Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

22°C

24 11

Gyengén felhős

p

26 10

sz

28 14

v

30 18

h

28 18

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,15 Ft
USD: 280,97 Ft
CHF: 283,72 Ft
MOL: 16 330
OTP: 6 890
MTELEKOM: 459
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Csak a füleket figyeld, csak a füleket!
Mit csinál a lábaival?
Ilyen dobost még soha nem láttál
Ez a srác egy mágus - órákig néznénk
Ez történik, ha az erdőben felejted a labdád
Megdöbbentően látványos illúzió
Csak a pandák lehetnek ennyire cukik
Peckesen sétáló medvét láttál már?
Otthon ne süss inkább így palacsintát
Apa edz, öcsi csak néz
Kimaxolta a cukiságot a koala
A tánc evolúciója mindent visz
Mi történik ebben a palackban?
Ezt a gyufatrükköt te is megcsinálod
Gyerekjáték, amitől leesik az állad
Láttál már ekkora tetriszt?
Így kell fényes nappal bicajt lopni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Elmondhatatlanul mély vágyad van arra, hogy rendezd a megromlott kapcsolatodat valakivel. A szombat alkalmas arra, hogy összeszedjétek: Melyikőtök hol és mit értett félre. Fontos, hogy ma tudatosítsátok magatokban: Ez a vita nem több, mint egy kommunikációs zavar, és valójában egyáltalán nem úgy áll a helyzet, ahogyan azt eddig gondoltátok, vagy gondolni akartátok
Bika: Kedves Bika! Tökéletesen képes vagy arra, hogy még egy utolsó nagy lendületre felszívd magad szombaton. Ha azt találtad ki magadnak mára, hogy végigdolgozod a napot, és nekilátsz a lakásod kicsinosításának, átalakításának, akkor igen nagy sikerre számíthatsz. No meg igen nagy fáradtságra. Ma pihenőnap van, ezt ne felejtsd el, és csak feleannyit dolgozz, mint azt, egy munkanapon tennéd.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nagyon szeretnél segíteni egy barátnődnek szombaton. nagyon szeretnéd, ha neki könnyebb élete, jobb dolga, jobb sora lenne. Azt azonban nem teheted meg, hogy te éld az ő életét. És ez így van jól. Még akkor is így van jól, ha esetleg most csak annyit látsz ebből: Ő nem jól csinálja a dolgokat. Nem élheted mások életét, nem élheted a barátnőd életét. Te csak segítséget nyújthatsz neki, ha ő ezt kéri.
Rák: Kedves Rák! Titkos zugokat, titkos helyeket keresel magadnak szombaton. Ma szívesen mész ki a természetbe, hogy eldugott, szép helyeket találj magadnak. Olyan helyeket, ahova ki lehet ülni egy jó könyvel, és ahol el lehet mélázni a világ dolgairól. Az, ha ma kimész a természetbe segít neked abban, hogy visszakapcsolódhass abba a végtelen szeretet áramlásba, amely minden embert gyógyító energiával tölt fel.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Amit a legkevésbé viselsz jól az az álszentség. Nem viseled jól, ha valaki bort iszik és vizet prédikál, de úgy tűnik, hogy ilyen esetből szép számmal van a közeledben. Fontos tudnod, hogy a barátaid például nem tudják magukról ezt. Ők arról vannak meggyőződve, hogy mindent a lehető legjobban csinálnak, valami mégsem működik jól az életükben. Csak finoman hívd fel a figyelmüket arra, hogy talán nem tartják be a saját elveiket sem.
Szűz: Kedves Szűz! Nem szívesen bocsátkozol jóslatokba, az most azonban mégis kristálytisztán látszik, hogy egy ismerősöd nem éppen jól halad az életével. Ez pedig jó alkalom lehet a számodra arra, hogy elmondd: Nem jósolsz fényes jövőt neki. Persze úgy kellett volna fogalmaznom: Jó alkalomnak tűnik. Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy valóban most jött el az az alkalom. Lehet, hogy ma még hallgatnod kellene?
Mérleg: Kedves Mérleg! Bajban lehetsz a számokkal szombaton. Ne lepődj meg azon, ha ma a piacon úgy számolod, hogy átvertek, de aztán kiderül, hogy te tévedtél. Ne lepődj meg azon sem, ha egyszerűen csak rosszul adsz össze számokat, és ha hiba csúszik a számításodba. Úgy értem, a terveidbe. Ma minden számítással, számolással, kiszámolással kapcsolatos feladatot érdemes másokra bíznod a siker érdekében.
Skorpió: Kedves Skorpió! Mennyire vagy ön azonos? Mennyire esik egybe az, amit gondolsz magadról, és amilyennek mások látnak? Szombaton érdemes egy kicsit az énképeddel foglalkoznod. Egyszerűen csak kérdezd meg néhány ismerősödet, hogy ők mit gondolnak rólad, és milyennek látnak téged. Hidd el, hogy sokkal pozitívabb véleményeket fogsz kapni, mint amikre számítasz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nem kell úgy rohannod szombaton. Hogy őszinték legyünk: Semennyire sem kell rohannod szombaton. A mai kapkodást igazán becserélhetnéd a nyugalomra, és igazán megengedhetnéd magadnak azt a luxust, hogy a szombatod álmos lassúsággal teljen. Hogy őszinték legyünk, ez talán nem is luxus. Könnyen lehet, hogy pont ez a természetes. Talán pont az a természetes, ha néha hagyod, hogy a tempó lassabb legyen.
Bak: Kedves Bak! Nem szereted a közhelyeket, pedig a közhelyekkel pont az a baj, hogy mindig igazak. Ettől tudnak közhellyé válni. Ma talán pont ezért közhelyekre, közhelyes dolgokra van szükséged ahhoz, hogy kiderüljön: Milyen jól is érzed magad, és milyen jól is vagy a saját bőrödben. Szombaton bátran gondolj és bátran mondj közhelyeket. Ma nem kell cenzúráznod magadat, és nem kell okos gondolatokat keresned.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy tűnik, hogy teljesen elfáradtál szombatra, és úgy érezheted, hogy már nincs egyetlen egy darab ötleted sem. Úgy érezheted, hogy nincs egy ötleted sem azokra a vészhelyzetekre, amelyekkel mindenképp számolni szeretnél. De mi lenne, ha most mégsem számolnál vészhelyzettel? Mi lenne, ha megengednéd magadnak azt a luxust, hogy egy sikeres, eredményes, pihenéssel teli és egyszerű szombatra készülj?
Halak: Kedves Halak! Csodák történnek az életedben szombaton. Igen, az önmagában csoda, amikor felismered azt, hogy nem kell mindennek úgy lennie, ahogyan eddig volt. Igen, az a csoda, amikor azt is felismered szombaton, hogy az életed tele van lehetőségekkel, és ezek a lehetőségek egyáltalán nincsenek elszalasztva. Ma azt értheted meg, hogy mindig változtathatsz, és mindig dönthetsz másként, bárhol is tarts az életedben.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Újra összeállt a nagy csapat a Halálos iramban 8 forgatásán - videóTényleg Tom Hiddleston lehet a következő James BondA dögös Megan Foxról szól a Tini nindzsa teknőcök 2 új videójaIrtó klasszak a Star Trek 3 első posztereiNézd meg, hogyan készült az X-Men: Apokalipszis legpengébb jeleneteÚjabb feszkós jelenetek érkeztek a Pénzes cápából
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

20.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

9

10

36

50

78

Várható főnyeremény: 580 millió Ft!
Hatoslottó

21

26

31

39

42

44

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények