Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

14°C

24 11

Közepesen felhős

h

21 13

k

21 11

sz

20 12

cs

18 10

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

Startlap tematikus oldalak
 

 

 
Hirdetés

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Lakást vennél? Csak egy kicsit várj mégIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Valuta, tőzsde

EUR: 312,98 Ft
USD: 280,35 Ft
CHF: 286,80 Ft
MOL: 12 460
OTP: 5 288
MTELEKOM: 388
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Kóbor uszkár kutyust mentettek meg
Amikor a cica befenyít
Ez a husky cseppet sem szeret fürdeni
Minden idők legjobb esküvői tánca
Azt hitte egy órát kap majd ajándékba...
Mit tesz a kutya, ha melege van?
Akkor ez most hogy is van?
Amikor a kutyus fél a víztől
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A kedvenc érved vasárnap: „Csak.” Természetesen ezzel az érvvel senki sem tud vitatkozni. Mondjuk megérteni sem lehet, de valóban megtámadhatatlan. Ha most attól tartasz, hogy rá akarlak beszélni más érvrendszerre megnyugodhatsz: Eszem ágában sincs. Sőt! Arra biztatlak, hogy ha nem tudod megmagyarázni, hogy mi miért van, vagy mit miért teszel, akkor ezt nyugodtan vállald fel!
Bika: Kedves Bika! A legszívesebben előreszaladnál vasárnap. Ma elég türelmetlen vagy, és mindent rögtön akarsz. Pedig közben valójában az apró lépések taktikája vezetne célra. Valójában úgy érhetnéd el a célodat, hogy minden pillanatban egy kis lépést teszel feléje. Nem kell rohannod. Próbáld meg élvezni a folyamatot, és lásd meg az apró lépésekben az eredményeket. Lásd meg a csodát abban, amit már ma elérsz.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az elméletek gyártásában világbajnok vagy, ezt te is tudod jól. Azt is tudhatod, hogy az elméletek gyakorlatba való átültetése az, amiben kevésbé vagy jó. Azt javaslom, hogy vasárnap koncentrálj a gyakorlatra. Ma figyelj oda arra, hogy minden elméleted elkezdjen gyakorlattá válni. Mielőtt erről is gyártasz egy elméletet szeretnék szólni: Az csak elmélet marad. Ma gyakorlati lépéseket kellene tenned.
Rák: Kedves Rák! A hosszú beszédek, és a végeláthatatlan fejtegetések napja köszöntött a Rákokra. Mondjuk ezeket a beszédeket többnyire te tartod ma, tehát még az is lehet, hogy te élvezed őket. Bár az valószínűbb, hogy egy idő után úgy érzed majd: Teljesen feleslegesen téped a szádat. Ha így lenne, akkor érdemes elhallgatnod, és hagynod, hogy mindenki megeméssze a hallottakat. Egyébként is: Ma többet kellene hallgatnod.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Tökéletes jó barát vagy vasárnap. Ma te vagy az, aki mindenkit meghallgat. Te vagy az, akit bármelyik barátnője felhívhat, és aki odaadóan hallgatja minden szavát. Te vagy az, aki jó tanácsokat ad, és te vagy az is, aki mindenkit megvigasztal. Csak az a kérdés, hogy ebben az önzetlen baráti munkában nem sikkad-e el a te személyiséged? Ma bátran beszélj te is a gondjaidról, és ha kell, kérj segítséget is!
Szűz: Kedves Szűz! Vasárnap elkezded megérteni a körülötted lévők valódi mozgatórugóit. Könnyen lehet, hogy ma hirtelen megérted a főnököd motivációit, de az is lehet, hogy valaki más elvárásait kezded átlátni. Bármi is amit meg megértesz mások viselkedéséből, az olyasmi lesz, amivel érdemes lesz a későbbiekben élned. Fontos, hogy ezzel a tudással ne élj vissza, de élj vele a saját javadra.
Mérleg: Kedves Mérleg! Itt az ideje a továbblépésnek. A hét utolsó napja arra kínál neked jó lehetőségeket, hogy magad mögött hagyhasd azt, ami már nem szolgál téged. Bármi is az, ami fájdalmat okoz, bármi is az, ami fáraszt, bármi is az, ami elkeserít ma könnyedén túlléphetsz rajta. Ma könnyedén átértékeled a helyzeteket, könnyebben bocsátasz meg, és könnyebben zárod le a múltat. Ez pedig olyan lehetőség, amit érdemes kihasználnod.
Skorpió: Kedves Skorpió! Ha nem vagy elég figyelmes ma elszaladsz egy nagy és fontos lehetőség mellett. Na jó, ez talán nem életed legnagyobb lehetősége, de az biztos, hogy egy igen fontos lehetőséget szalaszthatsz el. Ha szeretnéd felismerni ezt a lehetőséget, akkor figyelj arra, amit a barátaid mondanak neked. Sőt! Ma figyeld a Facebook megosztásokat is, mert ezekben is remek lehetőségek kerülhetnek eléd.
Nyilas: Kedves Nyilas! A szüleid kerülnek a napod középpontjába, és a szüleiddel való kapcsolatod lesz ma a legfontosabb. Könnyen lehet, hogy van benned némi neheztelés a szüleid irányába, de az is lehet, hogy inkább értetlenségnek kellene hívnunk mindezt. Ma sikerül tisztáznotok ezeket a félreértéseket, és sikerül végre rendeznetek egy régóta húzódó családi ügyet is. A vasárnap alkalmas minden családi vita elsimítására.
Bak: Kedves Bak! Valaki olyan mély szeretettel és olyan mély odafigyeléssel fordul hozzád, hogy az szinte már önmagában gyógyító erejű. Lehet, hogy nehezen tudsz elfogadni. Lehet, hogy nehezen tudsz szeretetet kapni. A vasárnap remek alkalmat kínál arra, hogy gyakorold az elfogadást. A vasárnap remek alkalmat kínál arra, hogy beengedd az életedbe a szeretetet és a másoktól kapott figyelmet is.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Te csak azt tudod tenni, hogy felkínálod a segítség lehetőségét másoknak. De az, hogy ezt ők elfogadják-e vagy sem, csakis rajtuk múlik. Ma azt tapasztalhatod meg, hogy ugyanazt a segítő jobbot valaki elfogadja, és valaki visszautasítja. Hogy mi a különbség? A különbség bennük van: Aki még nem kész arra, hogy megváltozzon egy helyzet, az nem tud azzal kapcsolatban segítséget elfogadni.
Halak: Kedves Halak! Mostanában túl keveset pihensz. Az is lehet, hogy mostanában nem alszol olyan jól, mint szoktál. Itt az ideje annak, hogy ez változzon. Először is: Aludj. Komolyan. Szánj időt arra, hogy kipihend magad. Akár egy délutáni alvást is beiktathatsz az életedbe, hiszen alvás közben gyógyulsz. Alvás közben a helyére kerülnek a dolgok benned és körülötted. Szó szerint új napra, új világra virrad majd, ha kialszod magadat.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Budapesten kezdi utolsó turnéját a Black SabbathUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

40.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

5

10

23

51

58

Várható főnyeremény: 1 660 millió Ft!
Hatoslottó

5

12

14

20

32

33

Várható főnyeremény: 345 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények