Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

22°C

24 11

Gyengén felhős

p

26 10

sz

28 14

v

30 18

h

28 18

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Lábakon álló sátorIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,20 Ft
USD: 282,20 Ft
CHF: 284,68 Ft
MOL: 15 500
OTP: 6 811
MTELEKOM: 452
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Csak a füleket figyeld, csak a füleket!
Mit csinál a lábaival?
Ilyen dobost még soha nem láttál
Ez a srác egy mágus - órákig néznénk
Ez történik, ha az erdőben felejted a labdád
Megdöbbentően látványos illúzió
Csak a pandák lehetnek ennyire cukik
Peckesen sétáló medvét láttál már?

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Nem is sejted, hogy milyen sokat segít a jelenléted, a tanácsaid, a viselkedésed valakinek. Eddig talán te voltál az, aki azt hitted, hogy segítségre szorulsz. Az új szabály azonban az, hogy felismered: te magad vagy az, aki segíteni tudsz másoknak. Te magad vagy az, aki a kezedbe veheted az eseményeket. Azáltal, hogy segítesz másoknak, segítesz önmagadnak is.
Bika: Kedves Bika! Van benned egy határozott és erős szándék arra, hogy ma meglepj másokat. Van benned egy vágy, ami arra késztet, hogy mindenkinek mondj valami meglepőt, szokatlant, és felháborítót. Fontos, hogy értsd: ez a vágy nem öncélú benned. Ezt a vágyat a segítő szándék mozgatja. Az a szándék, hogy segíts valakinek azzal, hogy megmutatsz neki, egy az eddigitől merőben eltérő nézőpontot.
Ikrek: Kedves Ikrek! Szerdán van benned némi hajlam arra, hogy megnehezítsd a dolgodat. Na jó, majdnem azt írtam, hogy ma kicseszel magaddal. Ez bármennyivel is durvább megfogalmazás, azért jobban lefedi a valóságot. Ma hajlamos vagy arra, hogy olyasmit csinálj, amitől neked lesz rosszabb. Ugye te is belátod, hogy ennek az önsorsrontásnak nincsen semmi értelme sem.
Rák: Kedves Rák! Az új szabály az lesz, hogy mostantól senkit sem helyezel önmagad elé. Lehet, hogy ezt egyelőre nem érted, és nem érzed jó szabálynak. Lehet, hogy azt éled meg: Neked muszáj mindenkiért fellépned, és neked muszáj másokat megmenteni. De ez nem igaz. Az új szabály pont azért születik meg az életedben, hogy megtapasztalhasd: te vagy az egyetlen, akinek az életéért felelős vagy.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Nem lenne szabad túlvállalnod magadat. Az az új szabály, hogy mostantól nem használhatod az „ide nekem az oroszlánt is!” mondatot. Mostantól nem vállalhatsz magadra olyasmit, amihez kevés vagy, vagy olyasmit, ami már nem fér oda a meglévő feladataid közé. Mostantól teljesíts jól a meglévő feladatokban, és akkor vállalj újabbat, ha a meglévőt már befejezted.
Szűz: Kedves Szűz! Úgy tűnik, hogy nagyon gyors a tempó neked szerdán. Úgy tűnik, hogy olyasmiket kell megtenned ma, amiket máskor egy hét, vagy egy hónap alatt teszel meg. Az idő valóban felgyorsul, és ezt a saját bőrödön érezheted meg. ne felejtsd el: A felgyorsuló idő abban segít neked, hogy ne gondold túl a dolgokat, hanem egyszerűen és gyorsan cselekedj, úgy ahogy a legjobb tudásod szerint tudsz.
Mérleg: Kedves Mérleg! Úgy tűnik, hogy a munkahelyeden nem kímélnek a feladatoktól. Úgy tűnik, hogy nem kellene tovább menekülnöd ezek elől a feladatok elől. Tudom, nem látható és nem érezhető az összefüggés így első blikkre, de az mégiscsak létezik: Amíg menekülsz a feladatok elől, addig egyre több és egyre nehezebb feladatot kapsz. Amint hajlandó vagy megállni, és beleállni a feladatokba, azonnal eltűnnek azok.
Skorpió: Kedves Skorpió! Úgy tűnik, hogy az időről van tanulnivalód ma is. (Mostanában sok ilyen volt, emlékszel?) Ma azt tanulhatod meg az időről, hogy mennyire relatív dolog az. Az időérzékelésed teljesen azon múlik, hogy éppen mit csinálsz. Az egy perc elillan akkor, amikor a gyerekeiddel vagy, de örökké tart akkor, ha éhesen kezded el a főzést. Az, hogy ma hogyan érzékeled az időt csak azon múlik, hogy mit csinálsz, és azon, hogy mivel foglalkozol.
Nyilas: Kedves Nyilas! Az új szabály igen egyértelmű, és igen szórakoztató is lesz a számodra: Mindig nézd meg a dolgok másik oldalát is. Mindig vizsgáld meg a dolgokat egy másik szemszögből is. Mindig hagyd, hogy felfedezd a helyzetek és az események mögött meghúzódó háttérsztorikat. Ez a jól informáltságodat és a bölcsességedet biztosítja. Te pedig szeretsz jól informált és bölcs lenni.
Bak: Kedves Bak! Mostantól érdemes lenne elhatároznod, hogy ami a szíveden, az a szádon. Nem kellene azzal foglalkoznod, hogy kitaláld, ki mit szeretne hallani. Sokkal jobb lenne, ha ehelyett inkább azzal foglalkoznál, hogy a szíved mit szeretne kimondani, kimutatni, kommunikálni. Neked ezt kell elmondanod Az nem a te dolgod, hogy erre hogyan reagálnak mások. Legalábbis akkor nem, ha szeretettel fogalmazol.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Az, ha sietsz, kapkodáshoz vezet. Jó, ez nem az a bölcsesség, amit egy horoszkóptól vársz, és igazad is van. De fontos, felhívnom a figyelmedet arra, hogy ma a sietés extra kapkodóssá, extra figyelmetlenné és extra felszínessé tesz. Ez csak azért baj, mert ma pont olyasmikkel foglalkoznál, amikhez elmélyült odafigyelésre, és aprólékos munkára van szükség. Döntsd el, mit szeretnél: Kapkodni, vagy jó munkát végezni.
Halak: Kedves Halak! Az új szabály az, hogy nem szabad összehúznod magadat senki kedvéért sem. Hajlamos vagy arra, hogy csak annyira legyél sikeres, boldog, szerelmes, vidám, hogy azzal ne zavarj másokat. Pedig úgy kellene gondolnod a sikeredre, a boldogságodra, a szerelmedre, az örömödre, mint egy-egy példára. Ezekkel megmutathatod a többieknek, hogy igenis ez is lehetséges. Akkor is, ha ők ezt eddig nem hitték el.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Berki teljesen meghatódott kislánya évzárójánKő kövön nem marad a Tini nindzsa teknőcök 2 eddigi legbetegebb előzetesébenIdén két magyar film is látható lesz a Karlovy Vary-i filmfesztiválonHamarabb kerül a mozikba az új Ragadozó-filmKirk, Uhura és a Star Trek 3 új gonosza is saját posztert kapottJeremy Irons szerint megérdemelte a kritikákat a Batman Superman ellen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

21.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

4

27

41

72

88

Várható főnyeremény: 670 millió Ft!
Hatoslottó

2

10

23

28

38

42

Várható főnyeremény: 123 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények