Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. április 23., szerda

Startlap tematikus oldalak
 

Időjárás Budapest

20°C
erősen felhős

cs

23°C

p

19°C

sz

20°C

v

21°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

16.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

29

40

46

72

90

Várható főnyeremény: 626 millió Ft!
Hatoslottó

6

14

15

18

19

37

Várható főnyeremény: 366 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Tőzsdeárfolyam

Tőzsdetáblázatok
MOL13135.00+1,43%
RICHTER3790.00-2,07%
OTP4330.00-1,55%
MTELEKOM313.00-0,32%

 
Ingatlan, lakás, ház

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legtrükkösebb favágó
Vuk családja a kertben
Sál, felső, ruha? Bármi lehet!
Különös barátság kezdete
Húsvéti előrejelzés :)
Szerinted megérdemelte?
Blöki aki kiakad saját magán
Így ne vágj fát!
A világ legokosabb kutyája
30 sláger egy perc alatt
A világ legvidámabb nagymamája
Pöttöm harcművészek ha beindulnak
Pici elefánt ha ismerkedni szeretne
Halat simogattál már?
Az ember, aki oroszlánokkal nőtt fel
Ezt tényleg látni kell!
Hihetetlen pillanat: a siket nő először hall!
Hoppá, csak egy sima játéknak tűnt
Ez a hidegzuhany, amin mindenki nevet!
Nagymamám egy profi táncos!
A nagy megmenekülés
Hátborzongató ahogy lelép!
Aki 14 világsztár hangján énekel
Ilyen csodálatosat ritkán látsz
Ilyen ajtót láttál már?
Oké, hogy trükk, de hogy csinálja?
Igen, a te kutyád is ezt csinálja!
Egy gép megveri a bajnokot?
Olyan gyönyörű, hogy el sem hiszed
Így csak a gyerek tud örülni!
Olcsó trükk, káprázatos végeredmény
Ezért ő a legjobb golfos!
Ilyen illedelmes kutyusokat még soha nem láttál
Bátor kiscica nem hagyja magát!
Cuki ez a kiskacsa, ki ne hagyd!
Egy igazi táncos, még ha duci is!
Nézd, hogy imádják a fagyit!
Ők a legügyetlenebb cicusok
Tud valaki egy jó rejtekhelyet?
Rossz kutya
Gyerekek, ilyen gyorsan nekem már nem megy
Itt a piros, hol a piros?
Ekkora labdát még sosem láttunk!
Kacsa pikniken

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ha eleged van a túl sok bölcsességből, ideje a gyakorlatba átültetne mindazt, amit eddig elméletben tudtál. Hidd el, az elméletek önmagukban sohasem vezetnek sehova sem, de ha be tudjuk bizonyítani, hogy a gyakorlatba is működnek, akkor máris megszűnnek elméletekként létezni, és gyakorlati tanáccsá válnak. Ez lesz a szerdai napod lényege.
Bika: Kedves Bika! A kulcsok a te kezedben vannak. Átvitt értelemben is, de ma szó szerint is. Könnyen lehet, hogy keresed a kulcsodat, a szemüvegedet, a pénztárcásat, a telefonodat, és az amit keresel, az nálad van. A zsebedben, a kezedben, a fejeden érdemes ezeket először keresni, mert nálad vannak, és nem hagytad őket el sehol.
Ikrek: Kedves Ikrek! Olyan érzésed támadhat, hogy egyszerűen nincs már hová haladnod. Mintha kifogyna a lendület belőled és attól tartanál, hogy nincs benned több tartalék. A szerda a rejtett erőforrásaid felfedezésének a napja lesz. Az nap, amikor rájöhetsz arra is, hogy nemcsak a környezeted képes sokkal többre, mint hitted, de te magad is.
Rák: Kedves Rák! A túl nagy elvárások bénítóan hathatnak rád. Hidd el, néha nem azért nem tudsz teljesíteni, mert nem vagy képes rá, hanem azért mert nem hiszed el, hogy képes vagy rá. Érdeme ma azzal foglalkoznod, hogy minden előtted álló feladatról megvizsgáld: milyen sokféle módon tudod megvalósítani azokat. Figyelem, nem az a cél, hogy még jobban megrettenj a feladatoktól!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Nem kell félned a változástól. A legszívesebben mindent rögzítenél úgy, ahogy van, és ellenállnál a változásnak, mert attól félsz, hogy a változás rossz dolgokat hozhat neked. A valóság azonban az, hogy a változás mindig jó dolgot hoz az életedbe, és igen gyakran lehetőséget kínál ara,hogy változtass a jól megszokott, régi berögződéseken.
Szűz: Kedves Szűz! Ma olyan sokféle előírásnak kell megfelelned, hogy azt érzed: ez tökéletes képtelenség. Azt érzed, hogy ha ilyen sok az elvárás, akkor te nem tudsz mit tenni, leülsz, és megvárod, hogy elmúljanak. Ha így teszel, akkor tényleg képtelen leszel megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Épp ezért, fontos, hogy szerdán lépésről lépésre haladj!
Mérleg: Kedves Mérleg! Ne félj a pletykák nem igazak! Ami azt is jelenti, hogy nem kell komolyan venned a híreket. Épp ezért ma Nyugodtan mindent megkérdőjelezhetsz, amit hallasz. Ez a fajta kétely egyébként is jót fog tenni neked és a lelkednek is, hiszen a túlzott hiszékenység az pont annyira nem jó, mint amikor semmiben sem vagyunk képesek hinni.
Skorpió: Kedves Skorpió! Egy pillanatra azt hiheted, hogy már az összes dolgodat megcsináltad, aztán szerdán folyamatosan jut eszedbe, hogy mi mindennel nem vagy mg készen. A lista egyre hosszabb lesz, te pedig egyre feszültebbé válsz. Nyugalom. Ha valami most nincs kész, az nem jelenti azt, hogy soha nem is lesz kész. Hidd el: mindennel megleszel éppen akkor amikor itt lesz az ideje.
Nyilas: Kedves Nyilas! Az időzavarban semmi, de semmi szórakoztató sincs. Na jó, ez talán így nem igaz, hiszen ma is nagyokat tudsz nevetni azon, hogy mennyire időzavarban vagy. Hidd el, az időzavar nem oka semminek sem. Ha akarod egy egyszerű döntéssel megváltoztathatod az időzavarodat, igaz ehhez az is kell, hogy lemondj egy programodról ma.
Bak: Kedves Bak! Az irreális elvárások mindig is a legjobbat hozták ki belőled. Ma valaki olyasmit akar elérni nálad, amit szó szerint lehetetlennek érzel. Könnyen lehet, hogy a nap végére mégis megtalálod azt a megoldást, amellyel ki lehet vitelezni ezt a dolgot, és amely segít abban, hogy megcselekedd a lehetetlent is. Hidd el, a lehetetlen szerdán könnyebb, mint gondolod!
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ha valamit nem tudsz megcsinálni egyik percről a másikra, akkor haladj lépésről lépésre. Egyik apró teljesítményt valósítsd meg a másik után, így nem kell egyszerre túl nagy csodát tenned, és  nagyobb erőfeszítés nélkül juthatsz egyre közelebb a célodhoz. Hidd el, apró lépésenként még olyasmit is elérhetsz, amiről álmodni sem mertél eddig.
Halak: Kedves Halak! Egy igazán nagy kaland kezdődik az életedben ma. Érdemes szerdán minden kalandra, minden kihívásra, minden különlegességre igent mondanod. Ezzel olyan lehetőségeket találhatsz meg az életedben, amelyek segítenek megváltoztatni a körülményeidet és segítenek megtalálnod a külső és a belső harmóniádat is. Ha ez megvan, akkor már semmi és senki sem tud majd kiborítani téged.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Budapest100
A hétvégén jön a százéves házak ünnepe.
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Spielberg rendezésében térhet vissza Tom Hanks
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: