Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

13°C

20 13

Pára

cs

16 11

p

17 10

sz

15 8

v

11 6

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 
Valuta, tőzsde

EUR: 312,33 Ft
USD: 278,69 Ft
CHF: 285,98 Ft
MOL: 12 755
OTP: 5 350
MTELEKOM: 396
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

Startlap tematikus oldalak
 

 

 
Hirdetés

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Nincs elég megfizethető lakásIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Biztosítás

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Amikor a cica befenyít
Ez a husky cseppet sem szeret fürdeni
Minden idők legjobb esküvői tánca
Azt hitte egy órát kap majd ajándékba...
Mit tesz a kutya, ha melege van?
Akkor ez most hogy is van?
Amikor a kutyus fél a víztől
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A szándékaid nagyon is számítanak. A szándékaid teremtik a valóságodat. Ez még akkor is igaz, hogyha nem is igazán hiszen az ezotériában, vagy ha nem hiszel a gondolatok teremtő erejében. Ha belegondolsz megérted az elvet: A szándékaid tematizálják a gondolataidat és a reakcióidat. Ez pedig azt jelenti, hogy ha a szándékaidat nem tartod tisztán, akkor összezavarodnak majd az események veled és körülötted szerdán.
Bika: Kedves Bika! Könnyű ítéletet alkotni másokról. Könnyű eldöntened, hogy másoknak mit kellene, vagy kellett volna tenniük. Könnyű eldöntened, hogy ki a jó és ki a rossz. Mármint, úgy értem, hogy könnyű meghoznod az ítéleteidet. Az azonban kicsit sem biztos, hogy az ítéleteid igazak. Sőt! Szerdán minden ítéleted és sommás véleményed félrevisz. Ne felejtsd el, hogy minden, amit másról gondolsz valójában rólad beszél, és nem azokról, akikről ezeket a véleményeket megalkotod.
Ikrek: Kedves Ikrek! Úgy tűnik, hogy nem vagy teljesen jóban a pénzzel. Úgy tűnik, hogy szerdán meg kellene tanulnod bánnod a pénzzel, és meg kellene tanulnod elfogadnod a pénzt. Mit gondolsz, mi lenne az az esemény, ami ahhoz kellene, hogy végre ne félelemmel teli módon gondolj a pénzre? Tele vagy olyan félelmekkel, amelyeket a szüleid, a nagyszüleid ültettek el benned. Ezeket a félelmeket egyszerűen el lehetne engedned, ha megtalálnád azt a nézőpontot, amely számodra megfelelő a pénzzel kapcsolatban.
Rák: Kedves Rák! Az emberei kapcsolataink folyamatosan változnak. Lehet, hogy azt szeretnéd, hogy mindezek mindig ugyanolyanok maradjanak, de ezt senki sem tudja garantálni neked. Ha nem akarod szerdán megállítani az emberi kapcsolataid fejlődését, és ha hagyod, hogy azok érjenek, alakuljanak, akkor megtapasztalhatod, hogy a változás jó dolog. Ha hagyod, hogy az emberi kapcsolatok – és körülötted az emberek változzanak – akkor egyre jobbak lesznek a viszonyaid másokkal.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Egész nap a kihívásokat és a nagy feladatokat keresed. Egész nap hajlamos vagy arra várni, hogy valami nagy dolgot tehess, hogy valamilyen nagy kiugrást valósíthass meg. Pedig jobban tennéd, ha az apróságokra is figyelnéd. Jobban tennéd, ha észrevennéd: A nagy változások sok-sok apró lépésből tevődnek össze. A nagy változásokban lépésről lépésre tudsz haladni. Szerdán megteheted az első lépést, és pár hét múlva minden nagyra nő majd.
Szűz: Kedves Szűz! A régi hibák kijavítására, és a régi sérelmek megbocsátására kapsz remek lehetőségeket szerdán. Ezek a lehetőségek csak addig lesznek ijesztőek a számodra, amíg fel nem fedezed a bennük rejlő lehetőséget. Ezek a lehetőségek ugyanis abban segítenek téged, hogy megváltoztasd a múltat. Vagyis a múltad rád gyakorolt hatásait. Hidd el: Ha most a megbocsátást, a hibajavítást választod, akkor holnaptól jobb lesz a kedved és az életed is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Hónapokkal ezelőtti válaszaid és döntéseid is hatnak rád szerdán. Ma lehet, hogy arra gondolsz: Jobb lett volna akkor hallgatni. A valóság azonban az, hogy jól tetted, hogy megszólaltál. Jól tetted, hogy elmondtad a véleményedet. Még akkor is, ha ma úgy tűnik, hogy valaki nem értette meg, amit mondasz. Ne felejtsd el: jogod van megváltoztatni a véleményedet és jogod van újragondolni azt, amit hónapokkal vagy évekkel ezelőtt gondoltál.
Skorpió: Kedves Skorpió! Szerdán olyasmik történnek, veled, amik igencsak meglepnek téged. A váratlan fordulatok napjának is hívhatod a mait. Ezek a fordulatok segítenek neked, és előre visznek téged. Tehát nem kell attól félned, hogy ezek a fordulatok negatív irányba vinnének téged. A legjobb az lenne, ha te is belemennél ezekbe a fordulatokba. A legjobb az lenne, ha az események élére állnál, és te szabnád meg a változások irányát.
Nyilas: Kedves Nyilas! Sokféle vita zajlik körülötted, és sokféle veszekedésbe próbálnak belerángatni. Szerdán csak rajtad múlik, hogy melyik vitába mész bele, és melyikből maradsz ki. De ne felejtsd el: Egy vitához két egyenrangú partner kell. Tehát csak olyanokkal érdemes elkezdened vitatkozni, akik pontosan annyira jártasak a témában, mint te. Ha pedig már vitatkoztok, őrizd meg a nyugalmadat, és ne felejtsd el: a vélemények ütköztetése lehet békés beszélgetés is.
Bak: Kedves Bak! Szerdán kedvet érzel ahhoz, hogy megtanulj valamit. Lehet, hogy valami egészen egyszerű dolgot szeretnél megtanulni, de az is lehet, hogy valami nagyon bonyolult dolog gyakorlásába vágsz bele. Lehet, hogy ma egy tanfolyam kelti fel a figyelmedet, és az is lehet, hogy pusztán csak egy ismerősödet kéred meg arra, hogy tanítson meg neked valamit. Bármit is szeretnél megtanulni szerdán, abba érdemes belevágnod, azt érdemes elkezdened megismerni.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A kommunikáció a legfontosabb feladatod szerdán. Ma minden helyzetet meg tudsz oldani kommunikációval. Ma minden helyzetet meg tudsz oldani azzal, ha odaállsz, és elmondod azt, amit szeretnél. Persze ez néha nem is olyan egyszerű. Tudom, hogy néha egyszerűbb megírni egy e-mailt, mint odamenni személyesen ahhoz, akinek mondandód van. Pedig ma a személyes közlésekkel többre mész. Ha vállalod a személyességet, az szinte csodákat tesz szerdán.
Halak: Kedves Halak! Egy kicsit kívülállónak érzed magadat szerdán. Eleinte azt is hiheted, hogy ez rossz dolog, de valójában a kívülállásodból rengeteg előnyöd származik. Azáltal, hogy kívülállóként tekintesz az eseményekre olyasmiket is felfedezhetsz, amik korábban nem tűntek fel neked. Könnyen lehet, hogy a mai kivülállásod segít abban, hogy jobb döntéseket hozz, és életed egy igen fontos szeletét alakítsd át olyan módon, hogy az jobb legyen neked.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Budapestre költözik a világzene – jön a WOMEX15UPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

40.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

5

10

23

51

58

Várható főnyeremény: 1 660 millió Ft!
Hatoslottó

9

19

25

38

39

41

Várható főnyeremény: 422 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények