Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: http://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Startlap linkajánló
Bezár

Aktuális blokk

Highlight doboz

Aktuális doboz

A fogamzásgátló miatt halhatott meg a balerina Megvan az első magyar érem, bronzérmes a férfi gyorsváltó Még Bakondi úr is beleszédülne Orbán nyelvbotlásába Mészáros nyerte az óbaroki választást Megszólalt a tusványoson megrángatott nő Viszlát kánikula, szevasztok zivatarok Pirner Alma hatalmas terpeszben vasárnapozott Hajdú-Bihart megtépázta a vasárnapi vihar A román határőrök csapatai harcban állnak A világ nem tudja, de ez a fotó hazánkban készült Villám csapott két strandoló nőbe Csongrádon Termékeny napok: a Jónás módszer A smink hatalma: zseniális előtte-utána fotók Látták már mi lebeg a Dunán Szentendrénél?

Flakmusz

Kedvenc linkek

Belépés doboz

Vizes VB link

VIZES VB BUDAPEST 2017 - FRISS HÍREK »
VIZES VB BUDAPEST - FRISS HÍREK

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Hirdetés

Hirdetés

Bubba játék értesítő

Hirdetés

Vizes VB 2017

Vizes VB 2017

Hirdetés

Utazás

Hirdetés

Kiemelt ajánlatok (x)

Kiemelt ajánlatok (x)

Foglalj a szallas.hun és nem ér meglepetés
Horvátországi nyaralás a te igényeidre szabva. Foglalj a szallas.hu-n
Balatoni apartmanok már 4.600 Ft/éj-től Itthon nyaralnál? De nem tudod hol? Segítünk Egri szállások legnagyobb választéka. Kattints Budapesti szállások az olcsótól a luxusig (%)

Gazdaság, pénzügyek

Szórakozás

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Itt az ideje megengedned magadnak a változást és a változtatást. Ha ma megváltoztatsz valamit, ha ma máshogy csinálsz valamit, mint ahogy szoktad, biztos lehetsz abban, hogy minden máshogyan alakul majd, mint ahogy szokott. Legyél elég bátor és kíváncsi ahhoz, hogy merj változtatni, és ne csak azt ismételd, amit eddig tettél.
Bika: Kedves Bika! Valakit nagyon zavar az, hogy nem tud meggyőzni téged. Valaki nagyon szeretné, ha végre beadnád a derekadat, és ha végre igent mondanál neki (vagy nemet mondanál másnak). Nem biztos, hogy nincs igaza ennek az illetőnek. De az sem biztos, hogy neked most hallgatnod kellene rá, Vizsgáld meg alaposan a helyzetet, mielőtt döntést hozol.
Ikrek: Kedves Ikrek! Egy nagy és bátor lépésre szeretnéd elszánni magadat hétfőn. Ne felejtsd el, hogy a bátorság és a megfontoltság kéz a kézben járnak. Ha ismeretlen helyzetekbe veted bele magadat, akkor legfeljebb vakmerő lehetsz. Bátor pedig akkor vagy, ha ismered a kockázatokat és ennek ellenére is vállalod ezt a lépést.
Rák: Kedves Rák! Elég egy apró ötlet ahhoz, hogy megváltoztassa az életedet. Elég egy apró kreativitás-szikra ahhoz, hogy felcsillanjon a fény az alagút végén. Ma merj kreatív lenni, és merj megkérdőjelezni mindent, ami megszokott, mindent, ami hagyományos, mindent, ami jól bejáratott. Kísérletezz és bátran játssz el mindenféle gondolattal.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Miért félsz időt és energiát tenni a neked fontos dolgokba? Miért félsz attól, hogy eredményeket érsz el azon a területen, amely neked igazén fontos. Hétfőn érdemes ránézned a félelmeidre, a rettegéseidre és mindazokra a helyzetekre, amelyekben eddig nem mertél önmagad lenni. Ez a nap alkalmas arra, hogy elengedd a félelmeidet.
Szűz: Kedves Szűz! Van valaki a környezetedben aki szó szerint a harcostársad egy ügyben. Van valaki, aki veled harcol a sikerért, és most neki nagy szüksége van a segítségedre. A harcostársad számít rád, ezért érdemes most megkérdezned tőle, hogy mit tehetnél érte. Meg fogsz lepődni azon, hogy mennyire egyértelmű és magától értetődő az, amit mondani fog.
Mérleg: Kedves Mérleg! Hagynod kellene, hogy az események a maguk útján haladjanak. Tudom, szereted azt hinni, hogy minden sokkal jobb, ha te tartod kézben a dolgokat, de ez azért nem teljesen fedi a valóságot. A valóságban nem biztos, hogy minden attól lesz jobb, ha te irányítasz. Tegyél egy próbát, és ma sodródj az áramlattal!
Skorpió: Kedves Skorpió! Van olyan megoldás ami minden érintett félnek jó. Igen, elhiszem, hogy ez onnan, ahonnan most nézed a helyzetet még nem látszik. Elhiszem, hogy azt hiszed, valaki veszíteni fog, valaki pedig nyerni. De ez nem kell, hogy így legyen. Most szánj időt és türelmet arra, hogy felbukkanjon a fejedben az a megoldás, ami mindenkinek jó.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ha szeretnél váltani vagy változtatni, akkor a legjobb helyen és időben vagy. Hamarosan felbukkan majd az a lehetőség, az a téma, amely sokkal jobban érdekel téged mint az, amivel eddig foglalkoztál. Már ne kell sokat várnod arra, hogy válthass. Ha pedig szereted a jelenlegi munkádat, akkor a körülményeken tudsz hamarosan javítani.
Bak: Kedves Bak! Szívesen ajánlasz könyveket a szeretteidnek olvasni, de úgy tűnik, hogy ők most jobban örülnek neki, ha nem csak ajánlod ezeket a könyveket, de meg is veszed őket. Ma add ajándékba a kedvenc és fontos könyveidet! Ezzel segíthetsz másoknak, és ráadásul örömet is szerzel azoknak, akiknek könyvet ajándékozol.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egy kicsit zavar az, ha mások tudatlanságát neked kell eloszlatnod. Pedig pont azért figyelsz fel ezere a butaságokra, mert az Univerzum téged küldött azért hogy kijavítsd ezeket. Ma őrizd meg a nyugalmadat, őrizd meg a mosolyodat, és a lehető legkedvesebben magyarázd el másoknak, hogy mi, hogyan működik a valóságban.
Halak: Kedves Halak! Pontosan tudod, hogy mit kellene tenned, de eddig valami megakadályozta, hogy megtedd azt. Hétfőn mintha elfújták volna ezt az akadályt. Egyszerűen, mintha valaki eltüntette volna azokat a láthatatlan falakat, amelyek olyan szilárdnak tűntek. Használd ki ezt a lehetőséget, és tedd meg azt, amit eddig nem tudtál!
Nők Lapja Café napi horoszkóp Új szelek fújnak a párkapcsolatában? Horoszkóp gyűjtemény Titkos pénzrituáléval segítek ma Önnek! Ezoterikus hírek

Lottó

2017. 29. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó
22 30 35 61 71
Hatoslottó
1 5 20 28 29 41
Startlap tippekVálassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Mehet

Vásárlás

Füles keresztrejtvény online

Füles

30:00

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek