Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Díjtalan defektjavítás szervizeinkben
Fektess garzonba, amíg lehet kapni!
Oda ütött, ahol a legjobban fáj.
A német alkancellár egyetlen mondattal alázta szét Trumpot
Jóságpontjaim: aktív felhasználható

Időjárás Budapest

-3°C

1 -5

Kissé felhős

sz

-2 -8

cs

-3 -12

p

-3 -13

sz

-3 -11

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

Arabba 50 cm
Kronplatz 40 cm
Livigno 58 cm
Sappada 30 cm
Schnalstal 90 cm
Tonale 100 cm
Val Gardena 10 cm
Donovaly 60 cm
Tále 60 cm
Csorba-tó 100 cm
Tátralomnic 120 cm
Ruzomberok 70 cm
Kokava 70 cm
Kosutka 50 cm
Selmecbánya 80 cm
Cerkno 50 cm
Golte 50 cm
Krvavec 50 cm
Rogla 50 cm
A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Ingatlan, lakás, ház

Így pusztul a csodaszép putnoki Serényi-kastélyIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

Valuta, tőzsde

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Fontos, hogy kedden megértsd: Az érzelmeidet nem kell elnyomnod, az érzelmeidet egészséges módon kell kiélni. Ma azzal szabadíthatod fel a leginkább az érzelmeidet, ha szembe mersz velük nézni, és ha legalább magadnak el mered mondani ezeket. Magadnak pedig írásban beszélhetsz a legőszintébben az érzelmeidről. Ma írj legalább három oldalt arról ami nyomaszt!
Bika: Kedves Bika! Sokkal gyorsabban jár az eszed, mint ahogyan azt mások gondolják, ezért mindig egy lépéssel előttük lehetsz. Ami azt illeti, ez az egy lépéssel előre levés segít abban, hogy előbb tudd: Ki mit reagál egy-egy helyzetben. Most használd ki ezt a mesteri előrelátást, és merd észrevenni, hogy kinek milyen szándékai vannak. Ha ma előrelátó vagy, akkor hosszú időre megalapozhatod a szerencsédet.
Ikrek: Kedves Ikrek! Onnan merítheted a legjobb inspirációkat, ahonnét nem is gondolnád. Kedden képes vagy arra, hogy minden helyzetből tanulj valamit, és képes vagy arra, hogy mások ötleteiből, cselekedeteiből és munkájából inspirálódj. Fontos, hogy értsd: Az inspiráció nem azt jelenti, hogy lemásolod azt, amit ők csinálnak. Az inspiráció azt jelenti, hogy megihlet mások tevékenysége, és te követed az ihletedet.
Rák: Kedves Rák! Valaki szeretne veled veszekedni egy kiadósan nagyot. Ez talán nagyon fontos az ő lelki egészségéhez, de talán nem kell neked mások lelki mosogatórongyának lenned. Nem kell hagynod, hogy valaki rád nyomja a benne lévő feszültséget. Ma egyszerűen csak mosolyogj arra, aki össze akar veszni veled, vegyél néhány nyugtató lélegzetet és egyszerűen sétálj ki abból a helyzetből, egy nyugalmasabb helyre.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Bámulatos, ahogy irányítod a helyzeteket kedden. Ma mindenki azt hiszi, hogy a háttérbe húzódtál, de mégis mindenki pont azt teszi, ami neked lesz jó. Ma nem érdemes senkit lebeszélned arról, hogy megtegye azt, amit szeretne. Inkább azt a kérdést tedd fel, hogy hogyan válik mindez a javadra? A látszólag semleges események hogyan visznek előre téged?
Szűz: Kedves Szűz! Vannak néhányan a közeledben, akiket bosszantónak, nyomulósnak és idegesítőnek találsz. Az elmúlt időszakban tökélyre fejlesztetted azt a képességedet, hogy figyelmen kívül hagyd ezeket az embereket, és ezzel könnyedén megőrzöd a lelki békédet. Ma azonban érdemes megnézned, hogy mit csinálnak ők, és érdemes eltanulnod néhány trükkjüket vagy módszerüket.
Mérleg: Kedves Mérleg! Bárki, bármikor lehet szerencsés, de ehhez tennie kell. Amíg arra vársz, hogy valaki elárulja neked a szerencse titkát, vagy majd személyesen segít neked, addig halogatod a saját szerencsédet. Attól leszel igazán szerencsés, hogy a kezedbe veszed a helyzetek alakítását, és nem hagyod, hogy mások elhitessék veled: Te pusztán a körülményeknek kiszolgáltatott áldozat vagy.
Skorpió: Kedves Skorpió! A visszafogottságot gyakorolod kedden. Ma azt szeretnéd elérni, hogy ne szólalj meg olyan helyzetekben, amelyekből később csak a bonyodalom lesz. Ami azt illeti, pontosan tudod, hogy melyek ezek a helyzetek, és pont ezért olyan bosszantó, hogy ennek ellenére mindig mondasz valamit, amit nem lett volna szabad. Ma szerencsére ügyesen hallgatsz akkor, amikor érdemes hallgatni.
Nyilas: Kedves Nyilas! Amikor dühös vagy valakire, érdemes megvizsgálnod, hogy valóban jogos-e a dühöd. Valóban ő-e az, aki hibázott, vagy inkább te vagy az, aki hagyta, hogy hibázhasson. Könnyen lehet, hogy ha hallgatsz a megérzéseidre, és megteszed azt, amire pár hete vágytál, akkor ez a helyzet nem áll elő. Talán emiatt vagy dühös, de szerencsére sokan segítenek egészséges módon elengedni a feszültségedet.
Bak: Kedves Bak! Ne becsüld le a pihenés erejét! Tudom, abban a hitben vagy kedden, hogy mindig menned kell, csinálnod kell, cselekedned kell, és neked kell irányítanod a dolgokat. Azonban a helyzet egy kicsit megváltozik ma: Ma azzal érsz el a legegyszerűbben eredményeket, ha nem mész, hanem maradsz. Ha nem cselekszel, hanem szemlélődsz. Ha ma rápihensz a dolgokra, minden könnyebb lesz.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A tervezésben, a tervezgetésben hatalmas erő rejlik, amelyet nem kellene veszni hagynod kedden. Ma tervezz előre, készíts néhány listát arról, hogy mit hogyan szeretnél csinálni, és készíts néhány listát arra az esetre, ha a dolgok jól alakulnak. Azzal, hogy eltervezed, mit teszel majd olyan helyzetekben, amelyekre még csak vágysz, a megvalósulást segíted elő.
Halak: Kedves Halak! Mindenki szelídnek, kedvesnek és ártalmatlannak ismer, ezért a környezeted igencsak meglepődik azon, hogy ma a sarkadra állsz, és igencsak keményen mondod el, hogy mit szeretnél. Ha csak lehet, hagyd ki ebből a helyzetből a dühöt! Az már önmagában hatalmas erővel bír, hogy ezúttal bátran kimondod azt, amit szeretnél, nem kertelsz, és határozott vagy.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Az Utazók vették át a vezetést a magyar mozikbanÚj emberek ellenőrzik majd a közmédiátJennifer Hudson és Brie Larson jelenti be az Oscar-jelölteketHaláli lesz az RTL Klub falun játszódó komédiasorozataMagyarul is vérfagyasztó az új Alien-mozi trailereAz NMHH közzétette, ki épp a vezető kábeltévé-szolgáltató
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 2. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

6

67

72

76

Hatoslottó

8

9

13

15

21

39

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x 5000 Ft Tesco-ajándékutalvány

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

10 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?