Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

 
Ma is tanulhatsz valamit!

Időjárás Budapest

-4°C

1 -6

Hódara

h

-1 -6

k

0 -6

sz

2 -3

cs

2 0

 
Napi ajánlatok 2

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

5.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

27

35

42

55

71

Várható főnyeremény: 2 350 millió Ft!
Hatoslottó

4

7

29

39

42

44

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Startlap Kupon

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

Mölltal 280 cm
Nassfeld 115 cm
Kaprun 270 cm
Obertauern 160 cm
Hintertux 245 cm
Kaunertal 270 cm
Stubai 200 cm
Tonale 400 cm
Schnalstal 295 cm
Mölltal 280 cm
Kaunertal 270 cm
Kaprun 270 cm
Hintertux 245 cm
Stubai 200 cm
Arabba 110 cm
Kronplatz 70 cm
Livigno 158 cm
Schnalstal 295 cm
Tonale 400 cm
Val Gardena 100 cm
Donovaly 70 cm
Tále 60 cm
Csorba-tó 75 cm
Tátralomnic 100 cm
Ruzomberok 40 cm
Kokava 30 cm
Kosutka 40 cm
Cerkno 50 cm
Golte 50 cm
Kranjska Gora 120 cm
Krvavec 90 cm
Rogla 85 cm
A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Valuta, tőzsde

EUR: 311,03 Ft
USD: 274,91 Ft
CHF: 296,65 Ft
MOL: 11 055
OTP: 3 650
MTELEKOM: 357
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Igénytelen hirdetés:
Így inkább ne áruld a lakásod!
Ingatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Gazdasági hírek

Íme az új szocpol
Milliós összegek ütik az élelmesek markát.
Lefizeti a kormány a számokatNyugdíjat szeretne? - erre figyeljenA legfrissebb gazdasági hírek
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Pöttöm mint Bob Marley
A cica bokszmeccset néz - garantált a nevetés!
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Pici harművész keményen nyomja!
120 vadászkutya etetése egyszerre
Segítség, megbuggyant a macskám!
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Nézd, hogy táncol!
Kissé elcseszték a bemutatót...
Blöki és a takarítórobot
Blökik ha buliznak
A világ legügyesebb fodrásza
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Blökik és a kígyó!
Blökik, ha bénáznak
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Világrekord ez a kép
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
5 imádnivaló barátság
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Valamit nagyon keres!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ha hálás vagy, mutasd ki! A legszebb szó, amit vasárnap használhatsz, a „köszönöm”. Mindenki örül a dicséretnek, és mindenki örül a köszönetnek is. Most egyikkel sem szabad fukarkodnod. Nemcsak azért, mert ettől jobb lesz a többiek napja, de azért sem, mert ettől a te napod is jobb lesz. Hidd el, a hálád, a dicséreted mindenütt csillogó szemű boldog ismerősöket varázsol majd köréd.
Bika: Kedves Bika! Nagy ínyenc vagy vasárnap. MA fontos neked, hogy a lehető legfinomabb ételeket ehesd (az a legjobb, ha ez a hagyományos vasárnapi menü), és az is fontos, hogy ezekből az ételekből nagy adagokat ehess (ne ma próbálj ki trendi falatkákat). Ha te főzöd a mai ebédet vagy vacsorát, akkor könnyen lehet, hogy már a kóstolgatás közben jól laksz, de azért természetesen bevállalsz egy jó nagy adagot a többiek kedvéért.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nagyon jó vagy a szervezésben, és nagyon jó vagy a meglepetések kitalálásában is. Ma olyan meglepetést sikerül kitalálnod és megszervezned valakinek, ami igazán feldobja őt, és ami igazán jókedvűvé teszi őt. Hidd el: Minden szeretetből és jókedvvel adott meglepetés szeretetet, jókedvet és boldogságot okoz másoknak. Ja, és az nem igaz, hogy a meglepetésekhez mindig apropó kell!
Rák: Kedves Rák! Arra jöhetsz rá vasárnap, hogy az életed sokkal jobb, és sokkal jobban szervezett, mint eddig hitted. Talán az is kiderül a számodra, hogy sokkal boldogabb vagy, mint amennyire azt eddig gondoltad, vagy elhitted. Ma ugyanis rájössz, hogy értékelned kell mindazt, ami d már megvan, és az életedet is ez alapján kell megítélned, nem pedig azok alapján a vágyaid alapján, amelyeket nem tudtál megvalósítani.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Tele vagy kíváncsisággal és a világra való nyitottsággal vasárnap. Ez azt is jelenti, hogy most igen nagy kíváncsisággal veted bele magadat minden programba. Bármit is csinálsz ma, rengeteg kérdés megfogalmazódik benned, és ezeket a kérdéseket fel is teszed másoknak. Könnyen lehet, hogy ez a sok-sok kérdés végül nem egy nagy válasszá, hanem egy még nagyobb és még fontosabb kérdéssé áll össze a fejedben.
Szűz: Kedves Szűz! Vasárnap különösen jó érzéked lesz ahhoz, hogy tömöríts a dolgokon és az információkon. Ma képes vagy arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb információt továbbadd. Ma arra is képes vagy, hogy néhány szóban mondj el egészen bonyolult tényeket és helyzeteket. Természetesen azt érdemes figyelembe venned, hogy ki az, akinek ezt a tömörített információt átadod.
Mérleg: Kedves Mérleg! Olyan sokféle módon kapcsolódhat egymáshoz egy boldog család! Ma talán az él benned, hogy nektek mindenképpen ezt vagy azt kell tennetek, mindenképpen így vagy úgy kell csinálnotok. A valóságban azonban úgy és azt kellene csinálnotok, ami mindenkit boldoggá tesz. Ha a gyerekek otthon szeretnének maradni, és ti is erre vágytok a pároddal, akkor nem kell kimozdulnotok. És ez fordítva is igaz.
Skorpió: Kedves Skorpió! Ne becsüld le a zene gyógyító erejét! Ha megtalálod ma azt a számot, ami tökéletesen kifejezi a hangulatodat, és ami tökéletesen megmutatja, hogy mi van a lelkedben, az bizony gyógyítani is fog téged. Itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: A zenével olyan érzéseidet is előhívhatod, és gyógyíthatod, amelyeket csak nehezen tudnál szavakba önteni. A legjobb, ha te is zenélsz vagy énekelsz ma.
Nyilas: Kedves Nyilas! Vasárnap nem kell versenyt futnod az idővel! Könnyen lehet, hogy azt hiszed ma is sok mindent kell megcsinálnod, vagy olyan módon szabsz határidőket, mintha dolgoznál: Az ebédnek pontosan délben az asztalon kell gőzölögnie! Őszintén, mi baj lesz, ha az ebéd 12 óra 5 perckor kerül az asztalra? Vagy 13 óra 3 perckor? Semmi baj sem lesz ebből, hidd el: ma tehát lehet lazítani, és elfelejteni a határidőket.
Bak: Kedves Bak! Arra vágysz, hogy a vasárnap legyen a lehető legegyszerűbb, legszimplább, és legnyugalmasabb. Van is némi esélyed erre az egyszerűségre, de csak akkor, ha a saját kezedbe veszed az irányítást. Ez azért fontos, mert mások most – a te szemszögedből nézve – túlbonyolítanák a helyzetet, és olyan sok mindent kitalálnának, hogy attól – szerinted – túlzsúfolt lenne a nap.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A legszívesebben az egész napot a szerelmeddel töltenéd. Ez egyébként is jó ötletnek bizonyul, hiszen most gyógyító energiák jelennek meg közöttetek, amelyek segítenek abban, hogy meggyógyítsátok a kapcsolatotokban lévő problémákat. Bármilyen problémával, vagy annak illúziójával is találkozol ma, azt érdemes azonnal átadnod a szívedben lévő szeretetnek, hogy az meggyógyíthassa ezeket.
Halak: Kedves Halak! A vasárnap a nagy csodák, és a jelentős változások napja lesz a Halak számára. Azt jó lesz tudatosítanod magadban, hogy ezek a csodák és változások gyakran belül kezdődnek, és gyakran a belső változás megszületése nagyobb munka, mint az, hogy ezek a belső változások átalakítsák a külső valóságodat is. Vasárnap megszületnek és véglegessé válnak ezek a változások, amelyek hamarosan megjelennek majd körülötted is.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Programajánló!
5 kiállítás, amit nem hagyhatsz ki!
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Ütős videót kapott A beavatott folytatása
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: