Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. november 1., szombat, Marianna

 
Amiről a nők beszélnek

29 esküvői fotó, amit kínosabb végignézni, mint az X-Faktort

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Dave először lőtt életében, mindenki számára meglepő eredménnyel Gondolatok a szexfüggőségről (18+)

Időjárás Budapest

1°C
Köd

sz

10°C

v

11°C

h

12°C

k

15°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

43.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

27

49

72

79

81

Várható főnyeremény: 797 millió Ft!
Hatoslottó

4

8

16

17

29

41

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Láttál ilyen kemény csajokat már?
Doktor úr, kissé hibbant?
A hörcsög nem tudja, hol a helye
Az egyetlen magyar cirkuszi zsiráf
5 és fél perc állati gyönyör
Lovagol a pandagyerek
Mostantól csak ilyen kutyára vágysz
Nincs nála vagányabb kutya!
Kutyák első találkozása macskával
8 évesen már a "mocskos" táncot járja
Bármit képesek utánozni az ebek
Alattomos támadás áldozata a panda
Így épült London "szeme"
Nagyon imádja a vizet!
Teljes, cuki letámadás
Nagyon cuki ahogy kapkod
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Jaj, de cuki!
Egy igazi nindzsa ez a cicus

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Van néhány olyan egészségügy problémád, amelyekkel most kellene foglalkoznod. Igen, ezek apróságok, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene velük foglalkozni. Ma keress fel egy barátnődet, aki sokat tud a fizikai test gyógyításáról, és akitől kérhetsz néhány életmódtanácsot is. Azután pedig írd be a naptáradba, hogy a jövő hét melyik napján jelentkezel be az orvosodhoz egy általános kivizsgálásra.
Bika: Kedves Bika! Szeretnél pontot tenni végre egy ügy végére, de közben olyan vagy, mint a kutya, amelyik rámart a koloncra: Nem vagy hajlandó elengedni ezt a témát. A megoldás igen egyszerű: meg kellene értened, hogy ha elengeded végre ezt a témát, akkor az valóban elmegy tőled, azaz lezárhatod ezt az ügyet. Ha azonban még nem vagy kész arra, hogy búcsút mondj ennek a helyzetnek, akkor első lépésként ere kellene felkészülnöd.
Ikrek: Kedves Ikrek! A legszívesebben egy kicsit elvonulnál a többiektől, és egy kicsit egyedül lennél szombaton. Most arra lenne nagy szükséged, hogy magadban átgondolhasd a dolgokat, és hogy egyedül fedezhesd fel a gondolataidat egy bizonyos ügyel kapcsolatban. Ha esetleg nem is tudsz félrevonulni, legalább azt oldd meg, hogy ne kelljen keresztkérdésekre válaszolnod, mert a faggatózás csak kiborít, elkeserít és felidegesít a mai napon.
Rák: Kedves Rák! Úgy tűnik, hogy ma neked kell erőt adnod valakinek, és neked kell vigasztalnod valakit. Pedig közben te is nagyon szívesen kapnál egy kis vigasztalást. Szombaton azt tapasztalhatod meg, hogy ha valakit felvidítasz, attól te is felvidulsz. Ha valakinek segítesz, akkor te is segítséget kapsz. Ha valakivel kedves vagy, akkor veled is kedvesek lesznek az emberek. Ez az adok-kapok az egész napodban megjelenik, és széppé teheti az egész hétvégédet is.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ne ítélkezz! – Ez lesz a szombat legnagyobb tanulsága. Ma könnyedén kiderülhet a számodra, hogy teljesen felesleges ítélkezned, és az is, hogy a dolgok néha bizony máshogyan alakulnak, mint ahogyan azt te magad várnád. Úgy értem: A dolgok bizony néha jobban alakulnak, mint ahogyan azt te várnád. Ne felejtsd el: Ha valami nem a terveid szerint alakul annak az az oka, hogy ez most sokkal jobb lesz – ha hagyod.
Szűz: Kedves Szűz! Amit keresel, azt könnyedén megtalálhatod szombaton. Külön öröm lesz, ha olyasmit keresel, amiről azt hiszed, hogy nincs is meg, nincs nálad, vagy nincs a birtokodban. Az lehet, hogy ezt a valamit (legyen az tárgy, vagy fogalom) olyan helyen tartottad, ahol nem is gondolnád, és ahol nem is kerested. Ha pedig emberre van szükséged, azt is ott találod, ahol szerinted nem is lehetne, mert sohasem jár arra.
Mérleg: Kedves Mérleg! Végre jól érzed magadat a bőrödben! Napok óta nem érezted ennyire fittnek, egészségesnek és boldognak magadat. Napok óta nem érezted úgy, hogy ennyire jó a testedben lenni. A szombat alkalmas arra, hogy megerősítsd magadban ezt a boldog testtudatot, és további lépéseket tegyél az egészséged felé. Az egészséged egyik titka pont az, hogy boldog vagy, és jól érezed magadat. A másik pedig az, hogy szereted és elfogadod a testedet olyannak, amilyen.
Skorpió: Kedves Skorpió! A szombat sokkal elfoglaltabb és zsúfoltabb nap lesz, mint ahogyan azt tervezted. Készülj fel, hogy kidobhatod a forgatókönyvedet, mert annyi minden változik, amennyi minden csak változni tud. Könnyen lehet, hogy amire észbe kapsz azt veszed észre, hogy egyszerre három különböző helyen kellene lenned. Ha ezt nem tudod megoldani (ami elég valószínű), akkor fel kell készülnöd néhány elmés és kedves bocsánatkérésre, nehogy sértődés legyen a vége.
Nyilas: Kedves Nyilas! Most rád hárul a lelki segítő kényes, és felelősségteljes szerepe. Valaki olyan titkokat oszt meg veled, amely titkokat nem szabad továbbadnod. Ugyanakkor ezeket fontos tudnod ahhoz, hogy segíthess. Vagy, hogy tudd: miben kell segítened. Hidd el: amikor tanácsot adsz másoknak, akkor nem az a kérdés, hogy mi a legjobb döntés. Sokkal fontosabb, hogy a másik fél érezze, hogy mindenben mellette állsz, és mindenben támogatod őt.
Bak: Kedves Bak! Olyan sok lehetőséget adsz másoknak, hogy ők szinte képtelenek lesznek választani ezek közül. A bőség zavarát ajánlod az embereknek, és ez valódi zavart jelenthet, hiszen sokan ahhoz vannak hozzászokva, hogy mások mondjáék meg nekik: mi legyen. Ha nem akarsz magad is ilyen diktátorrá válni, akkor csak az a lehetőséged marad, hogy megtanítod választani ezeket az embereket, és megtanítod élni őket a szabadságukkal.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Rendezkedős, pakolászós nap lesz a szombat. Ma nemcsak magadban rendezkedsz, és pakolászol, de az egész életedet át tudod gondolni ez alatt a pakolás alatt. Mintha azáltal, hogy a helyükre kerülnek a dolgok a polcodon vagy a szekrényedben, az életedben is meglátnád az emberek, a lehetőségek és a helyzetek valós helyét. A nap végére tisztábban látsz egy kérdéseben, mint korábban.
Halak: Kedves Halak! Akinek indulnia kell, azt nyugodtan engedd el. Ha marasztalod, azzal csak rosszabb lesz mindenkinek. Neki is, és neked is. Hidd el, az elválás nem okoz nagyobb fájdalmat, mint ha maradna még egy kicsit. Ha találkoznotok kell akkor találkozni fogtok. Ha pedig úgy alakul, hogy nem találkoztok már akkor biztos lehetsz benne, hogy így kellett alakulnia, így a legjobb mindenkinek.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Mi történt a Csengetett, Mylord? szereplőivel?
Többen elhunytak, más teljesen eltűnt.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Down-szindrómás Disney-hercegnőkért indult kampány
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: