Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. augusztus 31., vasárnap, Erika, Bella

Időjárás Budapest

19°C
közepesen felhős

v

26°C

h

23°C

k

25°C

sz

27°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

19

53

60

66

67

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

7

13

21

26

31

43

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől
Ilyen bátor macskát soha nem láttál
Ennyit számít milyen autód van!
A cica, aki mindig ajtót nyit
Elképesztően zenél a lefolyócsöveken!
Pókember mégis létezik
Így tisztítsd meg a grillt pillanatok alatt
Imádnivaló barátság őzi és cica között
Megkérdezte a kutyust, ki a legjobb barátja
Ilyen cuki makimajmot még nem láttál!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Augusztus utolsó napja fárasztóbbra sikerül, mint tervezted. Ezt a hónapot egy igazán elfoglalt, és igazán pörgős nappal búcsúztatod. Érdemes lenne úgy készülnöd, hogy ma mindenre legyen időd, hiszen olyan sok terved van, hogy az szinte már-már kivitelezhetetlen lesz egy nap alatt. Ha nem akarsz teljesen szétesni, akkor érdemes mindenbe belekóstolnod, de semminél sem túl sokat elidőznöd. Ugye, hogy ismerős ez a mentalitás?
Bika: Kedves Bika! Tudod, mi a fontos, és tudod, mi az, ami kicsit sem fontos? Igen, tudom, hogy általában tudod ezt, de mi a helyzet a konkrétumokkal? Mi a helyzet azzal, hogy az igazán fontos dolgok prioritást élvezzenek? Ma megtanulhatod megkülönböztetni egymástól az igazán fontos, és a kevésbé fontos dolgokat. Ebben sok barátod a segítségedre lesz, hiszen ők mind azt szeretnék, ha neked könnyen menne a rangsorolás, és könnyen szakítanál időt a fontos ügyekre.
Ikrek: Kedves Ikrek! Ma igen egyszerű lesz a dolgod. Legalábbis a külső szemlélő erről lesz meggyőződve. Kívülről úgy néz majd ki, mintha mindig a jó, és könnyed döntést hoznád meg. A valóság azonban az, hogy belül igen nagy lehet a vívódás. Ma sokféle előérzeted van: jók és rosszak is, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyikekre kellene hallgatnod, és melyikeket kellene figyelmen kívül hagynod. Pedig egyszerű: hallgass azokra, amelyek jókedvűvé tesznek.
Rák: Kedves Rák! Ha ma kellene névjegyet csináltatnod, bátran írhatnád rá ezt: családi villámhárító. Ma egyszerűen mindent elkövetsz annak érdekében, hogy ne törjön ki egy családi veszekedés. Talán egy kicsit túlzásba is viszed ezt a dolgot. Könnyen lehet, hogy az ésszerű vitákat, és a kicsit szenvedélyesebb hangvételű beszélgetéseket is azonnal megakasztod. Ma, ha két családtagod kicsit is felemeli a hangját te azonnal közöttük teremsz, hogy kezeld a feszültséget. Még akkor is, ha nincs valódi feszültség.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Elmehetnél motivációs előadónak olyan jó vagy abban, hogy másokat fellelkesíts. Igaz, ami igaz, most szükséged is van erre a képességedre, ugyanis a környezeted finoman szólva alul motivált. Ma sokan kedvtelenek a közeledben egészen addig, amíg szóba nem elegyedsz velük, és amíg el nem mondod nekik, hogy szerinted mit kellene tenniük. No persze ez nem ilyen száraz elmagyarázásként teszed, hanem igazán színesen és lelkesítően.
Szűz: Kedves Szűz! Úgy tűnik, hogy egy üggyel kapcsolatban teljesen megváltozott a véleményed. Ez nem baj, ezt szögezzük le gyorsan az elején. Az viszont már lehet probléma, ha te magad sem tudod elfogadni a véleményed megváltozását. Könnyen lehet, hogy ez a véleményváltozás olyan belső folyamatokra hívja fel a figyelmedet, amelyeket nem szerettél volna figyelembe venni, és amelyeket szerettél volna elnyomni magadban. Először nézz rá a véleményre, azután a belső folyamataidra!
Mérleg: Kedves Mérleg! Kíváncsi Fáncsi a neved vasárnap. ma egész nap titkok nyomában kutakodsz, és cseppet sem zavar, hogy aki kíváncsi, az – állítólag – hamar megöregszik. Főleg azért nem gondolod ezt, mert a kíváncsiságod miatt mások szépségtrükkjeit is könnyedén megszerezheted, csakúgy, mint a magánéleti titkaikat. Érdemes mindkét fajta titokkal diszkréten bánnod, előbbivel azért, mert ha ezeket kifecseged, mindenki fiatalos lesz, utóbbiakkal azért, mert igen nagy sértődés lehet belőlük.
Skorpió: Kedves Skorpió! Mintha ma teljesen más ember lennél, mint tegnap. Könnyen lehet, hogy úgy érzed, furcsa dolgokat teszel, és furcsa dolgokat mondasz. Főleg önmagadhoz mérten furcsákat. Ha szeretnél visszatérni a normalitás világába, akkor érdemes meghatároznod azt, hogy mi az, ami valójában mozgat téged. Mi az, ami miatt máskor teszed, vagy nem teszed a dolgokat? Könnyen rájöhetsz, hogy az igazi mozgatórugódat a szívedben, a lelkedben kell keresned.
Nyilas: Kedves Nyilas! Igazán zavarba hoz néhány rokonod vasárnap. Eleinte úgy tesznek, mintha a szokásos formájukat hoznák, azután pedig hirtelen minden megváltozik, és te nem is tudod, hányadán állsz velük. Ez ugye azok esetében lesz kevésbé kínos, akik máskor rossz fejek. Ők most egy pálfordulással hirtelen jó fejek lesznek. De mi a helyzet azokkal, akik máskor kellemes társaságnak számítanak? Nos, őket jobb lesz ma elkerülnöd, mert nem igazán lesznek formában.
Bak: Kedves Bak! Ma nem igazán tudod jól felmérni a saját teljesítményedet. Mintha minden pillanatban abban kételkednél, hogy amit csinálsz, amit elérsz az valóban jó teljesítmény-e, az valóban méltó-e arra, hogy elismerjék. Amikor visszanézel a napodra, akkor úgy látod, mintha semmit sem értél volna el, ami azért vicces, mert a többiek szerint viszont végigdolgoztad a napodat. Hogy akkor kinek van igaza? Természetesen nekik, hiszen te ma eléggé önbizalom hiányos vagy.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A nyár vége, az ősz eleje ideális arra, hogy belevágj egy külső-belső nagytakarításba. Ne lepődj meg, ha a családod nem lelkesedik az ötlettől, de voltaképp érthető, hogy ők nem akarnak bútort tologatni az utolsó nyári vasárnapon. Te viszont mindenképp rendet és békét szeretnél magad körül (és magadban) ezért belevágsz az átalakításba. Igazán nem lesz okod panaszra, ami a végeredményt illeti. Az odavezető út azonban lehet göröngyös, és szokatlanul hosszadalmas.
Halak: Kedves Halak! A belső hangod pontosan tudja, hogy mikor mit kell csinálnod. Sokkal pontosabban tudja ezt, mint bármelyik naptár, vagy cetli, amelyre felírtad, hogy mi a teendő. Engedd meg magadnak, hogy a vasárnapodat ne kottából vezényeld le, hanem szabad improvizációkkal töltsd meg ezt a napot. A vasárnap akkor lesz a legjobb, ha spontán, szeretetteli, és meglepő döntéseket hozol. Ezzel nemcsak a saját életedbe viszel egy kis szint, de a környezetedet is jókedvre deríted.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Összeállt a Jóbarátok női fele
Jennifer Anistont összehozták két társával. Nem tűnt boldognak.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Keira Knightley ledobta a textilt
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: