Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

20°C

34 19

Közepesen felhős

sz

31 19

cs

27 17

p

25 15

sz

23 14

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Kedvenc linkek

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Az embercsempészek jobban teljesítenek Elég nehéz napjuk volt ma migránsoknak.Menekültek: a civilek nélkül kitörne a káosz"Ha vonattal elmehetnének, nem fulladnának meg 71-en egy hűtőkocsiban"Csőtörés a Széll Kálmán térenCsalihallal vadászik a kardszárnyú delfinEgy megbilincselt menekült rosszul lett a Tranzit Járaton BudapestenNagy Feró beszállt a sörbizniszbeHavas Henrik: Örülök, hogy nem vagyok meleg. Ez egy nyomorult ország!

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

Startlap tematikus oldalak
 

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,49 Ft
USD: 280,74 Ft
CHF: 291,50 Ft
MOL: 13 860
OTP: 5 387
MTELEKOM: 398
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Durva lakásáresés lehet a vége, ha nincs elég gyerekünkIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legjobb optikai csalódások
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Vízisíző mókus? Miért ne!
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Mosdókagylóban lubickol a bagoly
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
Akkor ez most hogy is van?
Apa, az egy pók?
Mit tesz a kutya, ha melege van?
Amikor a kutyus fél a víztől

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Nem neveznélek túl állhatatosnak kedden. Szeptember első napján olyan vagy, mint a szélkakas: Folyton megváltoztatod az irányt, amerre nézel. Egy-két fordulat még belefér a rugalmasság kategóriájába, de ha ennél többször változik meg a véleményed, akkor igazán érdemes elgondolkodnod azon, hogy talán kitartóbbnak kellene lenned. Pontosabban: Hűségesebbnek kellene lenned az elképzeléseidhez.
Bika: Kedves Bika! Valakinek szükséged van a segítségedre, méghozzá a fizikai segítségedre a kedden. Valakinek szüksége van arra, hogy támogasd, hogy fogd a kezét, hogy ott legyél mellette. Lehet, hogy eleinte nem szívesen adod meg ezt a segítséget – semmi baj. De mielőtt eltaszítod őt magadtól, kérlek gondolj bele, hogy milyen lenne neked az ő helyében. Ne felejtsd el: Most neki van szüksége segítségre, de lehet, hogy hamarosan neked lesz szükséged rá.
Ikrek: Kedves Ikrek! Kedden hirtelen összeérnek a fejedben a gondolatok. Ma hirtelen megérted mindazt, amit eddig csak sejtettél. Az összefüggéseket ma könnyedén megérted, és arra is könnyedén rájössz, hogy ezek az összefüggések milyen módon támogatnak téged. Kedden a szokásosnál is gyorsabban és élesebben vág az eszed. Ennek pedig meglesz az eredménye is: Estére sokkal jobb pozíciókba kerülsz, mint ahonnan a reggelt indítottad.
Rák: Kedves Rák! A női szolidaritás jegyében telik a kedded. Ma más lányoknak, asszonyoknak, nőknek kellene segítened. Ma add tovább azt a női bölcsességet, amelyet megtapasztaltál. Add tovább azt a női bölcsességet, amelyet az anyukádtól, a nagymamádtól tanultál, és amelyeket ők is az édesanyjuktól és a nagymamájuktól tanultál. Ez a női bölcsesség segíteni fog másoknak is, legalább annyit, mint amennyit neked segített.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Nem tagadom, ma érnek bizonyos apró bosszúságok. Az azonban nem mindegy, hogy hogyan reagálsz ezekre az apró bosszúságokra. Reagálhatsz úgy mint egy gyermek: Csinálhatsz jelenetet, csaphatsz hisztit. És reagálhatsz úgy is, mint egy felnőtt: Megkeresheted a megoldást, és megkeresheted, hogy mi lehetett a probléma oka. Megkeresheted, hogy milyen módon lehet a bosszúságból öröm.
Szűz: Kedves Szűz! Ma központi kérdés lesz az életedben a hűség. Nemcsak a párkapcsolati hűségre gondolok, hiszen ma az a legfontosabb a számodra, hogy tudd mindenki hűséges hozzád, aki fontos neked. Fontos, hogy hűséges legyen a szerelmed, de épp ilyen fontos az is, hogy hűségesek legyenek a barátaid, a munkatársaid, a feletteseid, és így tovább. Ma fontos neked, hogy mindenki hűséges legyen hozzád, és az is fontos, hogy te is hűséges lehess másokhoz.
Mérleg: Kedves Mérleg! Lásd meg az élet ajándékait! És tudod mit? Ha meglátod ezeket, akkor mutasd is meg őket másoknak. Mutasd meg másoknak, hogy milyen sokféle szeretetteli módon veszi körül őket az élet ajándékokkal. Igen, igen, tudom, tudom: Panaszkodni bárki tud. Tényleg. De ma nem az a dolgod, hogy panaszkodj, és nem is az, hogy mások panaszkodását hallgasd. Ma az a dolgod, hogy jó dolgokat keress az életedben, és hogy ugyanebben segíts másoknak is.
Skorpió: Kedves Skorpió! Koncentrálj a szerelmedre, a szerelemre kedden. Ma mindkettőtöknek szükségetek van arra, hogy egymásra figyeljetek, hogy több időt szánhassatok egymásra. Intézd úgy, hogy este egy romantikus este programotok lehessen. Intézd úgy, hogy most olyasmit csinálhassatok, amire már rég nem volt időtök. Gondolj bele: Mi volt az, amivel mindig megnevettétek egymást? Mi volt az, amivel mindig feldobtátok egymás hangulatát?
Nyilas: Kedves Nyilas! Jó társaságra van szükséged kedden. Ma fontos a számodra, hogy sokan legyenek körülötted, és hogy sokakkal megoszthasd a gondolataidat. Bátran mondd el másoknak, hogy mi van most a fejedben, és hogy mi van most a szívedben. Ma azt kell megtanulnod, hogy nemcsak a fejedben lévő gondolatokról érdemes beszélned, hanem a szívedben lévő érzésekről is. Ma bátran mondd el másoknak, hogy hogyan érzel velük kapcsolatban.
Bak: Kedves Bak! Valaki nem őszinte veled. Ezt te pontosan tudod (vagy pontosan érzed), és ez igencsak felbosszant téged. Nem éri meg emiatt bosszankodnod. Sőt! Azt is megtehetnéd, hogy észreveszed: Ő csak azért tud ravaszkodni veled, mert te hagyod ezt. Ha odébb mennél, ha kiszállnál ebbeől a helyzetből, akkor ő sem tudna ravaszkodni, hamiskodni veled. Egyszerűen dönthetsz úgy, hogy csak őszinte emberekkel veszed körül magadat.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Itt a vége egy nehéz helyzetnek. Itt a vége annak az időszaknak, amikor álmatlan éjszakákat okozott a számodra egy megoldandó feladat. Ma ugyanis sikerül végre egy megnyugtató lépést tenned ebben az ügyben. Az a dolgod, hogy elkezd a szisztematikus, lépésenkénti munkát. Annyi a titok, hogy tudd: Mindent megteszel, amit csak meg tudsz tenni. És ez ma elég. Tulajdonképpen ez mindig elég. Tulajdonképpen sohasem kellene erődön felül teljesíteni.
Halak: Kedves Halak! Rendezgetnéd az életed építőkockáit. Rendezgeted az apró darabkákat, amelyekről tudod, hogy végül egy hatalmas egésszé állnak majd össze. Tudod, hogy ezek az apróságok egyszer majd kiadnak egy nagy-nagy egészet. Tudod, hogy bőségben állnak rendelkezésedre a lehetőségek, és azok ból annál több lesz, minél többet használsz fel. Ma megtapasztalod azt, hogy a bőség bőséget vonz az életedbe.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Pálfi György csinált egy új filmetUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Minden, amit eddig tudunk a Jurassic World 2-ről
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

1

19

70

80

81

Várható főnyeremény: 1 100 millió Ft!
Hatoslottó

6

11

25

36

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Eurojackpot: nyerj több millió eurót online
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények