Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

22°C

24 11

Gyengén felhős

p

26 10

sz

28 14

v

30 18

h

28 18

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,15 Ft
USD: 280,97 Ft
CHF: 283,72 Ft
MOL: 16 330
OTP: 6 890
MTELEKOM: 459
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Csak a füleket figyeld, csak a füleket!
Mit csinál a lábaival?
Ilyen dobost még soha nem láttál
Ez a srác egy mágus - órákig néznénk
Ez történik, ha az erdőben felejted a labdád
Megdöbbentően látványos illúzió
Csak a pandák lehetnek ennyire cukik
Peckesen sétáló medvét láttál már?
Otthon ne süss inkább így palacsintát
Apa edz, öcsi csak néz
Kimaxolta a cukiságot a koala
A tánc evolúciója mindent visz
Mi történik ebben a palackban?
Ezt a gyufatrükköt te is megcsinálod
Gyerekjáték, amitől leesik az állad
Láttál már ekkora tetriszt?
Így kell fényes nappal bicajt lopni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A jogszerűséget, és a jogosságot kutatod hétfőn. Ma azzal vagy elfoglalva, hogy feltérképezd valamennyi jogodat, és élj is ezekkel a jogaiddal. Jól teszed, ha élsz a jogaiddal, hiszen ha most nem állsz a sarkadra, és nem élsz ezekkel a jogaiddal, akkor valakivel szemben hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Talán nem szereted ezt a harcos szerepet, ma mégis neked kell lenned az igazság bajnokának.
Bika: Kedves Bika! Olyan gyorsra váltanak az események hétfőn, hogy alig győzöd kapkodni a fejedet: Mikor mi is történik valójában. Jó, ha elkezded megszokni a tempót, mert úgy tűnik, hogy nemcsak a napod lesz gyorsabb a szokásosnál, de az egész heted is ezt a ritmust követi majd. Már ma érdemes elkezdened azon gondolkodni, hogy a hétvégén hogyan oldod meg a rád váró feladatokat.
Ikrek: Kedves Ikrek! Ha fontos a munkahelyi elismerés, akkor jó hírem van: Megkaphatod azt. Igaz csak akkor vár rád a munkahelyeden elismerés és siker, ha te magad is elismered mások munkáját. Ha tehát azt szeretnéd, hogy a környezeted értékelje a munkádat, akkor annyi a dolgod, hogy te is megdicséred az ő munkájukat. Ez a dicséret hamarosan visszatér majd hozzád – igaz nem azoktól, akiknek mondtad.
Rák: Kedves Rák! A szerelmeddel kellene egy szerelmes hétfőt szerveznetek mára. Miért kellene hagynotok, hogy a hétvége jó hangulata az egyik pillanatról a másikra elillanjon? Miért ne érhetnétek rá egymásra hétfőn is? Az, hogy a hétfő egy rossz, és nyűgös nap csak egy illúzió. Egy olyan illúzió, amelyet éppen ideje lenne elengednetek és megtörnötök. Mindketten arra vágytok, hogy ma izgalmas napotok lehessen.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Minden szavadnak súlya van hétfőn. Annál is inkább, hiszen valaki árgus szemekkel figyeli, hogy mit mondasz. Valaki nagyon figyeli, hogy milyen szavak hagyják el a szádat, mert ő azt gondolja, hogy te vagy a bölcsesség végtelen forrása. Talán jó érzés neked az, hogy így felnéznek rád. Azonban az is fontos lenne, hogy észrevedd: Valójában nem tőled kellene várnia a bölcsességet, hanem önmagától.
Szűz: Kedves Szűz! Van egy olyan érzésed, hogy ha mindent jól csinálsz meg, az azzal jár, hogy megkapod azt a főnöki dicséretet, amit meg kell kapnod. Az igazság azonban az, hogy a főnököd csak akkor fog megdicsérni, ha meg is mutatod neki, hogy milyen nagyszerű teljesítményt nyújtasz. Ma érdeme magadat is marketingezned egy kicsit, és érdemes megmutatnod a főnöködnek, hogy mennyire jó vagy.
Mérleg: Kedves Mérleg! Szívesen töltöd azzal az idődet hétfőn, hogy arról álmodozol, hogy még mindig (vagy már megint) hétvége van. Pedig jobban tennéd azt, ha rákapcsolnál a dolgokra. Jobban tennéd, ha összekapnád magadat, mert ez a hét nagyon gyorsan el fog szaladni. Ha nem akarsz pénteken kétségbeesett kapkodásba kezdeni, és mindent az utolsó pillanatra hagyni, akkor érdemes már ma elkezdened a holnapi feladatokat.
Skorpió: Kedves Skorpió! Az ad neked felszabadult érzést hétfőn, ha felfedezed az erődet és a hatalmadat. Úgy értem, a hatalmat, hogy rengeteg mindent megtehetsz, rengeteg mindent képes vagy megtenni, és rengeteg mindent jogod is van megtenni. Nem pedig úgy, hogy hatalmaskodhatnál mások felett. Hétfőn szerencsére nem is a hatalmaskodás köt le, hanem az, hogy a hatalmadat jó célokra használd.
Nyilas: Kedves Nyilas! Úgy érzed, hogy egyedül tehetetlen vagy, és társakra van szükséged. Ezt részben jól érzed: Valóban társakra van szükséged. Ennek azonban nem az az oka, hogy egyedül tehetetlen vagy, hanem az, hogy a segítőiddel megsokszorozhatjátok egymás erejét. Nemcsak ők tudnak neked segíteni, de te is könnyedén segíthetsz nekik. A nap végén pedig mindannyian messzebbre juttok, mint azt gondoltátok volna.
Bak: Kedves Bak! Úgy érezheted, hogy valaki elfeledkezett rólad. Na jó, legyünk őszinték: Igen valószínű, hogy valóban elfeledkezett rólad valaki. Ez azonban nem jelenti azt, hogy te magad ne juttathatnád magadat az eszébe. Ha ma biztosra akarsz menni, akkor inkább előbb rátelefonálsz mindenkire, aki ma találkozót ígért neked. Az lenne a legjobb, ha már délelőtt újra egyeztetnéd valamennyi mai programodat.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ideje lenne megbíznod a barátnőidben. Hogy te bízol bennük? Az lehet, hogy az életedet is rájuk bíznád, de a sajátjukat viszont nem mered rájuk hagyni. Legalábbis erre utal az, hogy folyton meg akarod nekik mondani, mit tegyenek, és hogy folyton jó tanácsokkal látod el őket. Egyfelől természetesen igazad van: Ha segítséget kérnek, segíts nekik. De vajon kértek-e segítséget, vagy csak rájuk tukmáltad azt?
Halak: Kedves Halak! Talán elgondolkozol azon, hogy miért úgy csinálod a dolgokat, ahogyan megszoktad azokat. A válasz pedig az, hogy pont azért. Az, amit megszokásból csinálsz, ma már nem lesz jó. Az, amit csak azért teszel, mert máskor így szoktad olyasmi, ami hétfőn bajba sodorhat. Az a jó hír, hogy ma eljött a gondolkodás ideje. Gondold át, hogy mit is szeretnél tenni valójában, és tedd meg ezt végre.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Újra összeállt a nagy csapat a Halálos iramban 8 forgatásán - videóTényleg Tom Hiddleston lehet a következő James BondA dögös Megan Foxról szól a Tini nindzsa teknőcök 2 új videójaIrtó klasszak a Star Trek 3 első posztereiNézd meg, hogyan készült az X-Men: Apokalipszis legpengébb jeleneteÚjabb feszkós jelenetek érkeztek a Pénzes cápából
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

21.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

4

27

41

72

88

Várható főnyeremény: 670 millió Ft!
Hatoslottó

2

10

23

28

38

42

Várható főnyeremény: 123 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények