Életmód

A nőknek a kockahas kell?

Most kiderül az igazság!

Ilyen arcot vág egy nő, aki végignéz 90 péniszt

Konkrétan erről szól a videó, viszont bátran nyissátok meg, mert nincs benne semmi 18 éven felüli.

Ételtől akné? 7 szépségápolási tény és tévhit

Hányszor kell egy alkalommal hajat mosni, mitől leszünk pattanásosak, mi a helyzet a hajnövekedéssel, és hogyan hat a borotválás a lábra? Ezúttal ilyen témákat választottunk cikkünkhöz a szépségápolás témakörében.

A legdögösebb őszi sminkek - Legyél femme fatale!

Nyáron sokszor már az is megerőltetőnek számított, ha napbarnított bőrünkre némi BB-krémet kentünk. Ám az új évszak nem csak a gardróbunkba hoz új szeleket, de a sminktrendek terén is várható némi újdonság.

A gyógyteák ábécéje - Ismerd meg, melyik mire jó!

Kisebb betegségek, kellemetlen fájdalmak esetén nem kell azonnal gyógyszer után nyúlnunk, kúra gyanánt kipróbálhatjuk a különböző gyógyteákat is. Cikkünkből most megtudhatod, melyik mire jó!

A sminkelős alkalmazásoknál nincs viccesebb

Nézze meg, hogyan sminkel ízlésficamos transzvesztitává a legtöbb telefonos applikáció és örüljön, hogy nincs rájuk utalva.

6 dolog, amit ne próbálj bemesélni magadnak az evéssel kapcsolatban

A következő mondatok ellened dolgoznak, tehát vegyél tőlük érzékeny búcsút!

Szexi garbók? Igen! - Az ősz kedvencei

Valljuk be, a garbó ezidáig nem bizonyult túl nőies darabnak, de mindenki birtokol legalább egyet, mert a hidegebb napokon és a betegségek átvészelésében igazi társ. Ez a kényelmes kis barátunk most újra hódító útját járja, sőt igazi kulcs a stílusos megjelenéshez.

Nem mindegy, mit - nem mindegy, hogyan ...

Mondjanak még egy olyan autót, amelyről óvodás vicc született! 

Trükkös fogyás: hogyan együnk másképp?

Egyszerűbb apró változtatásokkal trükközni ahelyett, hogy akaraterőnket tennénk próbára. Az a diéta is egészséges lehet, amelyért nem dolgozunk annyira keményen.

Szexi harisnyák és zoknik - Az ősz legdögösebb ruhadarabjai

A változatosság kedvéért cseréljük le a kényelmes farmerokat nőies szoknyákra. Ha fázunk, kapjunk magunkra egy harisnyát vagy térdzoknit - nincs is annál szexisebb és bájosabb kombináció, mint egy szoknya hosszú zoknival. 

A legszebb szezonális és átmeneti kabátok

Lássuk, milyen lehetőségeid kínálkoznak idén, ha még nem készültél fel a hideg szezonra!

Ez történik a testeddel, ha leszoksz a cigiről – előnyök már 8 órán belül!

Kívülről fújod a tüdőrák-kockázatot, meg azt is, hogy a dohányzás tulajdonképpen halált okoz? Ennek ellenére mégis rágyújtasz… Valószínűleg immunis lettél a negatív egészségügyi kampányra. Mi most a lehető legmotiválóbb adatokat mutatjuk meg, tehát a másik utat, hogy mi vár rád, ha bölcsen döntesz!

17 tévhit a szexről, lányoknak

17 hazugság, illetve tévedés a női szexualitást illetően, amit jó lenne, ha lányainknak már nem tanítanánk meg.

A férfi öltőzőben a méret a lényeg

Régóta vitatott kérdés, hogy vajon a hálószobában számít-e a méret, azaz, hogy egy férfinek mekkora a nemi szerve, nemrégiben azonban egy szakember továbbvitte a kérdést a férfiöltözők területére, ahol véleménye szerint igenis a méret a lényeg.

A divat idén a köpönyegforgatóknak kedvez

A 2014-es ősz/tél legjellemzőbb modelljei, legyen szó kabátról, elegáns hétköznapi viseletről vagy épp alkalmi ruhákról…

Így lehet lapos a hasad

Sokak számára a lapos has kifejlesztése olyan fontos, mint a Szent Grál keresése. Hogyan érhetjük el? A következő 9 egyszerű életmód tipp elindíthat a jó irányba.

Enni: mikor és mennyit?

Te hányszor eszel egy nap? Háromszor, ötször? Ennél kevesebbszer vagy többször? Cikkünk arról szól, hogy milyen gyakran és mennyit érdemes enni: háromszor bőségesen vagy többször szűkösebben? Tippeket adunk, hogyan, mennyi táplálékkal a testedben küzdd végig magad egy lelkileg és fizikailag emberpróbáló napon.

Hirdetés

Hirdetés

Facebook

Találj párt magadnak!

Hirdetés