Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

Időjárás Budapest

20°C

22 12

Gyengén felhős

p

21 8

sz

22 9

v

18 10

h

17 9

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

18.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

8

65

67

69

82

Várható főnyeremény: 4 444 millió Ft!
Hatoslottó

1

18

21

22

27

39

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 

Kiemelt ajánlatok
 

Horvátországi szállások már 5000 Ft/főtől Itt a nyár! Irány a Balaton! Itt több ezer balatoni szállást találszSpórolj és foglalj a Szallas.hu-n! Lepd meg kedvesed egy wellnesshétvégével!A Szallas.hu-val a világ 5 kontinensére!***Külföldi nyaralás? Akkor Szallas.hu!***
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Valuta, tőzsde

EUR: 304,68 Ft
USD: 271,36 Ft
CHF: 293,46 Ft
MOL: 15 080
OTP: 5 993
MTELEKOM: 406
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Kik veszik és árulják az egymilliárdos villákat?Ingatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ez a kutyus dobozban szeret utazni
Ez lesz, ha alumíniumot öntenek dinnyébe
120 vadászkutya etetése egyszerre
A tolatás királya
A világ legnagyobb pálcika bombája
Kissé elcseszték a bemutatót...
A világ legfélelmetesebb országútja
Édes blökik: akkor és most
Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Beszélő kutya a tehetségkutatón
A kötéltáncos kutyus
Piac a síneken
Kiborul a tacsi a szatyortól
Na, ilyen kutyát eddig nem láttunk
Nézd, hogy táncol!
Blökikém, te nagyon száguldasz
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Nyugodtan várakozz, és nyugodtan hallgass csütörtökön. Ma abból lesz a galiba, ha időnek előtte szólalsz meg. Ma abból lesz a galiba, ha meggondolatlanságokat mondasz. Ezt pedig azzal tudod megelőzni, ha mersz időt hagyni magadnak a gondolkodásra. Merj elcsendesedni, merj várakozni, merj bölcsen hallgatni. Ha így teszel, akkor minden rendben lesz, és minden megszólalásod hasznos lesz.
Bika: Kedves Bika! Csütörtökön érdemes egy kicsit azzal is törődnöd, hogy milyen példát mutatsz a gyerekeidnek. Lehet, hogy észre sem veszed, vagy nem tudatosítod magadban, de a gyerekek valójában a viselkedésedből tanulnak, és nem a szavaidból. Ezért is fontos a példamutatás. Azokat az értékeket tudod átadni a gyerekeidnek, amelyeket a saját életedben is képviselsz. Valóban azt képviseled, amit szeretnél?
Ikrek: Kedves Ikrek! Csütörtökön könnyen összekevered a dolgokat. Úgy értem, nem azt, és nem annak adod, amit és akinek kellene. Ebből pedig olyan helyzetek fakadnak, amik egy francia vígjátéknak is beillenének. Biztos, hogy nemsokára nagyokat nevetsz majd a helyzeteken te is, de addig még fel kell göngyölítened, hogy mit kevertél össze, és helyre kell hoznod a félreértéseket.
Rák: Kedves Rák! Talán magányos vagy? Talán egyedül érzed magadat akkor is, ha rengetegen vannak körülötted. A magányod valójában belülről táplálkozik: Ha azt érzed, hogy nem vagy képes kiállni magad mellett, ha azt tapasztalod meg, hogy nem tudod eléggé szeretni magadat, akkor érzed magadat magányosnak. Ez ellen pedig csakis a szeretet és az önszeretet hat.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Olyannyira lépésről lépésre haladsz csütörtökön, hogy talán a centiről centire kifejezés is találó lenne. Ma nagyon fokozatosan lépsz csak előre a céljaid felé. Mégis érdemes tudnod, hogy a mai előrelépésnek hatalmas haszna és eredménye van. Érdemes tudnod, hogy ma akkor is közelebb jutsz a célodhoz ha ezt nem veszed észre, vagy ha ezt nem tudod elhinni.
Szűz: Kedves Szűz! A csütörtök az összegzés napja lesz a számodra. Ma összegezned kell valamilyen eredményeket, és el kell végezned egy kis összehasonlítást is. Ha pedig már úgyis az összegzéssel foglalkozol, érdemes lenne visszatekintened néhány hetet, vagy hónapot. Talán az egész idei évedet áttekintetnéd, és elkezdhetnéd az első félév értékelését. Hidd el, meglepő eredményekre jutsz majd.
Mérleg: Kedves Mérleg! Az élet a sokszínűségével együtt gyönyörű. Ami azt jelenti, hogy nem kell mindennek és mindenkinek egyformának lennie. Ma észreveheted, hogy a körülötted lévő sokféle ember mind másban és másban jó. Ennek pedig az az eredménye, hogy együtt sokféle problémát meg tudtok oldani. Ma megértheted, hogy a sokszínűség teljes mértékben előny mindenki számára.
Skorpió: Kedves Skorpió! A gyomrod ma különösen érzékeny a sok zsírra, és az erős fűszerekre. Csütörtökön érdemes lenne egy kicsit diétásabban étkezned. Most a salátákkal, és a szénhidrátokkal is jobban jársz, mint a nehéz, zsíros húsokkal. Apropó szénhidrátok. Ha éppen valamilyen diétában vagy fogyókúrában vagy benne, érdemes lenne egy kicsit több szénhidrátot megengedned magadnak néha.
Nyilas: Kedves Nyilas! Csütörtökön talán hajlamos vagy túldramatizálni egy helyzetet. Ma egy kicsit sötétebben látod a dolgokat, és egy kicsit talán túldramatizálod a helyzetet is. Érdemes lenne ma tudatosítanod magadban, hogy nem kötelező mindig mindennek rosszul alakulnia. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy mindenben beállhat egy pozitív fordulat és mindennek lehet jó a vége.
Bak: Kedves Bak! Lehet, hogy a fejedre jobban kellene vigyáznod csütörtökön. Ma érdemes kívül-belül vigyáznod a fejedre. Tarts magadnál a kedvenc fejfájás ellen i szeredből, mert szükséged lehet rá. Próbáld kerülni a feszültséggel teli, stresszes helyzeteket, mert ezektől csak megfájdul a fejed. Arra is érdemes lenne ügyelned, hogy ne üsd be a fejedet sehova sem (a konyhaszekrény ma extra veszélyforrás lehet).
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Csapatban az erő – ez lesz a csütörtök legnagyobb tanulsága. Ma rájössz arra, hogy ha összefogsz a többiekkel, akkor sokkal nagyobb erőt képviseltek, mint külön-külön. Ma minden feladatodat érdemes csapatban megoldanod. Érdemes ma minden ügyedhez csapatsegítséget kérned, és érdemes úgy intézned, hogy a nehéz kérdésekre se kelljen egyedül válaszolnod.
Halak: Kedves Halak! Csütörtökön talán védtelennek érzed majd magadat. Ma úgy érezheted, hogy az a boldogság, azok az eredmények, amelyeket eddig elértél eléggé törékenyek. Pedig nem kellene féltened a boldogságodat, és megengedhetnéd magadnak, hogy egynapos kimenőt tarts végre. Úgy értem, kimenőt adhatnál a félős részednek, és befejezhetnéd a rettegést.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Mozi:
Ezek a filmek robbannak be májusban
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Új posztert kapott a Marvel Hangyája
Mozi kereső
Filmkereső
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: