Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. augusztus 23., szombat, Bence

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Időjárás Budapest

19°C
borult

sz

24°C

v

20°C

h

22°C

k

24°C

 
Hirdetés

Fesztiválok
 

Állatkertek Éjszakája
Augusztus 29-én 11 településén, 14 programhelyszínen érdekes programok.
Strand Fesztivál Zamárdiban világsztárokkalOrszágos Csokoládé FesztiválVörös Katlan Fesztivál

 
Hirdetés

 
Lottó

33.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

52

57

68

86

Várható főnyeremény: 190 millió Ft!
Hatoslottó

15

17

18

31

41

45

Várható főnyeremény: 360 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

34 év után épülhetett meg a világ egyik legdrágább lakása.Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől
Ilyen bátor macskát soha nem láttál
Ennyit számít milyen autód van!
A cica, aki mindig ajtót nyit
Elképesztően zenél a lefolyócsöveken!
Pókember mégis létezik
Így tisztítsd meg a grillt pillanatok alatt
Imádnivaló barátság őzi és cica között
Megkérdezte a kutyust, ki a legjobb barátja
Ilyen cuki makimajmot még nem láttál!
Anya lefilmezte, milyen lefektetni egy ikerpárt
Ennyire cuki tatut még mi sem láttunk
Extázis a saját tükörképétől
Magyarok videója terjed az interneten
Ilyen imádnivalóak a bulldogok
Ilyen egy igazi gördeszkás macska!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Engedd el a félelmeidet nyugodtan. Tudod, amikor félsz valamitől, az olyan, mintha rossz idősíkon lennél. Lehet, hogy attól félsz, a múlt eseményei újra megtörténnek – igen, ez a múlt síkja, ami már elmúlt. És lehet, hogy attól félsz, egy elképzelt negatív jövő történik meg veled – ez pedig a jövő. Ha azonban visszatérsz a jelenbe, a legszűkebben vett jelenbe (egy számítógép, telefon vagy tablet kijelzőjén olvasod a horoszkópot), akkor rájössz, hogy itt és most minden rendben van. Nem kell félned, megnyugodhatsz.
Bika: Kedves Bika! A jó megoldásokkal mindenki nyer. Igen, lehet, hogy te most csak olyan megoldásokat látsz, amikkel mások nyernek, vagy amikkel csak te nyersz, de ezek nem jó megoldások valójában. A helyzet az, hogy szombaton érdemes arra időt és energiát szánnod, hogy egy igazán jó megoldást találj végre. Ez a megoldás lehet olyasmi is, ami teljesen eltér azoktól a gondolatmenetektől, amelyekben most gondolkodsz. Hidd el, a szokatlan megoldások szokatlan eredményeket hoznak majd. Pont olyan szokatlanokat, amilyenekre szükséged van.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nem kell bizonyítanod az erődet és a hatalmadat szombaton. Hidd el, mindenki pontosan tisztában van azzal, hogy mennyi erőd van. Nem kell megjátszanod, hogy sokkal határozottabb vagy annál, amilyen valójában vagy, hiszen ezen a színjátékon ma mindenki átlát. Igen, azok is átlátnak rajta, akik látszólag belemennek a játékba. Ők azok, akik nem akarnak megbántani a leleplezéssel. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy ma az erő helyett a békét választod, a hatalmat pedig szolgálatra cseréled fel.
Rák: Kedves Rák! Olyan mély gondolataid és olyan bölcs tanácsaid lesznek szombaton, mintha hirtelen zen mesterré változnál. Persze, tudjuk, hogy nem lettél zen mester, de a környezetednek ez talán nem is számít. Ők ma mindenben kikérik a tanácsodat, ide értve a legegyszerűbb kérdéseket is. Ne lepődj meg, ha ma egy vajas kenyeret sem tud nélküled megkenni a családod. Az sem lenne meglepő, ha olyan kérdésekben is hozzád fordulnának, amelyről azt gondolod, hogy nem vagy bennük illetékes, és közöd sincs hozzájuk.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Mozgásra vágyik a tested szombaton. Irány a futópálya, az uszoda, jógastúdió, az edzőterem, vagy egy aerobikóra. Mindegy, milyen mozgást végzel, de az fontos, hogy mozgasd át a testedet, és hogy kimozdulj ebből a tespedtségből. Hidd el: a mozgás közben kioldódik a feszültség a testedből, és az elméd is felfrissül. A friss oxigén hatására olyan gondolataid támadhatnak, amelyek inspiráltak, és talán hosszú távon is segítenek átalakítani valamit az életedben. Lehet, hogy ma érdemes lenne egy gyümölcsnapot tartanod.
Szűz: Kedves Szűz! Mintha keresnéd a helyedet szombaton. Igen, tudom, hogy sok szempontból megvan a helyed, tudom, hogy sok szempontból egyértelműen tudod, hogy mi a teendőd. De más szempontból pedig talán útelágazáshoz értél, esetleg úgy érzed, hogy egy útvesztőbe jutottál. A tanácstalanságod feloldásának első lépése az lesz, hogy megállsz egy pillanatra, és hátrább lépsz a tanácstalan helyzettől. Nem kell arra koncentrálnod, amiben minden egyértelmű, egész egyszerűen csak hagynod kell, hogy amíg felmented magadat az útkeresés nyomása alól, felmerüljön benned a következő lépés terve.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szombat tele lesz csodákkal. Úgy is mondhatjuk, hogy házi csodák történnek veled. Olyan apró otthoni események, amelyek fénnyel és szeretettel töltik meg a napodat. Olyan események, amelyek arról tanúskodnak, hogy minden a legnagyobb rendben van az életedben, a családodban és körülötted. Lehet, hogy mostanában elszoktál ezektől az eseményektől, ezért érdemes lenne visszatalálnod hozzájuk, visszatalálnod ahhoz az éber és figyelmes állapothoz, amikor észreveszed az apró csodákat is. Hiszen egy nap több apró csoda vesz körül.
Skorpió: Kedves Skorpió! Érdekes gondolatjátékokat játszol szombaton. Mintha ma minden egyes gondolatot továbbgondolnál, megváltoztatnál, átalakítanál, kicserélnél és kicsavarnál. Különösen izgalmas lesz az, amikor mások gondolatalakzatait veszed kezelésbe, és azokkal játszol el. Mondok egy példát, hogy lásd, mennyire hétköznapi helyzetről beszélek: Valaki mond neked valamit. Te azután ezt félreérted, átalakítod, megfordítod, kicsavarod, és oda-vissza megvizsgálod. Pedig ez csak néhány szó, néhány eltévesztett szó.
Nyilas: Kedves Nyilas! Valakinek nagy szüksége van a tudásodra és a tapasztalatodra. Valakinek arra van szüksége, hogy te elmondd neki mindazt, amit egy-egy bizonyos ügyben megtanultál és megtapasztaltál. Lehet, hogy a gyerekeidnek van szükségük ezekre a tapasztalatokra, és az is lehet, hogy felnőttek számítanak a tudásodra. Talán egy kicsit tanító nénisen érzed magadat emiatt. Talán egy kicsit úgy érzed, hogy ténylegesen tanárszerepbe kerültél. Szerencsére nem kell dolgozatot íratnod, és nem kell osztályoznod sem.
Bak: Kedves Bak! A barátnőidben az a jó, hogy a legfurcsább és legkülönfélébb személyiségek vannak közöttük. Mindenki más területen szakértő, és ha összefogtok, akkor csodákat tehettek. És ezt most szó szerint értem. Ma a baráti összefogás szül majd csodákat, ma az old meg bizonyos helyzeteket, hogy mindenki azt teszi hozzájuk, amiben a legjobb. Itt szó sincs megerőltető dolgokról. Szó sincs nagy feladatokról. Épp csak mindenki megteszi azt, amiben a legjobb, és a helyzet máris összeáll megoldássá. Könnyebb lesz, mint gondolnád!
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A szombati nap nyugalmát szívesen megtörnéd egy igazán csajos buli kedvéért. Lehet, hogy ma arra lesz benned vágy, hogy elmenj táncolni. De az sem lenne meglepő, ha a mai táncos bulizás mellett egy tánckurzust is kinéznél magadnak. Igen, könnyen lehet, hogy a mai nap eredménye az lesz, hogy megtanulsz táncolni. Tudod már, melyik tánc állna közel a szívedhez? Ha nem, akkor ideje szétnézned az interneten, és megtalálni azt a zenét, azt a táncot, amelyik megérint, magával ragad, és amelyik gyógyítja a lelkedet is.
Halak: Kedves Halak! Nagyon szívesen adsz a lelkedből, de ez sokszor fájdalmas folyamat. Akkor érzel fájdalmat a lelked feltárása miatt, amikor valaki visszaél az adományoddal. És csak akkor lehet vele visszaélni, ha szándékoltan adod a segítséget. Ha tehát úgy tudod felajánlani a segítségedet, hogy nem vársz viszonzást, nem várod az elfogadását, és nem várod el, hogy hasson a segítség, akkor csalódás sem ér. Lehet, hogy elsőre nem érthető ez a gondolatkör neked, mégis érdemes addig elmélkedned rajta, amíg meg nem érted, mert ez sok fájdalomtól megvéd téged.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Elindult az adásfolyam a Ki Mit Tube oldalán - Az első jelentkezők már szép számban feltöltötték videóikat.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
10 híres film, ami csoda, hogy elkészült
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: