Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

-5°C

3 -4

Derült

cs

4 -4

p

4 -3

sz

5 -3

v

5 -2

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 

 
Hirdetés

Jól jönne a segítség karácsonykor?
 

Milyen ajándékot vegyek?
Hol kapni olyat? Mennyibe kerül?
Segítünk tippekkel, ötletekkel!

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Utazás

 

Karácsonyi ajánlatok (x)
 

Felejthetetlen Szilveszter a Hotel Ezüstpart Siófokban***! Sztárvendég: Kasza Tibi és az Irigy Hónaljmirigy. Most csak 99.800 Ft/2fő/3éjAjándékozzon élményt Karácsonyra! Ajándékutalványainkkal valódi élményekkel lepheti meg szeretteit. Válogasson kedvezményes ajánlataink közül!Eliz Hotel Gyula**** -40% , 36.900Ft/2fő/2éj3éj a Velence Spa-ban hétköznap: 81.000Ft/2főKimerült vagy? Töltődj fel wellnesszel! Nyerj bababarát szállást a Kolping Hotelba!

 
Hójelentés

 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Valuta, tőzsde

EUR: 311,99 Ft
USD: 293,03 Ft
CHF: 287,71 Ft
MOL: 13 490
OTP: 6 030
MTELEKOM: 407
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Brutálisan sokat lehet keresni a lakásokonIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A kutyusok nem szeretnek fürdeni
Cicák és az uborka
Anyjától elszakadt ez a kiscsikó
A kutyus napokig várja gazdáját
A világ legmókásabb dohányzás elleni reklámja
Minden idők legjobb esküvői tánca
Nézd mit csinál az álmos kisbaba
Azt hitte egy órát kap majd ajándékba...
Egy nap alatt épített menedékházat
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Egyre nehezebben viseled ezt az őszt, és azt, hogy egyre kevésbé szép arcát mutatja ez az évszak. Ma érdemes megkeresned azokat az őszi-téli tevékenységeket, amelyek ebben a szezonban feldobnak majd téged. Forralt borozás, sült gesztenyézés, karácsonyi vásárok, gyertyagyújtás, esti nagy beszélgetések, és így tovább. Megannyi dolog van, amely elviselhetővé és széppé teszi a sötét, hideg időszakot.
Bika: Kedves Bika! Tervezgetésben igazán nagyszerű vagy szerdán. Annyira mélyen belemerülsz a tervezgetésbe, és abba, hogy terveket szősz a világ dolgairól, hogy észre sem veszel valami nagyon fontosat: Nem elég tervezgetni. vannak dolgok, amelyeket meg is kell tenni. És vannak lépések, amelyeket érdemes ma megtenned. Ne csak tervezgess, de tegyél is lépéseket annak érdekében, hogy a tervek valóra váljanak.
Ikrek: Kedves Ikrek! Egy pillanatra átfut az agyadon, hogy valakit szeretnél megbántani. Lehet, hogy ő sokat bántott téged, és most végre lehetőséged lenne mindent visszaadni neki. De azután rájössz arra, hogy a bosszú valójában nem old meg semmit. A valódi megoldást a megbocsátás hozza el. Az, hogy hagyod az időnek, és a benned lévő szeretetnek, hogy feldolgozza ezt a sérelmet, és semmissé tegye minden hatását.
Rák: Kedves Rák! A munkás hétköznapok sorába illeszkedik a szerda. Ma egész nap próbálod utolérni magadat, és egész nap próbálod összeegyeztetni a teendőidet valaki máséval. Ha ez az egyeztetés nem megy, akkor el kellene engedned. Nem szabad visszafognod magadat csak azért, hogy másokkal párhuzamosan haladhass. Ma kilőhetsz, és elhúzhatsz másoktól. Hidd el, majd utolérnek akkor, amikor erre fel lesznek készülve.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Fontos neked, hogy az emberek okot adjanak a tiszteletedre. Szerdán pedig különösen rosszul viseled azt, ha valaki minden ok nélkül várja el azt tőled, hogy tiszteld őt. Szerdán különösen rosszul viseled, ha valaki a korára, vagy a pozíciójára hivatkozik. Ma az eredmények és az érdemek tudnak meggyőzni, de könnyen lehet olyan érzésed, hogy ebben a világban pont ezekből van hiány.
Szűz: Kedves Szűz! Nehezen viseled az önzést. Csapatjátékos vagy, szerdán pedig különösen igaz lesz ez rád. A helyzet az, hogy körülötted nem mindenki osztja a nézeteidet. Vannak akik szerint az a biztos, ha csakis magukért dolgoznak, és ha csak a saját érdekeiket nézik. Ez nem túl jó a csapatszelem szempontjából. és nem túl jó a sikeresség szempontjából sem. Ma érdemes az önzőknek ezt elmagyaráznod.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ma a legszívesebben felvásárolnád az egész világot. Szerdán szívesen és hatékonyan költöd a pénzedet. Ma az internetes vásárlás bajnoka vagy. Könnyedén költöd a pénzedet az interneten, és ennek az is az oka, hogy amikor a neten vásárolsz, akkor nem kell megérintened a bankjegyeket, nem látod közvetlenül, ahogy apad a pénztárcád tartalma. Vigyázz, ne költsd túl magadat.
Skorpió: Kedves Skorpió! A hagyományokra szükség van. Igen, tudom, hogy ott van benned az újítás vágya, és az a vágy, hogy minden pillanatban valami újat, valami jobbat nyújthatsz. A világban azonban szükség van hagyományokra is. A hagyományok védenek meg attól, hogy minden káoszba és felfordulásba csapjon át körülötted. Persze abban igazad van, hogy nem szabad mereven ragaszkodni ezekhez a hagyományokhoz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Figyelj jobban a testedre és a tested jelzéseire. Figyelj jobban arra, hogy milyen érzések, érzetek vannak benned. Ha kell, akkor ma pihenj. Igyál meg egy forró gyömbérteát. Ha kell, akkor menj el jógázni, vagy szaunázni. A tested pontosan tudja, hogy mire van szüksége, és ez semmiképp sem a túlhajtott munka, ebben biztos lehetsz.
Bak: Kedves Bak! Van benned némi félsz azzal kapcsolatban, hogy megnyílj a szerelmed előtt. Pedig a szerda az a nap, amikor még jobban egymásra hangolódhattok. A szerda az a nap, amikor a szerelmeddel megjelenhet az összhang közöttetek, és amikor sikerül elérnetek, hogy ismét olyan békét tapasztaljatok meg egymással, mint a régi szép időkben. Fontos, hogy ma ez nem megy rutinból.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Modern anya vagy, és ennek van néhány olyan folyománya, amelyet nem hagyhatsz figyelmen kívül. Az egyik ilyen folyomány az, hogy a gyerekeidet nem pont úgy neveled, ahogyan téged neveltek. A másik folyomány, hogy a környezeted nem feltétlenül ért egyet a nevelési elveiddel. Semmi baj, nem kell mindenkinek megfelelned szülőként, csakis a gyerekeidnek.
Halak: Kedves Halak! Mostanában mindig elfelejtesz valamit. Szerencsére olyan sok dolgod van, hogy van miből felejteni. Arra kérlek, hogy ma legyél egy kicsit körültekintőbb a szokásosnál. Jó lenne, ha a feledékenységed mellett meg tudna jelenni benned egy kis összeszedettség, és összpontosítás is. Érdemes lenne arra összpontosítanod, hogy hol hagytad azt a listádat, amire felírtad, hogy mit nem szabad elfelejtened.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Elkaszálták A Fantasztikus Négyes folytatásátFokozza az élményt a UPC Directtel!A kis Newt lehet majd az Alien 5 új főhőseElképesztő szereplőgárdával hergel A nagy dobás új előzeteseSzavak nélkül is gyönyörű a Carol új trailereA magyar dolgozók kétharmada nem elégedett a fizetésével
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

47.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

31

53

57

60

83

Várható főnyeremény: 600 millió Ft!
Hatoslottó

3

10

17

24

40

45

Várható főnyeremény: 353 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények