Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

A teszt során 7-ből 6 krém megbukott.
Rákkeltő anyagot találtak a popsikrémekben

Időjárás Budapest

28°C

31 18

Közepesen felhős

h

27 17

k

26 14

sz

28 13

cs

30 18

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

Egészség plusz

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

Megtalálod a Fekete házat a képek között?Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 317,27 Ft
USD: 285,11 Ft
CHF: 292,15 Ft
MOL: 16 180
OTP: 6 325
MTELEKOM: 439
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ember így még nem utálta munkáját
Döbbenetes: a világ az ember nélkül
Széjjelszívatja a mókus a kutyát
Azt hiszed olyan ügyes? Nézd meg a végét
Mester, ezt már tényleg nem kellene
Nem halott, csak alszik
12 éves, de zsebre vágta a zsűrit
Egyszer lépsz félre, és véged
Mi ez? Ez valami félelmetes!
Semmi, csak bekukkant két zsiráf

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A családod úgy tekint rád, mint egyfajta megmondó emberre, mint egyfajta problémamegoldó gurura. Ennek megfelelően a vasárnapi családi ebéd is könnyen alakulhat tanácskérők összejövetelévé. ma mindenkinek adj tanácsot, de ne bánj túl könnyelműen az anyagi támogatásoddal. Csak annak adj pénzt, akiről tudod, hogy jól fogja felhasználni, és úgy fekteti be, hogy az neki sokszorosan megtérüljön.
Bika: Kedves Bika! Van még némi nehézséged azzal, hogy hogyan tedd az életmódod részévé azokat a változásokat, és azokat az új dolgokat, amelyek csak most jelentek meg az életedben. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb helyzete lenne mindenkinek akkor, ha elkezdenéd az új elveidet, az új tudásodat is beépíteni a hétköznapjaidba. Az elméletből ideje gyakorlatot csinálnod, mert ha így teszel, az nagyban megkönnyíti az életedet.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az ami az egyik pillanatban még akadály, vagy nehézség, a következőben igen könnyen válik lehetőséggé. Itt az ideje annak, hogy megvizsgáld a helyzetedet egy kicsit más szemszögből is. Ha hátralépsz attól a gondolattól, hogy az ami ma történik veled csakis nehézségeket jelenthet, máris megláthatod a helyzetben rejlő áldást is. Ha úgy tetszik, ez az álruhás áldás lesz a mai napod legjobb része.
Rák: Kedves Rák! Lóugrásban haladsz egy probléma megoldásában vasárnap. Ami azt illeti, ezt a problémát már egy jó ideje kerületed, így volt időd kidolgozni a stratégiádat. A legjobb az lenne, ha ma tényleg bátran állnál hozzá a problémához, és ha ma tényleg más problémamegoldó eszközöket vetnél be, mint amik megszokottak voltak eddig az életedben. Nyugodtan lépj nagyobbat, mint ami kényelmes.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Érdemes lenne kidolgoznod egy túlélési stratégiát  a hétre. Igen, tudom, hogy olyan sok ötleted volt. Igen, tudom, hogy olyan sok terved van még. De mégis érdemes azzal számolnod, hogy mi történik akkor, ha ezek a tervek nem működnek. Mi történik akkor, ha módosítanod kell? Ha van B-terved az megkönnyíti azt is, hogy betartsd az A-t, hiszen ilyenkor nem kell görcsösen igyekezned azon, hogy sikerüljenek a dolgok.
Szűz: Kedves Szűz! Néhány meggondolatlan mondatod sokkal nagyobb hatással van másokra, mint azt sejted. Pont ettől lesznek ezek meggondolatlan mondatok. Most az lenne a dolgod, hogy vedd elő a nyugodtabb énedet, és ahelyett, hogy meggondolatlan kapkodásba kezdesz inkább válaszd a békét. Egyszerűen csak dönts úgy, hogy a meggondolatlanság, a hirtelen kimondott indulatszavak helyett a nyugalmat választod.
Mérleg: Kedves Mérleg! A halogatásnak soha sincs jó vége. Tudom, ezt nem ilyenkor kellene mondanom, hanem olyankor, amikor halogatni kezdesz. Úgy tűnik, hogy vasárnap pont egy korábbi halogatásod miatt kerülhetsz kellemetlen, de legalábbis furcsa helyzetbe. Fontos, hogy tudd: Még most sincs késő. Ha összeszeded magadat, ha belevágsz, akkor gyorsan az előnyödre fordíthatod a helyzetet, és gyorsan jöhetsz ki jól ebből az ügyből is.
Skorpió: Kedves Skorpió! Vasárnap képes vagy arra, hogy játszi könnyedséggel ugord át a problémákat. Ma nem kell attól tartanod, hogy beleragadnál egy-egy helyzetbe, vagy egy-egy problémába, hiszen ma olyan könnyedén lépsz rajtuk túl, mintha azok ott sem lettek volna. Ennek az is lehet az oka, hogy észre sem veszed ezeket a problémákat, hiszen a hét utolsó napján jóval figyelmetlenebb vagy a szokottnál.
Nyilas: Kedves Nyilas! Melléd szegődik a szerencse, de könnyen lehet, hogy ez nem azt jelenti, hogy ma nagyobb pénzösszeg üti a markodat. A mai szerencséd inkább valamilyen lehetőség formájában jelenik meg az életedben. A mai szerencséd abban támogat téged, hogy szerencsésen megoldhass néhány olyan helyzetet, amelyekről már-már azt hitted, hogy sohasem sikerül őket megnyugtatóan rendezned.
Bak: Kedves Bak! Nem igazán érdemes azzal számolnod, hogy vasárnap majd munkával telik a napod. Még ha vittél is haza valamennyi elvégzendő munkát, arra egyáltalán nincsen semmilyen garancia sem, hogy ezeket a munkákat ma meg tudod csinálni, vagy be tudod fejezni. Jobban tennéd, ha ma a pihenést, és a lazítást választanád. Szükséged van erre a kikapcsolódásra ahhoz, hogy a jövő héten jó teljesítményt nyújthass.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ideje átgondolnod az idei nyaralásodat. Érdemes megvizsgálnod a körülményeket, és érdemes már most átgondolnod, hogy mi mindent kell vinned magaddal. Ez a nyaralásod sokkal jobb lesz, mint azt gondolnád eleinte. Ehhez persze az is kell, hogy most valóban végiggondold, hogy mi mindent kell tenned, és hogy mi mindenre van szükség. A megfontolt döntések jól jönnek a nyaraláshoz.
Halak: Kedves Halak! Vigyázat, a gyomrod vasárnap érzékenyebb a szokottnál. Ma erős lesz a kísértés benned, hogy mindenfélét megegyél, ami a szemed elé kerül, de jobban teszed, ha egy kis önmérsékletet tanúsítasz. Úgy is mondhatnánk, hogy jobb lenne, ha a ma a kímélő ételeket választanád. Mi a helyzet a strandkajákkal? Például a főtt kukorica és a gyümölcsök is remek választásnak mutatkoznak ma.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

A Függetlenség napja 2 tökön ragadja a nosztalgiátEwan McGregor élete darabokra hullik az Amerikai pasztorál trailerébenMichael Bay leleplezte a Transformers 5 egyik új robotját - fotóTom Hanks sötét erőkkel száll szembe az Inferno új trailerébenLélegzetelállító a Vándorsólyom kisasszony új szinkronos előzeteseA brit filmiparnak is hatalmas pofon a Brexit
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

25.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

29

54

63

78

83

Várható főnyeremény: 1 066 millió Ft!
Hatoslottó

13

19

26

31

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények