Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

AEG, Electrolux háztartási gépek
Anya beteg - hogyan élje túl a család?
A méltatlan pénzre reagáltak.
Veronai buszbaleset: megszólalt biztosítótársaság
Budapest
Most 16
Ma várható
Max:27 0
Min:13 5-10
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Hirdetés

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

Hatcsillagos szálloda épülhet Felcsút mellettIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Van egy olyan érzésed, hogy sokan várnak arra, hogy meghozz egy döntést. Igazad van. De azzal, ha elsieted ezt a döntést, senkinek sem teszel jót. Nem kell kapkodnod, és ráérsz megfontolni minden egyes lépésedet. Sőt! Ráérsz arra, hogy átbeszéld ezt a helyzetet olyasvalakivel, aki kívülről képes szemlélni azt, és aki nem érintettje ennek az ügynek.
Bika: Kedves Bika! Igazán kiborít, ha hétfőn siettetnek téged, márpedig úgy tűnik, hogy ma valaki sürgős munkákat, sürgős válaszokat és azonnali reakciókat vár tőled. Szükséged van egy kis bátorságra ahhoz, hogy meg merd húzni a határaidat, és hogy meg tudd teremteni a saját kis nyugalomburkodat. Azt a nyugalomburkot, amelyen belül az idő lassan és békésen telik majd.
Ikrek: Kedves Ikrek! Talán pont azért csalódsz valakiben, mert ő nem mondott igazat neked. Azonban ez a helyzet nem ilyen egyszerű. Ha közelebbről megvizsgálod a helyzetet, láthatod, hogy ő azért nem mondott igazat, mert nem akart fájdalmat okozni neked. Valójában önmagadtól védett. Valójában ő csak azt akarta, hogy te ne zaklasd fel magad.
Rák: Kedves Rák! Érdemes hétfőn írásban összefoglalnod a terveidet. Az lenne a legjobb, ha ezeket a terveket meg is mutatnád valakinek, aki illetékes az ügyeidben. A főnöködnek, egy jó barátodnak, a kedvesednek... Bárkinek megmutathatod a terveidet, akiről tudod, hogy örömmel fogadja azokat, és nem kezdi el rögtön azt magyarázni, hogy miért nem válhatnak valóra ezek az álmok.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Állj ki az érdekeidért hétfőn! Talán eddig azért nem csaptál az asztalra, mert nem akartál jelenetet csinálni. talán eddig azért nem tettél semmit, mert azt gondoltad, hogy jobb a békesség. A béke valóban egy nagyon fontos dolog, de az is fontos, hogy kiállj önmagadért. Megteheted azt, hogy békés nyugalommal kommunikálod az érdekeidet mások felé.
Szűz: Kedves Szűz! Néha a legjobb szándék is félresikerül. Néha a lehető legjobb akarattal kevered meg a dolgokat, és anélkül okozol fejfájást valakinek, hogy ezt tudatosan akartad volna. Ne felejtsd el, hogy a bocsánatkérés olyan eszköz, amely minden helyzetben jól működik. Persze az a legjobb, ha nem mechanikusan kérsz bocsánatot, hanem ha át is éled a szavaidat. Az a legjobb, ha komolyan gondolod azt, amit mondasz.
Mérleg: Kedves Mérleg! Bármit is kell hétfőn csinálnod, mielőtt bármit tennél ez ügyben először gondold végig, milyen végeredményre vágysz. Ha pedig ezt tudod, hunyd le a szemed, és pár pillanatig jelenítsd meg magad előtt azt a képet, hogy már meg is kaptad, el is érted a kívánt végeredményt. Ez a kis vizualizáció segít abban, hogy sokkal nagyobb energiával és sokkal ügyesebben juss el a célodig.
Skorpió: Kedves Skorpió! Végre megcsináltad! Minden gratulációt megérdemelsz hétfőn, mert végre megcsinálsz valamit, amiről sokáig nem volt egyértelmű, hogy be tudod-e fejezni. ha pedig már megcsináltad, akkor érdemes megünnepelned ezt az eseményt. ma érdemes mindenképp időt szánnod arra, hogy megjutalmazd magadat egy jó programmal, egy jó élménnyel, vagy néhány nyugodt és csendes perccel.
Nyilas: Kedves Nyilas! Néha úgy érzed, hogy az emberek nem bánnak elég tisztelettel veled, és nem tisztelik az érzéseidet vagy a véleményedet. Az a helyzet, hogy mások irántad való tiszteletlensége mindig arra utal, hogy te magad is tiszteletlen vagy másokkal. Könnyen lehet, hogy hétfőn fordíthatnál ezen a helyzeten. Hétfőn vedd körül magadat nagyobb tisztelettel, és vedd körül magadat nagyobb odafigyeléssel.
Bak: Kedves Bak! Az egyik pillanatban még azt hiszed, hogy már karnyújtásnyira van a cél, a másikban észreveszed, hogy egy rajtad kívül álló ok miatt újra eltávolodott az. Ahelyett, hogy kétségbeesnél, egyszerűen csak gondolkodj el azon, mit tanulhatsz ebből az esetből. Könnyen lehet, hogy most pont azt kell megtanulnod, hogy érdemes minél több részletet az irányításod alatt tudnod.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ma talán túl kell lenned egy olyan megbeszélésen, amelyhez nincs sok kedved. Akár a főnököddel, akár valaki mással kell ma beszélned, a beszélgetés előtt gondolatban küldj neki egy kis szeretetet. Jó, ha tudod, hogy minél kevésbé van ehhez kedved, annál nagyobb szükséged van erre a gyakorlatra. Akinek könnyen küldesz szeretetet, azt könnyű lesz szeretned akkor is, amikor beszéltek.
Halak: Kedves Halak! Olyan sok eszközöd van, amelyeket mind felhasználhatnál arra, hogy elérd a hétfői céljaidat. Ezek helyett az eszközök helyett azonban hajlamos vagy arra, hogy csak az időt húzd. Akár lustálkodsz, akár azért siránkozol, mert milyen nagy fába vágtad a fejszédet biztos lehetsz benne, hogy nem jutsz közelebb a célodhoz. Ezek helyett sokkal jobb lenne, ha tennél bármit, ami előre visz.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Mindössze tíz évig volt jó buli a kalózkodás a Karib-tengerenMeghalt Litauszki János rendezőBrutális gyilkos után nyomoz Skarlát Boszorkány és SólyomszemMár nem Sharon Stone dekoltázsa a legszexibb Cannes-banSírva röhögős lesz Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson akcióvígjátékaÉs azt a filmet vágod, amiben Batman lenyom egy xenomorphot, aztán egy Predatort?
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 21. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

15

24

35

53

71

Hatoslottó

6

16

23

24

34

39

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x Startlap csomag

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?