Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
Van egy Fülesünk!Keresztrejtvény naponta
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

18°C

30 17

Közepesen felhős

h

31 17

k

33 18

sz

33 18

cs

33 18

 
Hirdetés

Fesztiválok
 

Fesztiváltrend
Mi a ciki és menő 2015-ben
Sziget Diákjegy kedvezmény Így fesztiváloznak a magyar sztárokÚtvonaltervezés mobilon: így indulj fesztiválra
 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

A menekültek hajléktalanként élnekQuaestor károsultak tüntetése Rogán Antal házánálRazzia a KeletibenBörtönnel fenyegetőzött az üllői zsarolóBelgiumba szökött gyermekével a somogyi apa - elfogták
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 309,11 Ft
USD: 282,63 Ft
CHF: 293,31 Ft
MOL: 14 760
OTP: 5 745
MTELEKOM: 406
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Tökéletes panorámaház Chilében Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Zenebolond, táncoló papagájok
Amikor a kutyus fél a víztől
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
A hihetetlen blöki visszatér
A világ legfélelmetesebb országútja
A világ legjobb vízicsúszdája
A legjobb optikai csalódások
Megijed egy uborkától
Piac a síneken
Ez a kúszósül azt hiszi, hogy ő egy kutyus
Vízisíző mókus? Miért ne!
Egy beteg kisfiú első találkozása egy lóval
Beszélő kutya a tehetségkutatón
Trükkös rendőrkutya

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Nem csoda, ha úgy érzed, egy kis keveredés van az életedben. Ma olyan sok mindent összekevertél, és olyan sok mindenben tévedhetsz. Hidd el, nem baj, ha egy kicsit néha tévesztesz, és az sem baj, ha ezt kellő öniróniával, és humorral kezeled. Ma merj nevetni magadon. Ma merj hibázni, és merd beismerni a hibáidat. Ezzel mindenki felé azt a magabiztosságot kommunikálod, hogy te megengedheted magadnak a hibákat is.
Bika: Kedves Bika! Van benned némi félelem amiatt, hogy esetleg valaki mesterkedik a hátad mögött. Ma különösen a nem túl jóindulatú rokonokra gyanakszol. Igazából mindegy, hogy mesterkednek-e, avagy sem. Valójában az sokkal fontosabb, hogy tudd: Bármit is mesterkednek, téged mindenki önmagad alapján fog megítélni. Azaz, ha mindenkivel kedves és szeretetteli vagy, akkor a mesterkedők biztosan felsülnek majd.
Ikrek: Kedves Ikrek! Azzal teheted nyomatékosabbá a mondanivalódat vasárnap, ha halkabban mondod. Igen, lehet, hogy úgy tűnik neked: Ha hangosan mondod azzal is nyomatékosíthatsz. Az igazság azonban az, hogy amikor lehalkulsz, akkor mindenki sokkal komolyabban vesz. Amikor valamit igazán halkan mondasz, akkor mindenki tudni fogja, hogy te azt valóban komolyan gondolod. Épp ezért, ma vidd lejjebb a hangerőt, hadd kelljen másoknak fülelnie.
Rák: Kedves Rák! Lehet, hogy át kellene gondolnod, hogy vasárnap kiket, és hogyan engedsz be a saját világodba. Tudnod kell, hogy a te világodat valóban csak te alakíthatod. És most ezt nemcsak spirituálisan értem, de szó szerint és teljesen földhözragadtan is. A te világodban az van, amit te oda beengedsz. Ha ma azt látod, hogy neked nem tetsző dolgok történnek az életedben, akkor változtass. Ha azt látod, hogy neked nem tetsző dolgok vannak körülötted, akkor tegyél ellenük.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Tudom, hogy mást akarsz hallani, de a türelem valóban a legjobb megoldás. Tudom, hogy máshogyan szeretnéd megoldani a helyzeteket, de valóban az a legjobb, ha türelemmel kezeled ma az ügyeket. Lehet, hogy minden akkor alakulna a legjobban, ha te semmit sem tennél. Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha hátralépnél egyet, és egyszerűen csak hagynád, hogy a helyzetek maguktól oldódjanak meg.
Szűz: Kedves Szűz! Néha elgondolkozol azon, hogy milyen szerencsés vagy a gyerekeiddel. Könnyen lehet, hogy ma ismét azon csodálkozol, hogyan lehet ekkora szerencséd, hogy ilyen csodálatos gyerekek vesznek körül téged. Lehet, hogy azt látod, a te gyerekeid szebbek, ügyesebbek, okosabbak, mint más gyerekei. Ne lepődj meg, ha valaki ma nevelési tanácsot kér tőled, és a legjobb az, ha őszinte tanácsot adsz ebben a helyzetben.
Mérleg: Kedves Mérleg! Vasárnap egy kicsivel lustább vagy, mint máskor. Ma a legszívesebben egy hajszálat se mozdítanál odébb. Persze az nem valószínű, hogy ezt megteheted. De az biztos, hogy megengedheted magadnak, hogy kihúzd magadat néhány feladat alól. Ez azonban azzal jár, hogy fel kell ismerned: Nem kell mindent feltétlenül ma megcsinálnod, amit mára ütemeztél be. Megteheted azt, hogy ma pihensz, és máskor dolgozol.
Skorpió: Kedves Skorpió! Lehet, hogy ma összekevered a szavakat, és lehet, hogy ma nem pont azt mondod, amit mondani szeretnél. Különösen igaz ez, ha nagy nyomás nehezedik rád, vagy ha úgy érzed, hogy hihetetlenül fontos, hogy mindenki pontosan megértse a mondandódat. Persze lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha nem akarnál olyan gyorsan olyan sok mindent elmondani. Vasárnap lassíts, és lassítsd a beszédedet is.
Nyilas: Kedves Nyilas! A vasárnap az előrelátás jegyében telik a számodra. Ma felkészülsz a következő hetekre, hónapokra. Ma érdemes leadnod az internetes rendeléseidet, különösen azokat, amelyek átfutási ideje hosszabb a szokásosnál. Ma érdemes előre bespájzolnod néhány fontos tárgyat és eszközt. Azzal is jól jársz, ha a spájzolás közben néhány kevésbé fontos dologra is szert teszel. Amit most megszerzel, az mág sokáig segít majd neked.
Bak: Kedves Bak! Hatalmas a tudásvágyad vasárnap. Ma egész nap a könyveket és az újságokat bújod- A legszívesebben minden információt úgy szívnál magadba, mint a szivacs. Persze nem ígérhetem, hogy mindent meg is jegyzel, amit elolvasol, de a felfogó készséged is jobb lesz, mint a szokásos. Lehet, hogy ma érdemes elkezdened tanulnod egy vizsgára akkor is, ha az csak sokára lesz. Bármit is akarsz megtanulni ma, az könnyebben megy, mint máskor.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy érezheted, hogy egyszerre szinte ketté kell szakadnod. Úgy érezheted, hogy egyszerre szinte két helyen szeretnél lenni. Persze ma sem tudsz két helyen lenni, de azt azért megoldhatod, hogy egy kicsit mindkét helyen ott lehess. Lehet, hogy ezt nem érzed kielégítőnek, hiszen mindkét helyen száz százalékot szeretnél nyújtani. De az nem fog menni. Ha azonban mindenhol ötven százalékot nyújtasz, az egész napra kiadja a száz százalékot.
Halak: Kedves Halak! A vasárnap a pihenés, és a töltődés napja. Most végre időt szakíthatsz olyasmikre is, amikre már régóta nem volt időd. Most végre van időd és lehetőséged, hogy önmagaddal foglalkozz. A vasárnap remek alkalmat kínál az összes otthoni szépítkezéshez. Az otthoni hajfestéstől, a körömlakkozáson át a tisztító pakolásokig sokféle módon szépítheted és kényeztetheted magadat ma.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Jön a Jurassic World folytatásaMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Itt van az első filmklip a Fantasztikus négyesből
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

31.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

32

50

59

65

Várható főnyeremény: 680 millió Ft!
Hatoslottó

14

17

19

24

27

37

Várható főnyeremény: 606 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények