Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Az egészséges életmód kiegészítője
Szeszélyes április. Fűtsön klímával
Óriási akciókkal várnak a boltok.
Nem szabad kihagyni: ez most a sláger az Aldiban, Lidlben
Budapest
Most 7
Ma várható
Max:14 0
Min:6 10-20
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Ajánljuk

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

60 ezer lakáshiteles veszélybenIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Úgy érzed, mintha kihagytál volna egy lehetőséget. Az igazság azonban az, hogy ez a lehetőség hamarosan ismét visszatér hozzád. Talán már ma lesz alkalmad arra, hogy újra felismerd, és ezúttal ki is használd ezt a lehetőséget. Ne felejtsd el, hogy a lehetőségek csak akkor érnek valamit, ha le is csapsz rájuk, és ha használod is azokat.
Bika: Kedves Bika! Néha a segítő szándék az ellenkezőjére fordul, és néha pont azzal kavarnak bele mások az életedbe, hogy mindenáron segíteni akarnak neked. Egyszerűen csak kérd meg arra a többieket, hogy ha segíteni akarnak, először kérdezzék meg, hogy hogyan lehetnek a segítségedre, hiszen azt csak te tudod, hogy pontosan mire lenne szükséged most.
Ikrek: Kedves Ikrek! Néha magad sem tudod, hogy milyen sokat jelentenek az embereknek a szavaid, és hogy milyen sokat segítesz pusztán a gondolataid, a kételyeid átadásával. Ma sem kell mást tenned, csak annyit, hogy beszélsz: Tedd fel a kérdéseidet, és mondd el a mondandódat. Ha pedig neked magadnak lesz segítségre szükséged, akkor is beszélj erről a helyzetről.
Rák: Kedves Rák! Nem mindig tudod pontosan elmondani azt, amit szeretnél. Néha a szavak csak zavart keltenek közted és a beszélgető társad között. Ilyenkor érdemes elhallgatnod. A csönd egy nagyon erős kommunikációs csatorna, és néha sokkal többet mond a szavaknál. Ha pedig a csönd önmagában nem elég, egy-egy gesztus, egy-egy őszinte pillantás is sokat segít.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Néha nem ismered fel a feléd nyújtott segítő kezet. Néha talán bele is harapsz. Ma érdemes észrevenned, hogy kik azok, akik őszinte segítő kezet nyújtanak neked. kik azok, akik valóban leveszik a terheket a válladról? És kik azok, akik ehelyett csak a döntéseket akarják elvenni tőled? Kik azok, akik valójában azt akarják megmondani, hogy mit kell tenned?
Szűz: Kedves Szűz! Nagyon fontos a számodra, hogy szombaton sikerüljön egy találkozó. Úgy érzed hogy ezen a találkozón sok minden múlik, és azt gondolod, hogy ha elrontod, azzal sokat veszíthetsz. Talán túl komolyan veszed mostanában a dolgokat, és talán sokkal többet kellene lazítanod, nem gondolod? Könnyen lehet, hogy sokkal kisebb a tét, mint ahogy azt eddig gondoltad.
Mérleg: Kedves Mérleg! Szombaton fontos tudatosítanod magadban, hogy az érzelmek mindig valódiak. mindegy, hogy mit érzel, azon nem kell változtatnod. Az érzelmeid ugyanis azt mutatják meg, hogy hogyan érzi magát a lelked egy-egy helyzetben. Mindegy, hogy a fejed mit gondol erről a helyzetről, ha a lelkednek nem tetszik, nem fogod jól érezni magad benne.
Skorpió: Kedves Skorpió! Van egy olyan érzésed, hogy már csak egy egész kicsit kell rákapcsolnod az otthoni teendőkkel, és végre mindennel elkészülsz. Vedd észre, hogy ez egy csapda: A fejedben lévő teendő listához mindig hozzáadsz egy tételt, amikor lehúztál egy másikat róla. Így sohasem jutsz közelebb ahhoz a pillanathoz, amikor végre pihenhetsz. Nincs mese, szombaton kell pihenned!
Nyilas: Kedves Nyilas! Ne becsüld le a beszélgetések erejét. Talán nem arra van a legnagyobb szüksége a szeretteidnek, hogy pénzzel támogasd őket, és talán nem is arra, hogy elintézz helyettük valamit. Könnyen lehet, hogy a beszélgetések erejével tudod a legnagyobb segítséget nyújtani nekik. Szombaton ezért tanácsokkal, és biztató szavakkal érdemes próbálkoznod.
Bak: Kedves Bak! Olyan lesz a napod, mint egy vígjáték: Nem arra gondolok, hogy az emberek vidámak körülötted, hanem arra, hogy tele van félreértésekkel. Olyan apróságokkal, amelyeket könnyedén kijavíthatnál. Olyan apró félreértések teszik viccessé, vagy feszültté a napodat, amelyeket könnyedén tisztázhatnál, ha végre rászánnád az időt.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Használd a fejedet, és gondolkodj, mielőtt megszólalsz! Könnyen lehet, hogy most előbb jár a szád, minthogy valóban tudnád, hogy mit szeretnél mondani, ennek pedig elég nagy feszültség lehet a vége. Ma számolj el háromig, mielőtt megszólalnál, mert ezzel biztosíthatod, hogy nem mondasz semmi meggondolatlanságot. Jó, lehet, hogy tízig is számolhatnál.
Halak: Kedves Halak! Rengeteg beszélgetést hagytál félbe mostanában. Érdemes lenne ezeket a félbehagyott beszélgetéseket szombaton folytatnod. Jó, lehet, hogy néhány beszélgetést a tér és az idő korlátai miatt csak gondolatban tudsz ma folytatni. Ezt is érdemes megtenned. Érdemes gondolatban szeretettel befejezni és szeretettel végiggondolni ezeket a beszélgetéseket.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

A lájkjaid majd megmentik a világot a pusztulástól, hát perszeEgy rózsaszín elefánt kevés a jó horrorhozHárom origós is Simicska tévéjéhez igazolHa sorozat utáni depresszióban szenvedsz a Csajok miatt, mutatjuk, mit nézhetsz helyette2018-ban jön a Gorillaz-tévésorozatIsmét megbírságolta a TV2-t a Médiatanács
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 16. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

47

48

56

67

90

Hatoslottó

4

7

14

22

32

40

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x Startlap csomag

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?