Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. április 19., szombat

 
Egészség, szépség, életmód, család

A csodatévő spárga
Tippek a főzéséhez és a tárolásához.

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

Időjárás Budapest

18°C
erősen felhős

sz

19°C

v

17°C

h

21°C

k

22°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

15.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

5

20

22

49

70

Várható főnyeremény: 515 millió Ft!
Hatoslottó

6

17

34

37

41

44

Várható főnyeremény: 292 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Tőzsdeárfolyam

Tőzsdetáblázatok
MOL12805.00-0,35%
RICHTER3800.00-1,02%
OTP4263.00-1,5%
MTELEKOM309.000%

 
Ingatlan, lakás, ház

Lakása van?
Fontos változások jönnek!
Startlap IngatlanOtthontérképMinden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Húsvéti előrejelzés :)
Szerinted megérdemelte?
Blöki aki kiakad saját magán
Így ne vágj fát!
A világ legokosabb kutyája
30 sláger egy perc alatt
A világ legvidámabb nagymamája
Pöttöm harcművészek ha beindulnak
Pici elefánt ha ismerkedni szeretne
Ezért ne örülj annyira a medvének!
Halat simogattál már?
Az ember, aki oroszlánokkal nőtt fel
Ezt tényleg látni kell!
Hihetetlen pillanat: a siket nő először hall!
Hoppá, csak egy sima játéknak tűnt
Ez a hidegzuhany, amin mindenki nevet!
Nagymamám egy profi táncos!
A nagy megmenekülés
Hátborzongató ahogy lelép!
Aki 14 világsztár hangján énekel
Ilyen csodálatosat ritkán látsz
Ilyen ajtót láttál már?
Oké, hogy trükk, de hogy csinálja?
Igen, a te kutyád is ezt csinálja!
Egy gép megveri a bajnokot?
Olyan gyönyörű, hogy el sem hiszed
Így csak a gyerek tud örülni!
Olcsó trükk, káprázatos végeredmény
Ezért ő a legjobb golfos!
Ilyen illedelmes kutyusokat még soha nem láttál
Bátor kiscica nem hagyja magát!
Cuki ez a kiskacsa, ki ne hagyd!
Egy igazi táncos, még ha duci is!
Nézd, hogy imádják a fagyit!
Ők a legügyetlenebb cicusok
Tud valaki egy jó rejtekhelyet?
Rossz kutya
Gyerekek, ilyen gyorsan nekem már nem megy
Itt a piros, hol a piros?
Ekkora labdát még sosem láttunk!
Kacsa pikniken

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Nagyszombaton kikeleti hangulatba kerülnek a Kosok, ami az ő esetükben bizony rengeteg tettvággyal és mehetnékkel párosul. Ha mára egész napos otthoni teendőket terveztél (például takarítás, főzés tojásfestés, húsvéti készülődés) akkor könnyen feszültté válhatsz. Igyekezz beiktatni a napodba egy nagy sétát vagy egy rokonlátogatást, és akkor nem kell egész nap otthon unatkoznod.
Bika: Kedves Bika! Szombaton szinte belelátsz mások fejébe. Lehet, hogy te magad sem érted, hogyan lehet ez, mégis kitalálod mások gondolatait, és könnyedén azonosulsz az érzéseikkel. Ennek megvan az a következménye, hogy szinte félelmet keltesz másokban, amikor egyszerűen csak az arcukba mondod a legféltettebb titkaikat vagy gondolataikat. Nagyon fontos, hogy ne ijessz meg másokat a meglátásaiddal.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az egész napos lazításnak, amit tervezel, számtalan akadálya lehet. A háztartásodban lévő gyerekek és a háziállataid is azon igyekeznek, hogy ne legyen egy nyugodt és magányos pillanatod. Szerencsére most megnevettetnek a gyerekek és elszórakoztatnak az állatok, így nem leszel feszült attól, hogy nem teljesen úgy alakul a napod, ahogyan azt szeretnéd.
Rák: Kedves Rák! A legszívesebben az egész napot végigmajszolnád. Ma egész nap rágcsálsz, eszegetsz valamit, és ezzel tulajdonképpen meg is döntöd a rejtettkalória-bevitel olimpiai rekordját. Jó, csak vicceltem, de azért érdemes lenne végiggondolnod, hogy mikor mit eszel. És a legjobb az lenne, ha főleg zöldségeket és gyümölcsöket eszegetnél. Ma egyébként is örülne a szervezeted annak, ha kerülnéd a nehéz ételeket.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A legszívesebben ma egész nap adnál. Hogy mit és kinek? Az jóformán mindegy, hiszen folyamatosan jobbnál jobb ötletek jutnak az eszedbe arra nézvést, hogy kit mivel kellene meglepned. Amint elkezded kivitelezni az adakozási terveidet, igencsak nagy örömet okozol vele másoknak. Épp ezért azt javaslom, hogy a gyerekeid mellett mindenki mást is lepj meg egy húsvéti ajándékkal ma vagy holnap.
Szűz: Kedves Szűz! Könnyű napod lehetne, de valamiért egész nap azon agyalsz, hogy mivel lehetne megnehezíteni az életedet. Na jó, te nyilván nem így fogalmazod meg ezt a dolgot, de érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon tényleg jó döntés-e olyan sokat agyalni azon a témán, ami folyamatosan a fejedben jár. Lehet, hogy a hosszú hétvégére szabadságra küldhetnéd ezt a gondolatot.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szombat a különös szavak napja lesz a Mérlegek számára. A körülötted lévő emberek ma olyan szavakat használnak, amilyeneket talán már éve óta nem hallottál, de az is lehet, hogy teljesen új szavakat ismerhetsz meg. A mai nap alkalmas arra, hogy bővítsd a tudásodat, és nemcsak a szókincsedet, de mindenféle ismeretedet gazdagíthatod. Különösen igaz ez akkor, ha egy elméletet ma ültetsz át a gyakorlatba először.
Skorpió: Kedves Skorpió! Nincs is annál szebb érzés, mint az, hogy végre megint együtt van a család. Jó, jó, tudom, hogy a nagy családi összejövetelek egy kicsit mindig próbára teszik a nyugalmadat (és a többiek nyugalmát). Mindegy, hogy mit gondolsz a húsvétról, és mindegy, hogy sok vagy kevés családtaggal találkozol ezen a hétvégén, egyedül az a fontos, hogy már szombaton határozd el: megőrzöd a nyugalmadat mindenáron és minden körülmények között.
Nyilas: Kedves Nyilas! A nagyszombat csodás lehetőségeket kínál a Nyilasok számára. Az első és legfontosabb lehetőség a nyugalom és a pihenés lehetősége. Igen, az elmúlt hetekben megint túlhajtottad magad. Lehet, hogy nem érzed, és lehet, hogy ma is pörögni szeretnél, de mégiscsak jó lenne, ha egy kicsit inkább lazítanál. A második nagy lehetőséged a szeretet lehetősége lesz: ma végre kimondhatod a szeretet szavait valakinek.
Bak: Kedves Bak! Egy kicsit anyagiasabb vagy a kelleténél szombaton. Lehet, hogy ma olyan ügyekben is a pénz és az anyagiak jutnak az eszedbe, amelyekben egyáltalán nem kellene ezekkel foglalkoznod. Igen, tudom, hogy a pénz fontos, de húsvétkor olyan sok fontosabb témát találhatnál magadnak. Ne érts félre: nem pénzszórásra biztatlak, csak arra, hogy ma ne a pénz alapján dönts, és ne beszélj annyit a pénzről!
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Rafinéria és könnyű, gyors megoldások jellemzik a mai napodat. Ha jelmondatot választanál magadnak mára, az ez lehetne: „Minek csináljam bonyolultan, ha leegyszerűsíthetem?!” Amit mások öt lépésből csinálnak meg, azt te ma összehozod kettőből. Ami másoknak kettő lépés, azt te egy szempillantás alatt elintézed. Persze a hatékonyságodnak titka is van: új utakat keresel, és nem a megszokott módon haladsz.
Halak: Kedves Halak! Itt az ideje egy új hobbi választásának. Ma a boszorkányos dolgokhoz érzel erős vonzalmat: főzőcskézni szeretnél és a családodat gyógyítani. Ezt a két vágyadat gyógyteák és gyógyfőzetek előállításában ötvözheted, de azért az aromaterápiával és a Bach-virágterápiával is érdemes most ismerkedned. Ma a természetes módszerekkel könnyedén segíthetsz a családodnak és önmagadnak is minden bajban és nehézségben.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Így ünnepeld a húsvétot!
Vidám programokat válogattunk nektek a húsvéti ünnepekre!
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Búvárruhában Amerika ellen - Halálos mélység kritika
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: