Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

15°C

18 11

Zivatar záporesővel

sz

23 11

cs

26 11

p

27 15

sz

28 16

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 316,55 Ft
USD: 283,14 Ft
CHF: 285,34 Ft
MOL: 16 345
OTP: 7 000
MTELEKOM: 450
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Mit csinál a lábaival?
Ilyen dobost még soha nem láttál
Ez a srác egy mágus - órákig néznénk
Ez történik, ha az erdőben felejted a labdád
Megdöbbentően látványos illúzió
Peckesen sétáló medvét láttál már?
Otthon ne süss inkább így palacsintát
Apa edz, öcsi csak néz
Kimaxolta a cukiságot a koala
A tánc evolúciója mindent visz
Mi történik ebben a palackban?
Ezt a gyufatrükköt te is megcsinálod
Gyerekjáték, amitől leesik az állad
Láttál már ekkora tetriszt?
Így kell fényes nappal bicajt lopni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Mostanában olyan nagyon korrekt lettél, hogy lassan elfelejtesz véleményt nyilvánítani, és mindig azon aggódsz, nehogy elhamarkodott döntést hozz. Ez természetesen nem lenne rossz, de úgy tűnik, hogy ez a nagy körültekintés most már inkább bizonytalanság. Olyan bizonytalanság, amelyre egyáltalán nincs szükséged akkor, ha valóban jó döntést akarsz hozni.
Bika: Kedves Bika! Pontosan tudod, hogy mi az igazság, és pontosan tudod, hogy mi a hazugság kedden. Ez a fajta éleslátásod azonban nemcsak segít neked, de néha kellemetlen helyzetbe is hozhat. Mi a helyzet akkor, ha valaki például arra akar rávenni, hogy asszisztálj egy hazugsághoz a kedvéért? Vajon nemet tudsz mondani? és mi a helyzet, ha ez az illető a főnököd vagy egy munkahelyi barátod?
Ikrek: Kedves Ikrek! Mi az a kívánság, amit erre a hétre kívánnál? Mi az, amit szeretnél elérni? Mi a kötelező minimum? És mi a hihetetlen, hatalmas nagy álom a hétre? Kedden tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, mert könnyen lehet, hogy a kívánságaid megvalósítása nem is olyan nehéz, mint hinnéd. Lehet, hogy csak egy karnyújtásnyira van a varázslat, amire vágysz.
Rák: Kedves Rák! Hamar észreveszed kedden, hogy a napodban, a hetedben és minden bizonnyal az egész életedben rejtett összefüggések hosszú sora működik. Olyan, mintha mindent egy-egy szálra fűztek volna fel láthatatlan kezek. Ha megtalálod, hogy mi mivel van egy szálon, máris könnyedén befolyásolhatod az eseményeket: Csak változtatsz az egyik dolgon, ami elindít egy dominódőlés szerű változást.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szinte egész nap a testeddel vagy elfoglalva. Mostanában egyébként is előtérbe került a számodra a test, a testi egészség és a szépség témája. Kedden végre tehetsz is valamit azért, hogy elégedett legyél a testeddel, és hogy boldog lehess a testedben. Tudod: A következő néhány évtizedet ebben a testben szeretnéd eltölteni, nem teheted tönkre, vigyáznod kell rá, és meg kell gyógyítanod, amint lehet.
Szűz: Kedves Szűz! Egy kicsit talán szétszórtabb  vagy a szokottnál. Ezt talán más észre sem veszi, csak te. Tudod, kedden van az a nap, amikor elhagyod azokat a listáidat, amelyekre azt írtad, hogy hol tartod a listáidat. Ma próbálj meg együtt haladni ezzel a szétszórtsággal: Direkt olyan munkákat válassz mára, amelyek sokoldalú feladatokat tartalmaznak, és amelyekhez több felé kell figyelned.
Mérleg: Kedves Mérleg! Talán el sem hiszed, amikor azt látod, hogy az egyik általad nem kedvelt ember ér el sikereket. Fontos, hogy tudd, és értsd: Azzal, ha felhúzod magadat az ő sikerein nem oldasz meg semmit sem. Inkább azt nézd meg magadban, hogy te mit tehetsz annak érdekében, hogy sikeres legyél. Hidd el: Az ő sikere csak azt mutatja meg neked, hogy igenis lehet sikeresnek lenni, a siker megteremthető.
Skorpió: Kedves Skorpió! Úgy érzed magadat, mintha az Idétlen időkig című filmben ébredtél volna: Már megint olyasmik történnek veled, amik egyszer már megtörténtek. Vagy kétszer. Esetleg háromszor. Mindig ugyanazt hallgatod, mert mindenki ugyanazt ismétli. Úgy érzed magadat, mintha az Idétlen időkig című filmben ébredtél volna. Ne felejtsd el: Attól lett vége az időhuroknak, hogy Bill Murray értelmes célokra használta az idejét.
Nyilas: Kedves Nyilas! Talán túl sokoldalú vagy valakinek, és talán vannak a közeledben olyanok, akik jobban örülnének neki, ha sokkal egyszerűbben gondolkodnál. Az a helyzet hogy nem szabad a sokszínűségedből engedned, akkor sem, ha a főnököd, vagy a rokonságod szerint túl színes vagy. Ne felejtsd el, hogy jogod van ahhoz, hogy színes életed, színes világod, színes kalandjaid legyenek.
Bak: Kedves Bak! Úgy érzed, hogy valaki nem mond neked igazat. Nem vagy biztos benne, hogy az illető hazudik, de abban biztos vagy, hogy amit mond, az nem fedi pontosan az igazságot. Vajon mennyire van messze az igazságtól az, amit neked beadnak? És vajon milyen módon deríthetnéd ki az igazat? Ezek a kedd legnagyobb kérdése. Meg az, hogy ki lehet a segítségedre az igazság kiderítésében.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A nehéz kérdésekre néha sokkal könnyebbek a válaszok, mint azt hinnéd. Egy-egy kérdés akkor válik nehézzé, ha azzá teszed. Azzal teszed azzá, hogy taktikázni kezdesz, el akarod találni ajó választ, és úgy akarod irányítani az eseményeket, hogy a válaszoddal mindenkit meggyőzz valamiről. Ez így ma nem fog menni. Ma nyugodtan válaszold azt, amit őszintén válaszolnál.
Halak: Kedves Halak! Az intuíciód hatalmas segítségedre lesz kedden a munkádban. Teljesen mindegy, hogy mi a munkád, abban a megérzéseid segítenek abban, hogy jobb döntéseket hozz, és jobban teljesíts. Eddig talán el akartad fojtani magadban ezt az intuíciót, és arra vágytál, hogy mindent csak a szakmai tapasztalatodból csinálj meg. Ma azonban végre felfedezed, hogy intuícióval könnyebb.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Adam Sandler igazi rohadék a The Do-Over új előzetesébenGillian Anderson lehet az első női 007-esItt vannak az első fotók Christopher Nolan háborús mozijának forgatásárólPuskás Peti a vérét adta szerelméért és a TV2 műsoráértKözeleg a világvége a Jégkorszak 5 új szinkronos trailerébenA Trónok harca legutálatosabb karaktere is cuki kissrácként indult
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

20.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

9

10

36

50

78

Várható főnyeremény: 580 millió Ft!
Hatoslottó

21

26

31

39

42

44

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények