A Bubba kérdez játék technikai probléma miatt átmenetileg szünetel, dolgozunk rajta, hogy mielőbb újra indulhasson. Köszönjük a türelmedet!
Bármilyen, a játékkal kapcsolatos kérdés esetén kérlek, írj a bubba@startlap.hu címre.

Garantált nyeremények jóváírt pontjaidért *

Startlap esernyő - narancssárga

3800 pont

Vége a komor esős napoknak! A Startlap esernyője vidámságot csempész a legszürkébb latyakos időbe is. Most 3800 jóságpontért megszerezheted.

További infó!
még 0 darab

Bubba párna

3000 pont

Bubba, a mókás kis tengeri csillag már a kezdetek óta a Startlap kabalafigurája. Most 3000 jóságpontért megszerezheted a puha plüssből készült Bubba párnát, amely kicsik és nagyok kedvence.

További infó!
még 45 darab

A garantált nyeremények olyan ajándékok, amelyeket nem kisorsolunk, tehát nem a vak szerencsén múlik, hogy hozzájutsz-e valamelyikhez, hanem bizonyos számú Jóságpont összegyűjtésével jogosulttá válsz rájuk. De vigyázat: a raktárkészlet minden ajándékból véges, ezért érdemes igyekezni a pontgyűjtéssel, ha valamelyik megtetszik neked. És ne feledd: nem csak a garantált ajándékokért érdemes gyűjteni a pontokat, hiszen minden héten értékes nyereményeket sorsolunk a pontokat gyűjtők között.

Aktív pontoknak azokat a Jóságpontokat nevezzük, amelyeket az aktuális, még nem lezárt játékfordulóban gyűjtöttél. Ezek a pontok mindig a heti forduló zárásakor adódnak hozzá a jóváírt pontokhoz. A garantált ajándékokat a jóváírt pontjaiddal tudod igényelni. Ezért például ha az összesített (jóváírt + aktív) pontjaid száma éppen elegendő egy kiszemelt garantált ajándékra, akkor meg kell várnod a heti játékforduló zárását, hogy az aktív pontjaid jóváírt pontokká váljanak, és az ajándékot ezután tudod igényelni.

Kérdésed van a játékkal kapcsolatban? Ezen az oldalon mindenre választ kapsz.