Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Elvis Presley, Marilyn Monroe, 1956

Időjárás Budapest

19°C

25 12

Felhőtlen

p

25 10

sz

24 10

v

23 11

h

19 13

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Ingatlan, lakás, ház

Ennyi mindenre jó egy régi vágódeszkaIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

Valuta, tőzsde

EUR: 307,95 Ft
USD: 274,59 Ft
CHF: 282,62 Ft
MOL: 17 275
OTP: 7 319
MTELEKOM: 448
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Csütörtökön szívesen raksz rendet a környezetedben és az életedben. Ma szívesen döntesz úgy, hogy helyére teszed a dolgokat, és a helyükre teszed az embereket. Fontos, hogy tudd: Ha ma sikerül átláthatóvá tenned a viszonyaidat, és rendezned a rendezetlen tartozásokat, akkor egy sokkal stabilabb és biztonságosabb alapról folytathatod az ügyintézést holnaptól. Épp ezért megéri minden rendrakással töltött perced.
Bika: Kedves Bika! Csütörtökön sokkal fáradtabbnak érezheted magadat, mint más napokon. Könnyen lehet, hogy úgy érzed, ólmos fáradtság lett úrrá rajtad, és ezzel a fáradtsággal már nem tudsz mit kezdeni. Ma engedd meg magadnak a pihenést. A szervezeted azt jelzi feléd, hogy sokkal nagyobb odafigyelésre, több folyadékra, több pihenésre és több hasznos tápanyagra, vitaminra lenne szüksége.
Ikrek: Kedves Ikrek! Ma könnyen kapod az embereket következetlenségen, és könnyen éred tetten azokat, akik füllentenek neked, vagy nemes egyszerűséggel csak elhallgatnak bizonyos dolgokat előled. Őrizd meg a nyugalmadat, és őrizd meg a lelki békédet ebben a helyzetben is. Ne hagyd, hogy a körülötted lévő füllentések elvegyék a kedvedet az őszinteségtől. A mai napod lényege pont az, hogy átláss az érdekekből szőtt álomképeken.
Rák: Kedves Rák! Van egy olyan érzésed, hogy mindenkinek azt kell mondanod, amit hallani akarnak. A helyzet azonban az, hogy ezzel senkinek sem segítesz. Ahelyett, hogy azt mondod az embereknek, amire vágynak, mondd inkább azt, amit szívesen megfogalmazol. Add azt a tanácsot, amelyet szerinted hallaniuk kell. Ehhez eleinte talán nagyobb bátorság kell a szokottnál, és talán nem mindenki tud mit kezdeni az őszinteségeddel, de neked végül nyugodtabb lesz a lelkiismereted.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Hogyan gondolsz magadra? Hogyan definiálod magadat? Csütörtökön az énképed, az önmagadról alkotott képed, és a világnak mutatott képed kerül előtérbe. Ma az a legfontosabb kérdés, hogy milyennek látod magadat, és meg vagy-e elégedve ezzel a képpel? Ha szeretnél változtatni azon a képen, amilyennek magadat mutatod, csütörtökön könnyedén megteheted, és megváltoztathatod mások benyomását rólad.
Szűz: Kedves Szűz! Sokkal többen figyelik a szavaidat és a tetteidet, mint azt megszoktad. Könnyen lehet, hogy most olyanok is felfigyelnek a gondolataidra, az ötleteidre, akiknek máskor fel sem tűnnek azok. Ez hosszútávon munkahelyi előrelépést vagy egy új munkát is hozhat neked. Fontos, hogy csütörtökön felismerd: A munkád értéket teremt, és nemcsak neked segít, de sokaknak másoknak is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Egyszerre két dologgal kell párhuzamosan foglalkoznod, és ez a dolog egy kicsit talán jobban megvisel, mint ahogyan arra fel vagy készülve. Könnyen lehet, hogy szívesen választanál mindössze egy témát, egy területet magadnak mára, s szívesen oldanád meg úgy a helyzetet, hogy csak egyvalamivel foglalkozol. ma azonban a párhozamos munkavégzésre, a pérhuzamos gondolkodásra lesz szükség. Arra, hogy egy kicsit mindennel foglalkozz végre.
Skorpió: Kedves Skorpió! Ma egy kicsit szarkasztikusabb, egy kicsit keményebb vagy a szokásosnál is. Lehet, hogy a környezeted nem viseli könnyen a mai vicceidet, pedig ezek a viccek sokkal fontosabbak, mint azt gondolnátok. Ezek a viccek neked is és a körülötted lévőknek is abban segítenek, hogy ránézzetek a helyzetekre. A humorod – legyen az bármennyire is száraz – egy szelep, amelyen keresztül kiengedheted a benned lévő feszültséget.
Nyilas: Kedves Nyilas! Van benned némi sietség csütörtökön. Ma mindent szeretnél elkapkodni, és minden helyzetben és döntésben szeretnél azonnali döntést hozni. ez a fajta kapkodás azonban ahhoz vezet, hogy meggondolatlanul cselekszel, és olyan hibákat követsz el, amelyeket megfontoltan, lassan haladva sohasem tennél. Fontos, hogy megérts valamit: Ráérsz a nap végén meghozni azt a döntést, amit már reggel szívesen elintéznél.
Bak: Kedves Bak! Különös dolog egy kapcsolat: Mindig vannak jó és rossz részei mindig egyszerre jelenik meg benne sok-sok érzelem, elvárás és lehetőség. Ha pedig a párkapcsolatodra gondolsz, ott még több hatás és ellenhatás jelenik meg. Fontos, hogy csütörtökön tisztában legyél ezzel, és ma próbáld meg egészében nézni a kapcsolataidat. Ma nézz rá egyszerre a jó és a rossz részekre is.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Néha megnehezíti a dolgodat az, hogy az emberek nem rád figyelnek, hanem arra, amit rólad gondolnak. Ma is ilyen „érzékelészavar” lesz körülötted, ma is sokan érzékelnek olyannak, amilyennek ők akarnak, és nem olyannak, amilyen valójában vagy. Pedig azzal, ha meg tudod mutatni az igazi arcodat, és ha ők ezt észre is tudják venni mindenkinek segítesz abban, hogy felismerje: Hányadán is áll veled.
Halak: Kedves Halak! Talán van benned félelem azzal kapcsolatban, hogy elengedj egy olyan helyzetet, amelyben régóta vagy benne. Mégis most érdemes venned egy nagy levegőt, és érdemes megtenned az első – talán még icipici – lépést. Nyugodtan vedd sorra ma azokat a helyzeteket, amelyeket nem szeretnél továbbvinni magaddal az új évbe, amelyeket az addig előtted álló bő három hónapban szívesen lezárnál.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Magyarul is borzongatóan izgalmas az Inferno előzeteseEz már a vég: Az oroszlánkirályt is rebootolja a DisneyBruce Campbell: Néha hagynod kell, hogy feltolják a fejed egy hulla hátsójábaBruce Campbell: Néha hagynod kell, hogy feltolják a fejed egy hulla hátsójábaFelkavaró előzetest kapott a martfűi rémről szóló filmMágikus momentumokban gazdag a Legendás állatok és megfigyelésük új trailere
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

38.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

8

29

59

77

89

Várható főnyeremény: 85 millió Ft!
Hatoslottó

5

14

24

29

32

37

Várható főnyeremény: 120 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények