alkalmazod. Ma érdemes egy kicsit kimenned a napra, akkor is, ha egyébként egész nap bent kellene dolgoznod. Amíg a napon vagy, addig érdemes összerendezned a gondolataidat, és érdemes egy kicsit azon elmélkedned, hogy mi mindent szeretnél fénybe borítani az életedben.
Mérleg: Kedves Mérleg! Játékos hangulatban vagy szerdán. Ma jóval játékosabb, viccesebb vagy a szokásosnál, és ezt a környezeted nem is nagyon tudja mire vélni. Ez a játékos hangulatod könnyedén átragad a többiekre is, ha őket is bevonod a mókába. Nem is hinnéd, hogy milyen nagy szüksége van a játékosságra, a kacagásra a környezetedben lévőknek.
Skorpió: Kedves Skorpió! Szerdán többször nekifutsz egy dolognak, és szinte semmit sem végzel el egyszerre. Minden egyes újabb próbálkozással újabb tapasztalatokat gyűjtesz, és minden egyes újabb próbálkozással újabb trükköket ismersz fel. Végül teljesen profivá válsz, és képes leszel arra, hogy másoknak is megmutasd azokat a fogásokat, amelyeket próbálkozás közben tanultál meg.
Nyilas: Kedves Nyilas! Minden nappal egyre előrébb jutsz, és egyre közelebb kerülsz egy nagy vágyad beteljesüléséhez, egy nagy célod eléréséhez. Szerdán is megteszed azt a nagyon fontos lépésedet, amelyet csak ma tudsz megtenni. Fontos, hogy ma észben tartsd: Nem az a fontos, hogy most hol vagy, nem az a fontos, hogy most mit csinálsz. Egyedül az számít, ami felé haladsz.
Bak: Kedves Bak! Különös képességed van ahhoz szerdán, hogy mások szavait megértsd, és sokkal egyszerűbben add őket tovább, mint ahogyan azt eredetileg megfogalmazták. Ez a képességed lehetővé teszi azt, hogy tanítsd a környezetedet, és hogy elmagyarázd nekik mindazt, ami körülöttük történik a nagyvilágban. Lehet, hogy ma te leszel az, aki mindenkinek mindent lefordít érthetőre.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Tele van a világod olyan emberekkel, olyan segítőkkel, akiket talán észre sem veszel. A sarki zöldséges, a pénztáros a kisboltban, a szomszédod, vagy a kutyasétáltató bácsi, akivel mindig találkozol. Mindenki, akivel ma találkozol ad neked valamit: Egy mosolyt, egy hasznos mondatot, egy apró ajándékot. Vajon felismered valamennyi találkozás valamennyi ajándékát?
Halak: Kedves Halak! Mindenből viccet tudsz csinálni szerdán. Ennek a környezeted nagyon örül, hiszen őket folyamatosan megnevetteted ma. De tudnod kell, hogy minden vicc mögött van valamennyi komolyság. Tudnod kell, hogy minden viccnek komoly alapja, és komoly mondanivalója van. Jól teszed, ha figyelsz a vicceidre, és jól teszed, ha te magad is meghallod a vicceidben megjelenő igazságot.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Jön a Jurassic World folytatásaMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Bemutatkozik a Mentőexpedíció űrhajós csapata
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

31.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

32

50

59

65

Várható főnyeremény: 680 millió Ft!
Hatoslottó

9

10

17

31

32

39

Várható főnyeremény: 677 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények