Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. október 22., szerda, Előd

 
Amiről a nők beszélnek

Nem működik a diéta?
Elmondjuk, hol hibáztál!

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Ez a trend!
5 rendkívül divatos sapka és kalap a hideg hónapokra.
Budapest legbunkóbb autósai!Előrendelhető a vízálló Xperia Z3 Tablet

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

Időjárás Budapest

9°C
Eső

sz

9°C

cs

9°C

p

9°C

sz

9°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

42.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

10

17

61

63

73

Várható főnyeremény: 686 millió Ft!
Hatoslottó

21

25

31

32

33

40

Várható főnyeremény: 202 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Napi cuki

 
Nézz bele! YouTube videók

Lovagol a pandagyerek
Mostantól csak ilyen kutyára vágysz
Nincs nála vagányabb kutya!
Kutyák első találkozása macskával
8 évesen már a "mocskos" táncot járja
Bármit képesek utánozni az ebek
Alattomos támadás áldozata a panda
Így épült London "szeme"
Nagyon imádja a vizet!
Teljes, cuki letámadás
Nagyon cuki ahogy kapkod
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Ilyen szemtelen pillangót!
Jaj, de cuki!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne körülötted. Ezért hajlandó is vagy megtenni mindent, de fontos, hogy ne ess túlzásokba! Fontos, hogy ne görcsöld túl ezt a tökéletesség témát. Hogy miért? Mert a tökéletes természetesen nem létezik. Ami azt is jelenti, hogy ha csak a tökéletessel éred be, akkor egész nap elégedetlenkedni fogsz. Ez pedig olyasmi, amire igazán nincs szükséged.
Bika: Kedves Bika! Talán meglepő lesz a kérésem, de ma mégis érdemes lenne úgy odaállnod a munkához, hogy mások is hozzáférjenek. Hogy miért? Nagyon egyszerű: A helyzet az, hogy nem feltétlenül te oldod meg a legjobban a feladataidat ma. Ez nem baj. Legalábbis akkor nem baj, ha felismered, hogy az eredmény érdekében másokkal kell együttműködnöd.
Ikrek: Kedves Ikrek! Gyerünk, itt az ideje, hogy merész legyél! Gondolj bele: a mai nap ideális a merészséghez. Egy rövidnek mondott (valójában ideális hosszúságú) munkahét utolsó napja van, mikor legyél vagány, ha nem most? Válaszd ki a legszebb álmaidat, a legmerészebb céljaidat, és ma tegyél valamit a megvalósításuk érdekében. Hidd el, az eredmény nem marad majd el.
Rák: Kedves Rák! A változás és változtatás különös ritmusára figyelhetsz fel szerdán. Ma az egyik pillanatban te vagy az, aki a változások élén áll, és irányítja azokat, a másik pillanatban azonban minden magától változik. Nem kell megijedned, hiszen a változások abba az irányba viszik a helyzeteket, amely irány neked lesz a legmegfelelőbb. Még akkor is, ha ezt most talán nem látod.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A belső hangod ma megszólal, és ha már beszélni kezdett, akkor szinte teljesen elhallgathatatlanná is válik. Hidd el, nem az a cél, hogy ez a belső hang hallgasson, hanem az, hogy te hallgass. Mármint hallgass a belső hangodra. Ma tedd meg azt, amit az intuíciód diktál, és ne foglalkozz azzal, amit az ellendrukkerek mondanak. Hidd el: A belső tanácsadód nem téved.
Szűz: Kedves Szűz! Az alkotómunka büszkesége tölti el a Szüzeket szerdán. Ma megérzed, megérted és felismered, hogy milyen sok mindent alkottál az elmúlt időszakban. Úgy érzed, hogy igazán méltó lennél ezért a sok alkotásért valamilyen elismerésre. Tudod mit? Teljesen igazad van! És azt is tudom, kinek kellene elismernie a munkádat: Neked magadnak. Ma jutalmazd meg magadat valamivel!
Mérleg: Kedves Mérleg! A világ nagyon egyszerűen működik: Ha tudod, hogy mit akarsz, az egész világ összefog érted, és a céljaidért. Épp ezért ma két dolog lesz fontos: Egyrészt fontos, hogy tudd, mit akarsz. Másrészt fontos, hogy ki is mondd azt. Ma merd felvállalni azt, hogy mire van szükséged, és merd megmondani másoknak, hogy mi az elképzelésed a dolgokról. Ez segít abban, hogy megkapd, azt amire szükséged van.
Skorpió: Kedves Skorpió! Rengeteg védelmező szeretet vesz körül szerdán. Még akkor is így van ez, ha ezt esetlege nem érzed, nem tudod, nem veszed észre. Tudnod kell valamit: A valóság és az, amit ebből felfogsz nem feltétlenül esik egybe, és ezen egy ember változtathat: te. Ma kezd el érzékelni és megtapasztalni azt a hatalmas biztonságot, ami körbevesz, és kezd el felismerni, hogy milyen sokan szeretnek téged.
Nyilas: Kedves Nyilas! Itt az ideje, hogy felvállald az érzéseidet. Nem, azok egyáltalán nem cikik. Nem ciki megölelni az édesanyádat, nem ciki spontán megszeretgetni a szerelmedet, és az sem ciki, ha a gyerekeiddel úgy viselkedsz, mintha te magad is gyerek lennél. Ezek az élet természetes viselkedési formái, ezek a szeretet természetes megnyilvánulási formái. Nyugodtan fejezd ki az érzelmeidet szerdán.
Bak: Kedves Bak! Szerdán állj a sarkadra, és csak azokkal az ismerőseiddel állj szóba, akik elég pozitívak és elég kedvesek ahhoz, hogy feltöltsenek energiával. Aki csak a rosszra koncentrál, az ma nagyon lehúzna, és nagyon lepukkasztana, így neki semmi, de semmi keresnivalója sincs a közeledben. Tudom, most azt hiszed, hogy majd te felvidítod őt. De ezt ma jobb, ha másokra hagyod.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Lehet, hogy nagyon alacsonyan van a léc? Lehet, hogy nem vársz el elég sok mindent az élettől, és ezért nem is kapsz elég jó dolgokat: Hidd el, ma eljött annak a napja, hogy magasra helyezd a lécet, és mindenkitől sokkal többet követelj, mint eddig. A helyzet ugyanis az, hogy ma azt kapod, amit vársz. Épp ezért várd el az élettől, hogy a lehető legjobb dolgokkal kényeztessen téged!
Halak: Kedves Halak! A barátnőid rengeteget segíthetnek neked szerdán. No nem feltétlenül közvetlen segítségre gondolnak a csillagok, és nem is arra, hogy majd helyetted tesznek meg dolgokat. A mai üzenet lényege sokkal inkább az, hogy a barátnőid társasága, a közös nevetések és beszélgetések segítenek neked abban, hogy jobban megold az életed kihívásait és feldolgozd a mai helyzeteket.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Született feleségek sminkkel és smink nélkül - Hát, azért elkél a vakolat. Nem is kicsit.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Már rendelhető a Vissza a jövőbe légdeszkája
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: