Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

23°C

30 15

Közepesen felhős

p

30 15

sz

31 15

v

33 16

h

34 16

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

26.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

19

30

43

58

69

Várható főnyeremény: 190 millió Ft!
Hatoslottó

1

3

15

20

37

42

Várható főnyeremény: 272 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,21 Ft
USD: 283,69 Ft
CHF: 299,54 Ft
MOL: 14 470
OTP: 5 699
MTELEKOM: 395
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Ilyen nyaralókat vesznek a magyar milliárdosok a BalatonnálIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Édes blökik: akkor és most
A világ legfélelmetesebb országútja
Egy beteg kisfiú első találkozása egy lóval
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Beszélő kutya a tehetségkutatón
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
A hihetetlen blöki visszatér
Egy mestercukrász elképesztő alkotása
Kissé elcseszték a bemutatót...
Trükkös rendőrkutya
A legjobb optikai csalódások
Az egyik legviccesebb esküvői tánc
Annyira vicces vagyok!
Először találkozik az anyuka örökbefogadott gyerekeivel
Piac a síneken
A világ legnagyobb pálcika bombája
A legnagyobb mágusok
Égből érkező rejtélyes hangok
Világrekord ez a kép
Ez a kutyus dobozban szeret utazni
Ez lesz, ha alumíniumot öntenek dinnyébe
A kötéltáncos kutyus
Kiborul a tacsi a szatyortól
Nézd, hogy táncol!
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?
Cibereleves
A kis nyírfa
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Hirtelen azt sem tudod, hogy hol áll a fejed. A csütörtöki nap zavarodottságot és némi bizonytalanságot jelenthet neked. Ha nem akarsz végleg elúszni a mai árral, érdemes lenne egy kicsit átszervezned az életedet. Igen, az egész életedet. Nem, nem lesz elég csak a napodat. Arra lenne szükséged, hogy többet pihenj, és többet foglalkozz azokkal a vidám témákkal, amelyeket úgy szeretsz. A sok munka és a stressz ma a legnagyobb ellenséged.
Bika: Kedves Bika! A bölcs tanácsokkal az a baj, hogy néha lehetetlen őket betartani. Hiába tudod ma is, hogy mit kellene tenned, ha képtelen vagy megtenni azt. Hiába mondják neked egyre többen, hogy mire van szükséged, ha abban nem segítenek, hogy megtedd ezt a lépést. Ma az lenne a legjobb, ha megkeresnéd azt az embert, aki gyakorlati segítséget tud nyújtani neked. Ma az lenne a legjobb, ha olyasvalaki segítene neked, aki maga is járt már a te cipődben.
Ikrek: Kedves Ikrek! Szinte hihetetlen erővel tor rád a szabadság élménye ma. Egyszerűen szabad vagy, és ez a legfontosabb érték a szemedben csütörtökön. Jaj annak, aki ma be akar zárni téged. Jaj annak, aki korlátok és keretek közé akar szorítani téged. Ma nem bírod a kereteket, ma nem bírod elviselni a korlátokat, és minden kerítésen át kell másznod attól függetlenül, hogy a kerítés melyik oldalán vagy most éppen. A szabadságvágyad abban segít, hogy elengedj néhány kellemetlen kötöttséget.
Rák: Kedves Rák! Ma minden esemény téged gyógyít. Bármi is történik veled ma, abban biztos lehetsz, hogy az gyógyító erővel hat rád. Bármi is történik veled ma, biztos lehetsz benne, hogy annak az a célja, hogy valamit meggyógyítson benned. Lehet, hogy első pillantásra nem teljesen egyértelmű, hogy melyik esemény mit és hogyan gyógyít benned, de estére már könnyen összeáll a kép a számodra. Estére megérted majd, hogy miért volt szükség egyes mai eseményekre.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Nagy energiák mozognak benned csütörtökön, és ezek bizony nagy feszültségekkel is járhatnak. Talán magad sem érted, hogy miért vagy az egyik pillanatban remegősen ideges, a másikban pedig angyalian nyugodt. Az érzelmeid ma igen széles skálát járnak be, és ezt nemcsak neked lesz nehéz követned, de a környezetednek is. Lehet, hogy ők sem értik jobban, hogy mi történik veled, mint te magad. Ne felejtsd el: neked kell tájékoztatnod őket arról, hogy mi zajlik benned, akkor is, ha te sem érted.
Szűz: Kedves Szűz! Amit ma elkezdhetsz, azt már ne halaszd holnapra. Már csak azért sem, mert a mai napod szokatlanul eredményes lesz, és ugyanezt a holnapiról nem igazán mondhatjuk el. A mai napod teljes mértékben megfelel mindannak, amit egy igencsak zsúfolt naptól elvársz. Csütörtökön úgy érezheted, mintha nyolc kezed nőtt volna, és mintha minden egyes kezeddel azon dolgoznál, hogy elvégezz egy feladatot. Csodák csodája, ez sikerül is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Nyugodj meg, teljesen természetes, ha ma feszültebb és zaklatottabb vagy a szokásosnál. Teljesen természetes, ha úgy érzed, hogy csütörtökön a legkisebb apróságtól is azonnal a plafonon vagy. A mai nap jó néhány rejtett feszültséget tartogat mindannyiunk számára. Amiben ez számodra különleges lesz, az az, hogy mindez valójában csak a te fejedben létezik. Te vagy az, aki kitalált ügyeken aggódik. Amit akár be is fejezhetnél.
Skorpió: Kedves Skorpió! Igen erős helyzetekre számíthatsz csütörtökön. Lehet, hogy már napok óta arra vársz, hogy történjen valami, hát ma megtörténik. Igaz, talán nem pont ugyanúgy történik, ahogyan azt eltervezted. A mai változásokkal szemben az a legjobb, amit tehetsz, hogy megfigyeled őket. Hagyd, hogy a változások megmutassák, merre akarnak menni. Ha pedig már ezt látod, akkor azt is látod, hogy ez az irány neked is jó lesz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ne keverd össze a munkafázisokat csütörtökön. Lehet, hogy van benned némi újító szándék, és szívesen megváltoztatnád a megszokott rendet, de arra kérlek, hogy ezt ne ma tedd meg. Arra kérlek, hogy ma még inkább kövesd a jól megszokottat. Nem baj, ha az az unalmas rutin. Ezek az unalmas rutinok ugyanis megvédenek téged attól, hogy figyelmetlenségből elfelejts valamit, vagy hogy elkövess egy hibát. A rutinnak rengeteg jó oldala van, amit ma megtapasztalhatsz.
Bak: Kedves Bak! Megint a pénzügyek lesznek a napod középpontjában. Ezúttal azonban nem a saját pénzed érdekel, hanem más pénztárcájában szeretnél egy kicsit turkálni. Ma az foglalkoztat, hogy mennyit keresnek mások. Megértem a kíváncsiságodat, de hidd el: ez olyan információ, amivel csak bonyodalmat okozol magadnak. Ha valaki túl keveset keres, abban csalódhatsz, és ha valaki túl sokat, nos abban is. A legjobb, ha ma a saját pénzeddel foglalkozol.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Bármit is kellett félbehagynod, és bármit is szeretnél folytatni, azt ma újra előveheted és ma befejezheted. A csütörtök alkalmas arra, hogy újra elővedd a rég félbehagyott munkákat és ügyeket. És persze arra is alkalmas, hogy ezeket ne csak elővedd, de egy teljesen más szinten, sokkal ügyesebben, sokkal magasabb szinten folytasd is. Mi az, amit ma szeretnél elővenni? Mi az, amit csütörtökön szeretnél végre jól befejezni?
Halak: Kedves Halak! Állj ki az igazad mellett. Igen, tudom, hogy erős lesz a csábítás arra, hogy inkább ne is foglalkozz az igazaddal. Erős a csábítás arra, hogy meghátrálj, és az egyszerűbb utat válaszd. A helyzet azonban az, hogy az egyszerűbbnek látszó út lesz a nehezebb hosszú távon. Ma az igazmondás fizetődik ki, és az, ha ragaszkodsz az elveidhez, no meg ahhoz, hogy kimondd mindazt, ami a szíveden van. Ha a szívedből beszélsz, akkor az őszinteséged gyógyító erejű lesz, és nem megbetegítő.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Mozi képsorok:
Az igazi Jurassic park
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Sarah Connornak hívnak? Számíts terminátoros tweetekre
Mozi kereső
Filmkereső
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: