Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

Időjárás Budapest

16°C

22 9

Közepesen felhős

h

24 10

k

15 12

sz

13 5

cs

17 5

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

17.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

2

50

55

65

84

Várható főnyeremény: 4 262 millió Ft!
Hatoslottó

16

22

28

33

35

36

Várható főnyeremény: 484 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Ingatlan, lakás, ház

Rémes állapotban a jövő szuperkórháza - Drónon szálltak az OPNI fölé, lesújtó a kép.Ingatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Beszélő kutya a tehetségkutatón
Ő a világ legjobb kapusa
A kötéltáncos kutyus
Piac a síneken
Kiborul a tacsi a szatyortól
A világ legnagyobb pálcika bombája
Na, ilyen kutyát eddig nem láttunk
Nézd, hogy táncol!
Blökikém, te nagyon száguldasz
120 vadászkutya etetése egyszerre
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Kissé elcseszték a bemutatót...
A világ legfélelmetesebb országútja
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Vigyázat, a fejed felett gyülekező sötét fellegek valójában a fejedből származnak, valójában te magad vagy az, aki ezeket a sötét fellegeket eregeti. Mint mindig, most is dönthetsz úgy, hogy megtartod magadat fellegeregető üzemmódban, és természetesen dönthetsz úgy is, hogy leszámolsz a sötétséggel, és inkább a fényt, a békét és a lazaságot választod. Vasárnap mindenképp a békét érdemes választanod.
Bika: Kedves Bika! Talán erős késztetést érzel arra, hogy valakit igencsak kioktass. Talán úgy gondolod, hogy mindenkinek mindenképp meg kell ismernie a véleményedet, a gondolataidat és a szavaidat. Az az igazság, hogy ebben azért van egy nagy adag tévedés. Ha valakinek teljesen más a véleménye, mint neked, akkor őt egyáltalán nem kellene azzal sokkolnod, hogy mindenképp rá akarod erőltetni a nézeteidet. Egyszerűen csak engedd meg neki, hogy legyen saját véleménye – még ha szerinted az butaság is.
Ikrek: Kedves Ikrek! A mosolygás az, ami igazán jóvá teszi ezt a vasárnapot. Egész egyszerűen arra van szükséged, hogy mosolyogj, és hogy mások is rád mosolyogjanak. Tudod: mindegy, hogy te kezded-e a mosolygást, vagy te csak az vagy, aki visszamosolyog másokra. Amíg mosolyogsz, addig a tested is megnyugszik, és a lelked is vidámabb lesz. Úgy is mondhatnánk, hogy a mosoly egy olyan méltatlanul alulértékelt terápia, amit ma igénybe kellene venned.
Rák: Kedves Rák! Nem minden a te hibád. Ezt jó lenne rögtön reggel tisztáznod magadban. Különben könnyen lehet, hogy hagyod magadat összezavarni, és még végül mások elhitetik veled: olyasmiről is te tehetsz, amihez valóban nincs is semmi közöd. Ma jól teszed, ha tudatosítod magadban, hogy te csak a saját döntéseidért vagy felelős. Mások döntései nem rólad szólnak. Mások döntései másokról szólnak.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Vasárnap is lehetsz hatékony. Úgy tűnik, azt már elég jól megtanultad, hogy a hétköznapokban tudatos hatékonyságra van szükség, de az talán még sohasem jutott az eszedbe, hogy hétvégente is lehetnél hatékony. Ha például most gyorsan, hatékonyan és odafigyelve megfőzöd a vasárnapi ebédet, akkor sokkal több időd marad a családodra, és a számodra fontos dolgokra, mint ha hagyod elúszni az idődet.
Szűz: Kedves Szűz! Mindig a legjobb megoldást keresed, és ez néha bizony jóval időigényesebb, mint egy-egy kevésbé jó megoldás. Könnyen lehet, hogy ma is a nagyon időigényes dolgok kötik le a figyelmedet. Érdemes ma úgy beosztanod az idődet, hogy a gyerekeidre is maradjon, hiszen ők azok, akiknek nagy-nagy szükségük van most az odafigyelésedre és a szeretetedre. Ha mindig csak az időigényes fontos dolgokkal törődsz, akkor valószínűleg nem marad elég időd a gyerekekre.
Mérleg: Kedves Mérleg! Nem kell mindig mindent egyedül megcsinálnod. Itt az ideje annak is, hogy bevond a családot – igen, az egész családot – a házimunkába. Mindenki szívesen segít neked, ha hagyod, hogy ők maguk válasszák meg a „szakterületüket”, és ha hagyod, hogy ők maguk osszák be az idejüket. Nem kell ott állnod a kamaszok felett, hogy mikor takarítják már ki a szobájukat. Elég, ha hagyod, hogy maguktól döntsenek a takarítás ütemezéséről.
Skorpió: Kedves Skorpió! Vasárnap egy kicsit több fókuszra és több koncentrációra van szükséged. Vasárnap fontos, hogy erős figyelemmel fordulj afelé, amit csinálsz. Ma ugyanis hajlamos vagy arra, hogy a figyelmed szétszóródjon, és hogy százféle dologba kezdj bele egyszerre. Ma hajlamos vagy arra, hogy mindenbe belekapj anélkül, hogy bármit is befejeznél. Az ésszerű megoldás persze az lenne, ha csak akkor kezdenél egy új tevékenységbe, ha egy másiknak a végére értél.
Nyilas: Kedves Nyilas! Vasárnap csak arra kell figyelned, hogy ne dolgozz. Úgy értem, hogy a munkahelyi ügyeket ne otthon akard megoldani. És természetesen ez azt is jelenti, hogy fejben sem kéne a benti kérdéseken agyalnod. Most annyi minden mást helyezhetnél a napod fókuszába: a gyerekeket, a szerelmedet, a családot, a pihenést, a kutyákat. Gyakorlatilag bármilyen olyan témát és tevékenységet, ami valóban kikapcsol.
Bak: Kedves Bak! A vasárnap az újdonságok felfedezéséről szól. Ma valószínűleg csupa olyasmit csinálsz, amit vagy ma teszel először, vagy már nagyon-nagyon régóta nem volt rájuk időd. Ma az újdonságok ráadásul jól is mennek neked – tudod, a kezdők szerencséje. Épp ezért érdemes az új tevékenységekkel kapcsolatban tanácsot kérned azoktól, akik gyakran csinálják ezeket, mert nekik lesz egy-két igazán jó meglátásuk.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A vasárnap a béke, a nyugalom és az emelkedett pillanatok napja lesz a számodra. Ma a legszívesebben egész nap a természetben lennél, például egy tóparton, és gyönyörködnél az élet szépségeiben. Ma a legszívesebben egész nap a békét keresed kívül és belül is. Ha tudsz arra időt szakítani, hogy elcsendesedj, befelé figyelj, akkor vasárnap könnyedén megtalálod a belső békéd állapotát.
Halak: Kedves Halak! Tündérvilágban érzed magadat vasárnap. Úgy érezheted, hogy minden, de minden varázslatos módon működik körülötted. Úgy tűnhet, hogy láthatatlan kezek vezetnek az utadon, és láthatatlan kezek gondoskodnak arról, hogy ma minden jobban sikerüljön, mint más napokon. Ha eddig csak kerested a választ egy kérdésre, ez a válasz ma megérkezik hozzád, méghozzá úgy, hogy te magad mondod ki – akaratlanul – egy beszélgetésben.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Mozi:
A Jurassic World durvább dinókat ereszt a látogatóira
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Vadiúj tv-szpotokat kapott a Terminator Genisys
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: