Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Így válassz gyógyfürdőt - gyógyhatások a vízben
Hogyan működik: a tépőzár?
Jóságpontjaim: aktív felhasználható

Időjárás Budapest

9°C

11 8

Erősen felhős

sz

12 6

v

13 3

h

14 8

k

16 11

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Ingatlan, lakás, ház

A világ elfelejtett épületeit kutatja a fotósIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

Valuta, tőzsde

EUR: 307,85 Ft
USD: 282,92 Ft
CHF: 284,37 Ft
MOL: 18 250
OTP: 7 625
MTELEKOM: 466
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Olyan sokféle módon elbűvölheted a környezetedet. Hogy őszinték legyünk, ebben jóval rutinosabb vagy, mint ahogy azt bevallod. Könnyen lehet, hogy ma is a személyes varázsodra lesz szükséged ahhoz, hogy megmutasd: Valójában az emberek sokkal mélyebben bíznak benned, és sokkal jobban hisznek neked, mint azt sokan gondolják.
Bika: Kedves Bika! Sokkal tisztábban látsz pénteken egy fontos ügyben, mint a hét elején. Könnyen lehet, hogy most arra ébredsz rá: Az egész helyzetet félreértetted. Eddig talán nem tudtad pontosan, hogy miről van szó, de most már elkezd a számodra minden rendesen kiderülni végre. Ha felismered, hogy kinek mi az érdeke, máris tudod, mire számíthatsz másoktól.
Ikrek: Kedves Ikrek! A legszívesebben egyszerre két dologgal is foglalkoznál pénteken. Ez könnyen vezethet félreértésekhez. Lehet, hogy beszélgetsz valakivel, de a fejedben egy teljesen másik téma jár, ás ezért hirtelen elkezdesz valami másról beszélni, anélkül, hogy észrevennéd: Elkalandoztál. Ez azonban eléggé zavaró lesz a többiek számára.
Rák: Kedves Rák! A családodban lappang egy titok, és neked ebből már eleged van. Akár tudod ezt a titkot, akár te magad akarod kideríteni, fontos, hogy tudd: Pénteken minden adott ahhoz, hogy a titok a felszínre bukkanjon. Akár tovább akarod titkolni, akár meg akarod tudni ezt a titkot, most kell cselekedned. Bárhogy is alakul a titok sorsa, ne felejtsd el, hogy a családod mennyire szeret téged!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Minden helyzetben tudod, hogy mit kell mondani, de pénteken talán mégis eláll a szavad. Ha most olyasmi történik, amire nem vagy felkészülve, akkor egyszerűen csak hallgass, és várd ki a végét. Tudom, hogy szívesebben szólalsz meg, de hidd el: A hallgatásnak mindig megvan a haszna, hiszen ilyenkor kiderülhet mások véleménye.
Szűz: Kedves Szűz! Ahelyett, hogy azt figyeled, mások mit akarnak hallani, most végre koncentrálj arra, hogy te mit akarsz mondani. Van valami, ami régóta nyomja a bögyödet, van valami, amit régóta szeretnél elmondani a többieknek, de eddig nem találtad a szavakat. Könnyen lehet, hogy lassan megtalálod azokat a szavakat amelyeket használhatsz.
Mérleg: Kedves Mérleg! Az egész napod a bizalom és a bizalmatlanság tengelye körül forog. Ma könnyedén megváltozhat azok listája, akikben megbízol, és az is kiderülhet, hogy valójában elég sokan vannak azok, akikkel ok nélkül voltál bizalmatlan. Péntek estére sokkal pontosabb képed lesz arról, hogy kiben szabad megbízod, és kiben nem.
Skorpió: Kedves Skorpió! Lehet, hogy nem ért meg mindenki pontosan pénteken. A megoldás azonban nem az, hogy üvölteni kezdesz. Hiszen, ha így teszel, az nem segít senkinek sem. Ahelyett, hogy felemelnéd a hangodat válassz más módszereket. Talán egy szemléltető ábrát rajzolhatnál, vagy rákereshetnél egy oktatóvideóra az interneten.
Nyilas: Kedves Nyilas! Onnan kapod a legnagyobb segítséget ahonnan arra számítasz. Komolyan: Ma arra jöhetsz rá, hogy az emberek nem változnak. Aki eddig segített neked, az ezután is segíteni fog. Aki eddig csak a száját jártatta, az ezután is csak beszélni fog. Neked pedig az a dolgod, hogy megértsd végre: Az emberek pontosan olyanok, amilyennek látszanak.
Bak: Kedves Bak! Szívesen szaladnál el a feladatok és kihívások elől pénteken. Ma azt hiszed, hogy ezek csak nehézségeket tartogatnak a számodra, pedig ez nem igaz. A feladatok valójában rengeteg sikerélményt és rengeteg értékes megtapasztalást tartogatnak neked. Csak arra lenne szükség, hogy gondolkodás és félelmek nélkül vágj bele a dolgokba.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Most könnyen összekeverheted az embereket az életedben. Egész pontosan arra gondolok, hogy nem azt hívod fel telefonon, akit szerettél volna. Vagy egy üzenet megy rossz személynek. Esetleg nem eszed észre, hogy a hátad mögött áll az, akiről beszélsz. Szóval ma bánj óvatosan a szavaiddal, akár leírod őket, akár kimondod azokat.
Halak: Kedves Halak! Itt az ideje visszaadnod a kölcsönöket – a szó minden lehetséges értelmében. Lehet, hogy valaki valóban kölcsönadott neked valamit, amit ideje visszaadnod. És az is lehet, hogy valakinek csak átvitt értelemben kell visszafizetned azt, ahogyan veled bánt. Fontos, hogy értsd: Nem bosszúról, hanem a számlák rendezéséről van szó.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Nézd meg, hogyan adja elő Tom Cruise az összes filmjét 8 perc alattExkluzív! Itt a Logan szinkronizált trailereValóra válhat a The Walking Dead-rajongók legszörnyűbb rémálmaNemcsak nyomasztó, de para is lesz Amy Adams ufós sci-fijeNézd meg, hogyan adja elő Tom Cruise az összes filmjét 8 perc alattRégi-új műsorok novembertől az RTL Klubon
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

41.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

17

22

47

73

90

Várható főnyeremény: 355 millió Ft!
Hatoslottó

7

17

23

26

27

41

Várható főnyeremény: 120 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

2 x Aquaworld családi belépő

2. díj

3 x 5000 Ft Tesco-ajándékutalvány

3. díj

10 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?