Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

 
Ma is tanulhatsz valamit!

Időjárás Budapest

-1°C

0 -5

Pára

p

2 -3

sz

1 -4

v

1 -4

h

1 -5

 
Napi ajánlatok 2

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

4.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

50

55

57

58

Várható főnyeremény: 2 228 millió Ft!
Hatoslottó

4

7

29

39

42

44

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Startlap Kupon

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

Mölltal 270 cm
Nassfeld 80 cm
Kaprun 290 cm
Obertauern 150 cm
Hintertux 245 cm
Kaunertal 270 cm
Stubai 200 cm
Tonale 400 cm
Schnalstal 295 cm
Kaprun 290 cm
Mölltal 270 cm
Kaunertal 270 cm
Hintertux 245 cm
Stubai 200 cm
Arabba 110 cm
Kronplatz 65 cm
Livigno 158 cm
Schnalstal 295 cm
Tonale 400 cm
Val Gardena 90 cm
Donovaly 40 cm
Tále 50 cm
Csorba-tó 75 cm
Tátralomnic 100 cm
Ruzomberok 40 cm
Kokava 30 cm
Kosutka 35 cm
Cerkno 50 cm
Golte 50 cm
Krvavec 75 cm
Rogla 85 cm
A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Valuta, tőzsde

EUR: 312,06 Ft
USD: 275,77 Ft
CHF: 302,21 Ft
MOL: 11 200
OTP: 3 720
MTELEKOM: 362
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

 
Gazdasági hírek

Ketyegő bomba a kombihitel?
Újabb részlet derült ki a forintosításról.
Az adók paradicsoma MagyarországIlyen barátja még nem volt a kormánynakA legfrissebb gazdasági hírek
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A cica bokszmeccset néz - garantált a nevetés!
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Pici harművész keményen nyomja!
120 vadászkutya etetése egyszerre
Pöttöm mint Bob Marley
Segítség, megbuggyant a macskám!
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Nézd, hogy táncol!
Kissé elcseszték a bemutatót...
Blöki és a takarítórobot
Blökik ha buliznak
A világ legügyesebb fodrásza
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Blökik és a kígyó!
Blökik, ha bénáznak
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Világrekord ez a kép
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
5 imádnivaló barátság
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Valamit nagyon keres!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Miért változik körülöttem a világ? – Kérdezed csütörtökön. A válasz pedig igen egyszerű: Azért, mert a változás a világ valódi alaptermészete. Ezért jó lenne, ha nem akarnád megállítani a világ folyását, és ha nem akarnád lefékezni a változásokat. Tudod mit? Állj a változások élére, és legyél te az, aki meghatározza, hogy mi milyen módon és milyen sorrendben történjék.
Bika: Kedves Bika! A legszívesebben megváltoztatnál valamit, amire igent mondtál nemrég. Tudnod kell, hogy minden megváltoztatható, és semmi sincs kőbe vésve. Ahhoz, hogy ezek a változások létrejöjjenek arra van szükség, hogy alternatívát kínálj az eddigi megállapodások helyett. Ha csak visszacsinálnád a dolgokat, az nem fog menni. Ha azonban kínálsz a régi megállapodás helyett egy újat, annak mindenki örülni fog.
Ikrek: Kedves Ikrek! Mi mindenért vagy hálás és kinek? Itt az ideje annak, hogy kimondd végre a háládat, és hogy megmutasd másoknak, milyen sokat köszönhetsz nekik. Ha ezt képes vagy kimondani és megmutatni csütörtökön, akkor még több támogatást és segítséget fogsz kapni. Ma érdemes tudatosítanod magadban, hogy a hálára mindenkinek szüksége van: Annak is aki adja, és annak is, aki kapja.
Rák: Kedves Rák! Türelemre és kitartásra van szükséged csütörtökön. Van benned egy olyan mély késztetés, amely mindent Most azonnal, vagy egy kicsit még hamarabb szeretne. Ez a késztetés folyamatos időzavarba hajszol, és eléggé nyugtalanná is tesz téged. Különösen igaz ez akkor, ha a testi tüneteid gyógyításáról, a testalkatod megváltoztatásáról van szó. Csütörtökön adj magadnak időt!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Annyi lehetőséged van! És mindenki másnak is olyan sok lehetősége van. Csütörtökön valaki azt akarja elhitetni veled, hogy ha te nem azt a lehetőséget választod, amelyik neki szimpatikus, akkor ő elesik egy számára fontos lehetőségtől. De mégis mi köze van a te lehetőségeidnek az ő lehetőségeihez? Fontos, hogy tudatosítsd mindkettőtökben, hogy saját lehetőségeitek vannak, amelyek egymástól függetlenek.
Szűz: Kedves Szűz! A boldogság illékony természetét tanulmányozhatod a gyakorlatban csütörtökön. Az egyik pillanatban még boldog vagy, a másikban pedig elillanni látszik a jókedved. Hogy mit tehetsz ilyenkor? Kézenfekvő megoldás lenne, ha belekapaszkodnál a boldogságodba, de az az igazság, hogy erővel nem lehet visszatartani a jókedvedet. Jobb lenne, ha olyan emberekkel vennéd körül magadat, akik mellett mindig jókedvű leszel.
Mérleg: Kedves Mérleg! Mivel éred be? A legrosszabbal, vagy a legjobbal? Csütörtökön fontos lenne, hogy ragaszkodj a számodra legjobb megoldáshoz, és az is fontos lenne, hogy tudatosítsd magadban: Ha ehhez ragaszkodsz, akkor meg is kapod ezt. A csütörtök legyen a maximalizmusod napja, amikor csakis a legjobb elég jó neked. De fontos, hogy ez a maximalizmus ne csapjon át önostorozásba.
Skorpió: Kedves Skorpió! Vajon mi az, amire nem akarsz, nem tudsz, vagy nem mersz ránézni? A csütörtök remek lehetőségek kínál ahhoz, hogy szembenézz a dolgokkal – talán azokkal a dolgokkal is, amelyekkel egyelőre nem szeretnél szembenézni. Hidd el, ha összeszeded a bátorságodat, az segíteni fog abban, hogy szembesülj a jelen helyzettel. Innen pedig csak egy lépés lesz az, hogy változtass is rajta.
Nyilas: Kedves Nyilas! Mi a barátságaid mozgatórugója? Ma fontos tisztáznod magadban, hogy mik a barátságaid mozgatórugói, mert van valaki a környezetedben, aki nem fér bele ebbe a koncepcióba. Az az igazság, hogy ő is érzi azt, hogy valami nincs teljesen rendben köztetek, ezért még csak titkolnod sem kell azt, ha változtatni szeretnél valamit. Tudnod kell, hogy minden változás hasznos és jó a kapcsolatotokban.
Bak: Kedves Bak! A csütörtök fontos állomás a felnőtté válásod folyamatában. (Igen, akkor is, ha már felnőtt vagy, vagy ha bölcs öregnek tartod magadat.) Ma megtanulhatod, hogy menyire fontos helytállnod bizonyos helyzetekben, és mennyire fontos tudatos döntéseket hoznod. Érdemes a mai döntéseidet jól átgondoltan, de nem túlgondoltan meghoznod. Érdemes ma határozottnak lenned.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Van benned némi remény arra, hogy a dolgok megváltoznak, és sokkal, de sokkal jobbak lesznek, mint eddig. Csütörtökön érdemes táplálnod, erősítened, élesztgetned ezt a reményt, mert ez segíteni fog abban, hogy valóban pozitív irányban változzanak a dolgaid. Nem szabad elfelejtened, hogy ma még folyamatban van a változás, tehát semmiképp sem ez lesz a dolgok vége.
Halak: Kedves Halak! Mihez kezdesz az idegesítő levelekkel? Megválaszolod őket? Figyelmen kívül hagyod őket? Ha figyelmen kívül hagyod őket, akkor valóban figyelmen kívül tudod őket hagyni, vagy azért még pufogsz miattuk? Meddig foglalkoztat egyáltalán mások véleménye? A csütörtök számtalan hasonló kérdést felvet benned, de a válaszokat csak te magad adhatod meg magadnak.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Programajánló!
5 kiállítás, amit nem hagyhatsz ki!
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Angelina és Brad újra közös filmen dolgoznak
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: