Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 1., hétfő, Egyed, Egon

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap NőknekŐszi kupon napok az Árkádokban -20-50%

Időjárás Budapest

18°C
borult

k

24°C

sz

27°C

cs

28°C

p

26°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

19

53

60

66

67

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

3

12

27

36

40

42

Várható főnyeremény: 130 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől
Ilyen bátor macskát soha nem láttál
Ennyit számít milyen autód van!
A cica, aki mindig ajtót nyit
Elképesztően zenél a lefolyócsöveken!
Pókember mégis létezik
Így tisztítsd meg a grillt pillanatok alatt
Imádnivaló barátság őzi és cica között
Megkérdezte a kutyust, ki a legjobb barátja

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Tele vagy jókedvvel, ami egy esős-borult hétfőn igencsak dicséretes helyzet. A mai feladatod igen fontos: Ma az a dolgod, hogy felvidíts másokat! Ne gondolj arra, hogy vicceket kellene mesélned, vagy más hasonló módon vidámmá tenned másokat. A feladat ennél árnyaltabb. A jelenléteddel, a nyugalmaddal, az őszinte mosolyoddal kell másokat jókedvűvé tenned. Igen, a nehéz helyzetekben is. Sőt! Főleg ott, ahol máskor te is üvöltenél.
Bika: Kedves Bika! Sokan vélhetik úgy, hogy érdektelenséggel állsz hozzá a mai feladataidhoz. Azt elég nehéz lenne állítanunk, hogy ma lelkes vagy, és lendületes. De azért az érdektelenség is túlzás. Azt hiszem, az egykedvűség lenne a helyes szó. Hogy ezzel az egykedvűségeddel mihez lehet kezdeni? Ez a hangulat remek ahhoz, hogy az egyébként sem túl lelkesítő monoton munkát most elvégezd. Nem baj, ha ezzel nem haladsz gyorsan, a lényeg, hogy meglegyen minden ilyesmi ma.
Ikrek: Kedves Ikrek! Hogyan lehetne jótékonykodni? Hogyan lehet okosan adakozni? Hogyan lehet segíteni másoknak hatékonyan? Ma egészen segítőkész hangulatban vagy, de szerencsére azt is felmérted, hogy nem mindegy, hogyan és kiknek segítesz. Itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy elmenj-e önkéntesnek, vagy azon, hogy milyen más hivatalos módon (de nem pénzzel) támogathatsz egy neked tetsző szervezetet. Lehet, hogy eleinte lebecsülöd az önkéntes munkát, pedig az többet ér, mint a pénz.
Rák: Kedves Rák! A nyakatekert mondatok helyett ma tisztán, egyenesen, őszintén és tömören kommunikálsz. Emiatt könnyen lehet, hogy ott is csak tőmondatokat fogalmazol meg, ahol hosszabb beszámolót várnának tőled. Aki pedig kérdez, az nyugodtan felkészülhet egy igenre, vagy egy nemre, mindenfajta magyarázat nélkül. A magyarázatok ma úgyis csak fárasztanának. A rövid és kompakt mondatok azonban szórakoztatnak, akkor is, ha más mondja azokat.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Sokan talán sohasem értik meg a reakcióidat, és könnyen lehet, hogy vannak akik számára teljes egészében kiszámíthatatlan vagy. Eddig ez rendben is van, de hétfőn olyan módon reagálhatsz bizonyos eseményekre, hogy az talán téged magadat is meglep majd. Lehet, hogy döbbenten állsz az eset előtt, és te magad sem érted, mit miért tettél, vagy mondtál. Az a legfontosabb, hogy nyugtasd meg magad, majd, ha aludtál rá párat legyél annyira nagyvonalú, hogy bocsánatot kérsz azoktól, akiket sokkoltál.
Szűz: Kedves Szűz! Mi az, amit nem tudsz megemészteni? Hétfőn erre a kérdésre érdemes megkeresned a választ. A válasz kereséséhez tudnod kell, hogy a kérdés kettős: Mi az az étel, táplálékcsoport, vagy összetevő, amit nem tudsz megemészteni? És mi az az esemény az életedben, amit nem tudsz megemészteni. Igen valószínű, hogy van összefüggés a két folyamat között. Hidd el, sokkal jobb lesz a közérzeted, ha tudatosabban táplálkozol, és ha elkezdesz odafigyelni a számodra egészséges étkezésre.
Mérleg: Kedves Mérleg! Kezdődik az iskola! Természetesen a gyerekeknek is kezdődik a suli, de úgy tűnik, hogy egy gyorstalpalóra te is beiratkozol az élet iskolájába. Oda, ahol most az élet felzárkóztat téged abból a tantárgyból, ami eddig neked nehezen ment. Mi volt az, amiből eddig bukásra álltál? A szerelem? A családi élet? A karrier? Esetleg a pénzügyek? Akármelyik tantárgyból is volt eddig nehézséged ma sok hasznos és érdekes dolgot tanulhatsz meg róla.
Skorpió: Kedves Skorpió! Olyan sok kreativitás van benned, hogy azon talán te magad is meglepődsz. Ma tele vagy alkotó energiával, és könnyen lehet, hogy valamilyen meglepetést eszelsz ki a gyerekeknek. Ha az a kérdés, hogy mihez kezdj a kreativitásoddal, akkor igen egyszerű a válaszom: könnyítsd meg, és színezd ki mások életét. Természetesen elsősorban azokét, akik veled élnek egy háztartásban, és akik most rá is szorulnak a kreativitásod színező erejére.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ma az értékrended kerül górcső alá, és te magad leszel az, aki tüzetesen megvizsgálod ezt a témakört. Minek mekkora az értéke? Mi értékesebb minél? Ki értékes a számodra, és ki az, aki érdektelen? Ilyen és ezekhez hasonló kérdések járnak a fejedben. Ne felejtsd el, hogy az értéket a legjobban két (vagy több) dolog összehasonlítása mutatja meg. Amíg nincs viszonyítási pontod, addig is tudhatod, hogy mi értékes, de nem tudhatod, hogy miért és mennyire értékes az.
Bak: Kedves Bak! Hétfőn az egészségre kellene nagyobb figyelmet fordítanod. Nem kell semmi komolyra gondolnod, de a tested apróságokkal jelezheti, hogy mostanában túlhajszoltad (egy nyaralás alatt is túlhajszolhatod magadat), és talán a stressz is nagyobb volt a kelleténél. Az enyhe megfázás, és a gyomorbántalmak egyaránt arra utalnak, hogy több időt kellene magadra és a testedre fordítani Ne felejtsd el, ezek nagyrészt a stressznek köszönhető tünetek lesznek ma.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A szokatlan élmények napja lesz a hétfő. Ma csupa olyasmit csinálsz, amit még nem csináltál, és talán már délre úgy érzed, hogy telítődtél az őszi szezon újdonságaival. Ami, ha figyelembe vesszük, hogy addigra még csak fél napja tart nem tűnik rossz teljesítménynek. Ma az élménykeresésed mellett meglephetnéd magadat egy őszi újdonsággal. Lehet ez egy vidám körömlakk, egy tarka sál, vagy bármilyen őrültség, ami szembejön veled az utcán, és megtetszik neked.
Halak: Kedves Halak! Fontos, hogy tudatosítsd magadban: minden ember más, és nem is kell egyformának lennünk. Ma arra vágysz, hogy mindenki olyan legyen mint te. Na jó, ezt nem így fogalmazod meg, inkább úgy, hogy mindenkinél működjenek a te megoldásaid, és ezért jöjjenek be a tanácsaid. De sokan vagyunk sokfélék, és emiatt az, ami az egyik embernél működik, talán szóba sem jöhet a másiknál. A tanácsokkal csak ötleteket kell adnod, nem pedig kész recepteket. Ezt érdemes ma észben tartanod.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Szeptember legjobban várt filmjei - Megint moziban az Alien és egyéb finomságok az ősz elejére.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Létezik? Keanu Reeves 50 éves
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: