Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

0°C

4 -3

Borult

sz

5 -1

v

5 0

h

7 2

k

9 3

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 
Hirdetés

 

Jól jönne a segítség karácsonykor?
 

Milyen ajándékot vegyek, és hol?Mit főzzek az ünnepekre?12 gyönyörű ünnepi terítékKarácsonyfakörkép: modern, klasszikus, őrültHírstart Advent

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Utazás

 

Karácsonyi ajánlatok (x)
 

Felejthetetlen Szilveszter a Hotel Ezüstpart Siófokban***! Sztárvendég: Kasza Tibi és az Irigy Hónaljmirigy. Most csak 99.800 Ft/2fő/3éjAjándékozzon élményt Karácsonyra! Ajándékutalványainkkal valódi élményekkel lepheti meg szeretteit. Válogasson kedvezményes ajánlataink közül!Eliz Hotel Gyula**** -40% , 36.900Ft/2fő/2éj3éj a Velence Spa-ban hétköznap: 81.000Ft/2főKimerült vagy? Töltődj fel wellnesszel! Nyerj bababarát szállást a Kolping Hotelba!

 
Hójelentés

A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Lakáspiac: folytatódott az áremelkedésIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A világ legmókásabb dohányzás elleni reklámja
A kutyusok nem szeretnek fürdeni
Cicák és az uborka
Anyjától elszakadt ez a kiscsikó
A kutyus napokig várja gazdáját
Minden idők legjobb esküvői tánca
Nézd mit csinál az álmos kisbaba
Azt hitte egy órát kap majd ajándékba...
Egy nap alatt épített menedékházat
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A házimunka jó dolog. Jó, tudom, hogy ezt nem annyira hiszed még el. Mégis jó lenne, ha a házimunkára hangolódnál pénteken, hiszen szinte szalad a lakás a nagy felfordulásban. Pénteken erős benned az otthonteremtő erő, ezért ma kellene foglalkoznod a házimunkával. Ma kellene azzal foglalkoznod, hogy megteremtsd a karácsonyi hangulatot, és elővedd az adventi dekort is.
Bika: Kedves Bika! Új hagyományok teremtésén munkálkodsz pénteken. Szeretnéd, ha új hagyományaid lennének, és szeretnéd, ha megváltozna valami végre az életedben. A péntek alkalmas arra, hogy ezeket az új hagyományokat megálmodd. Mit szólnál például ahhoz, hogy új adventi hagyományokat teremts magadnak? Ezek az adventi hagyományok lehetnek olyanok, amelyek az egész családot felvidítják.
Ikrek: Kedves Ikrek! A boldogság és a munka jól megférnek egy mondatban. Ezt ma meg is tapasztalhatod, hiszen a munkahelyeden várnak rád boldog pillanatok. Ma sok mindent tehetsz annak érdekében, hogy a munka boldogságot hozzon neked. Engedd, hogy a kreativitásod és az újító ötleteid is kibontakozzanak a munkában. Engedd, hogy olyasmiket is megtegyél, amikhez máskor nem volt bátorságod.
Rák: Kedves Rák! A birtoklási lázra vajon kapsz-e birtoklási láz csillapítót a patikában? Jó, persze, tudom, hogy nem kapsz ilyet, de biztos vagyok benne, hogy nagy szükséged lenne rá. Ma olyan erősen akarsz birtokolni, hogy szinte belegebedsz a görcsös ragaszkodásba. Ne felejtsd el az ősi bölcsességet: Senkit és semmit sem lehet megtartani az akarata ellenére. Senki sem változtatható meg pusztán akarásból.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Egy jótett meghálálódik pénteken. Valakinek jót tettél, valakivel kedves voltál, valakinek segítettél, amikor mindenki csak bántotta. Ő most meghálálja ezt a segítséget. Ez most pont, olyan, mint a mesékben: Nemcsak egyszeresen, de háromszorosan segítődik mindez neked vissza. Azaz, bármilyen kicsi segítséget is nyújtottál, most a háromszorosát kapod vissza. Ez pedig hatalmas segítség.
Szűz: Kedves Szűz! A gondolataid fénysebességgel cikáznak pénteken. hajlamos vagy azt hinni, hogy emiatt minden másban is ilyen gyors vagy. Az igazság azonban az, hogy a cikázó gondolatok nem jelentik azt, hogy dolgozni is ugyanilyen gyorsan tudnál. Ne ess a kapkodás hibájába pénteken. Lassítsd a munkatempót, és ha kell lassítsd a gondolataidat is. A lassulás most csak jót tehet neked.
Mérleg: Kedves Mérleg! Pénzügyek rendezésére alkalmas a pénteki nap. Ma érdemes számba venned, hogy mennyi mindent kell rendbe tenned a pénzügyekben. Ha vannak elmaradásaid a rezsiben, azokat ideje rendezned, vagy legalább beütemezned magadnak. Ez segít abban, hogy végre szabadon költhesd a pénzedet. Ha ugyanis már mindent befizettél, amit kötelező, akkor felszabadultan költhetsz magadra.
Skorpió: Kedves Skorpió! Aprómunka vár rád pénteken. Lehet, hogy ez máskor idegesítene, és teljesen igazad is lenne, ha idegeskednél ezen. A helyzet azonban az, hogy pénteken sokkal jobban viseled a sziszifuszi feladatokat, mint más napokon. Így ma nyugodtan elvállalhatod az összes aprómunkát. Annál is inkább, mert a főnököd igazán értékeli, ha olyasmit vállalsz, amit a többiek nem mernek.
Nyilas: Kedves Nyilas! Megered a nyelved pénteken, és mindenkinek boldogan meséled a nagyívű történeteidet. Úgy magával ragad a hév, és olyan áhítattal hallgatod saját magadat, hogy talán észre sem veszed, amikor tiltott témák felé sodródsz. Vigyázat, ma könnyedén kifecseghetsz titkokat is. Vagy legalábbis olyasmiket, amiket nem itt és nem most akarsz elmondani. Nagyon jó lenne, ha tudnál titkot tartani még egy kicsit.
Bak: Kedves Bak! Gyerekkori barátnőknek kellene segítened pénteken. Lehet, hogy munkahelyi gondokban tudsz nekik segíteni, de az is, lehetséges, hogy valamilyen apróság miatt fordulnak hozzád. Könnyen lehet, hogy  bébiszitternek kérnek fel, vagy párkapcsolati tanácsot kérnek tőled. Bármiben is tudsz most segíteni a gyerekkori barátaidnak, segíts nekik akkor is, ha a legszívesebben nemet mondanál.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ne ess pánikba! – Ez a pénteki nap legfontosabb tanácsa. Ma fontos az, hogy ne pánikolj, és fontos az is, hogy minden helyzetben tudatosan válaszd a nyugalmat. Tudom, talán azt hiszed, hogy a helyzetek határozzák meg az érzelmeidet, de ez nem igaz. Kicsit sem igaz. Valójában a helyzetekre olyan gondolatokkal reagálsz, amelyeket te választasz. Ma tudatosan dönts a béke mellett.
Halak: Kedves Halak! Jobban kellene bíznod az emberekben. Egyszerűen csak meg kellene szavaznod a bizalmat akkor is az idegeneknek, amikor erre – látszólag – még nincsen semmi okod. Elhiszem, hogy ez nem megy könnyen eleinte. Elhiszem, hogy azt gondolod, butaság megbízni az emberekben. Mégis megérdemelnek az emberek egy kis bizalmat, és egy lehetőséget arra, hogy bebizonyíthassák: A szeretet hajtja őket.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Zoe Saldana már nagyon készül A galaxis őrzői 2-re•M?holdas TV, internet és telefon egy helyenAz első Minyonok-kisfilm szereplői még mindig viccesekA következő két hónap a Woody Allen-idézetek jegyében telikA Sötét oldal a hangsúlyos a legújabb Star Wars-szpotbanHibridtévés fejlesztések az Antenna Hungáriánál
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

47.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

31

53

57

60

83

Várható főnyeremény: 600 millió Ft!
Hatoslottó

3

10

17

24

40

45

Várható főnyeremény: 353 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények