Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Színezüstből készült jubileumi emlékérem
Tesztoszteron: pótolható, ha elfogyott?

Időjárás Budapest

13°C

20 9

Felhőtlen

h

20 7

k

21 9

sz

22 8

cs

23 11

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 306,25 Ft
USD: 273,36 Ft
CHF: 281,70 Ft
MOL: 17 200
OTP: 7 345
MTELEKOM: 454
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Így lesznek lepukkant panellakásokból luxuskuckókIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Mindig van mit tenni, mindig van mit mondani. Vasárnap talán úgy érzed, hogy elakad a szavad, és nem tudod, mit kellene mondanod, de a helyzet az, hogy valójában pontosan tudod, hogy mit kellene mondanod ma. Talán kell egy kis gondolkodási idő, hogy ez az eszedbe jusson. Talán szükséged van egy kis felkészülésre, de végül megtalálod azokat a szavakat, amelyeket keresel, és ki is mondod őket.
Bika: Kedves Bika! Gyermekkori nosztalgia határozza meg a napodat, és talán nem is gondolod, hogy ez a gyermekkori nosztalgia milyen fontos lehet a családodnak is. Lehet, hogy most jött el az ideje, hogy megbeszéljetek néhány gyermekkori emléket. ezek között vannak szépek, és kevésbé szépek is, de fontos, hogy ma válogatás nélkül beszéljetek meg minden emléket, amik ma szóba kerülnek. Itt az ideje annak, hogy végre boldogsággal tekinthess a gyerekkorodra.
Ikrek: Kedves Ikrek! Úgy szeretnéd megérteni egy családtagodat, de úgy érzed, hogy egyre távolabb kerültetek egymástól, és egyre inkább két külön dimenzióban vagytok. Mintha két külön bolygón élnétek. Fontos, hogy vasárnap tudd: Nem kell egyikőtöknek sem átlépnetek a másik bolygójára, ahhoz, hogy elfogadjátok egymást. Nem kell elhinnetek egymás gondolatait, vagy magatokévá tennetek a másik világképét ahhoz, hogy elfogadhassátok egymást.
Rák: Kedves Rák! Szükséged van arra, hogy valakivel tudj beszélni a dolgaidról, és szükséged van arra, hogy valakivel megoszd a gondolataidat Vasárnap igyekezz minél több négyszemközti nagy beszélgetésbe részt venni. Mindenkivel legyél olyan őszinte, amilyen őszinte lenni tudsz. Nem kell, hogy kiadd magadat, vagy olyasmit ossz meg, amire még nem vagy felkészülve, de az fontos, hogy merj beszélni őszintén a lelkedről és a gondolataidról.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Úgy tűnik, hogy a családi ebédnél olyan témák is szóba kerülnek, amelyekről nem szívesen beszélsz. Úgy tűnik, hogy ma durva faggatásnak éled meg a kérdéseket – amelyek talán tényleg faggatózóbbak a kelleténél. Tudod mit? Az lenne a legjobb, ha ma minden várható kérdésre lenne egy vicces válaszod. Az lenne a legjobb, ha ma minden kérdésre humorral, szeretettel reagálnál, mert ez gyorsan leállítja a faggatózást és kellemesebb irányba tereli a beszélgetést.
Szűz: Kedves Szűz! Az az érzésed, hogy valaki nem mond el neked valamit. Az az érzésed, hogy valaki eltitkol előled valamit, és ez eléggé feszültté tesz vasárnap. Ma fontos lenne, hogy megengedd a környezetednek, hogy sajt életük és saját titkaik legyenek. Nem kell neked mindenkinek belefolynod az életébe. Egyszerűen csak engedd meg a többieknek, hogy akkor és ott számoljanak be a dolgaikról, amikor és ahol az a lehető legbiztonságosabb a számukra.
Mérleg: Kedves Mérleg! Talán már megfigyelted, hogy ösztönösen tudod, mikor, kinek és mit kell mondanod ahhoz, hogy megnyugtasd. Ma szükséged lesz erre a képességedre, és szükséged lesz arra, hogy megnyugtasd a körülötted lévőket. Ne felejtsd el, hogy akkor tudod igazán jól megnyugtatni  a többieket, ha te magad is megtalálod ebben a helyzetben a nyugalmat, és azt amiért jó benne lenned. Ma keresd a saját békédet, mert ha megtalálod, mindenki nyugodt lesz körülötted.
Skorpió: Kedves Skorpió! Olyan nagy erőkkel szervezed a vasárnapi családi eseményeket, hogy szinte el is felejtkezel egy ígéretedről. Vasárnap érdemes lenne figyelembe venned, hogy mi mindent ígértél a gyerekeknek, és azt is, hogy hogyan képzelték el a szeretteid ezt a napot. Tudom, hogy az a legfontosabb neked, hogy mindenkinek jó legyen. De ezt csak úgy érheted el, ha megkérdezed őket, és nem úgy, ha kitalálod, hogy kinek mi a jó.
Nyilas: Kedves Nyilas! Hajlamos vagy úgy érezni, hogy a világ, a világod tele van veszéllyel, félelemmel s harccal. Pedig ezek csak akkor jelennek meg a közvetlen környezetedben, ha te magad is épp harcolni szeretnél valakivel. Vasárnap gondold át, hogy kik azok, akikkel teljesen feleslegesen bocsátkozol harcokba, és kik azok, akikkel a harcok helyett az egyszerű megbeszélés is működne. Könnyen lehet, hogy a mai napod lehet sokkal békésebb is.
Bak: Kedves Bak! Lehetne a vasárnap egy ünnepnap akkor is, ha látszólag nincs mit ünnepelned. Lehetne a vasárnap annak az ünnepe, hogy jól vagy, lehetne annak az ünnepe, hogy szeretetteli emberek vesznek körül és lehetne annak az ünnepe, hogy süt a Nap. Mindegy, milyen ünnepelni valót találsz a mai napodban ünnepeld meg azt. Mindegy, hogy kik vannak körülötted, ünnepelj velük, mert ettől jobb lesz a napod, sőt a heted is.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy érzed, hogy végre hazatértél. Úgy érzed, hogy végre megérkeztél azokhoz a gondolatokhoz, azokhoz a tervekhez, amelyekkel foglalkozni akarsz. Engedd meg magadnak, hogy a vasárnapod csupa olyasmivel teljesen, amit szívesen csinálsz. Ma gondold végig, hogy milyen módon tudnád minden napodat ilyen nyugodttá, békéssé, és boldoggá tenni. Könnyen lehet, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely hosszú hónapokra biztosítja az örömedet.
Halak: Kedves Halak! A szíved tudja a választ, és azt is tudja, hogy mit kellene tenned most. A szíved pontosan tisztában van azzal, hogy mit és hogyan kellene tenned, de talán már a mestere vagy annak, hogy hogyan nyomd el magadban a szíved hangját. Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha végre meghallanád a szívedet. Ha ezt túl misztikus megfogalmazásnak tartod, akkor úgy is fogalmazhatunk, hogy végre kezdj el figyelni a vágyaidra a logikus gondolatok helyett.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Hajdú Péter nem bírja, ha grimaszolva fotózzákJogi eljárásokat helyezett kilátásba az RTL a műsordíjak ügyébenFelejtsd el a popcornt, egészen más menő már a moziban!Meghalt a 8 mérföld rendezőjeLiptai Claudia nagy örömről számolt be közösségi oldalánÚj feladatot kapott Pordán Petra
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

38.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

8

29

59

77

89

Várható főnyeremény: 85 millió Ft!
Hatoslottó

5

14

24

29

32

37

Várható főnyeremény: 120 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények