Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Ajándék páros Robbie W. koncertjegy
-14% fürdőszobabútorra és -kiegészítőre
Huszonéves csajok mesélik el, mi volt a legjobb, amit egy férfi tett velük valaha az ágyban
Jóságpontjaim: aktív felhasználható
Budapest
Most 5
Ma várható
Max:19 0
Min:2 5-10
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Ajánljuk

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

Gyerekbútorok több generációra tervezeveIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Könnyedén elbízhatod magadat hétfőn. Ma talán félreérted valaki szavait, és az egyszerű elismerést az egekbe magasztaló dicséretnek éled meg. Az is lehet, hogy azt gondolod, valami csakis tetőled, csakis miattad tud működni, pedig ezt a dolgot igazából mások mozgatják. Itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: Az eredményeid valóban fontosak, de a szerénység is az.
Bika: Kedves Bika! Rettegni mindig könnyebb, mint szembenézni a tényekkel. Ma valaki arra akar rávenni téged, hogy minden valós ok nélkül rettegj, és hogy minden látható ok nélkül válaszd a félelmet. Pedig sokkal jobb lenne, ha ezek helyett az örömet választanád. Egyszerűen csak gondold át: Örömet okoz-e neked ez a beszélgetés a félelmetes dolgokról. Ha nem, akkor állj tovább bátran.
Ikrek: Kedves Ikrek! A konfliktusok teljesen természetesek, nem kell félned tőlük. Ma megpróbálod elkerülni a konfliktusokat, pedig sokkal jobb és egészségesebb lenne, ha be mernéd vállalni ezeket. Nyugodtan vállald, hogy valakivel nem értesz egyet, és semmiképp se kezdj el hazudozni az érzéseidről. Attól, hogy nem értesz egyet valakivel, még lehettek jóban, és együtt is működhettek, csak jobban át kell beszélnetek a dolgokat.
Rák: Kedves Rák! Nem rajtad nevetnek az emberek, hanem veled – ezt tartsd észben kedden. Ma sokan nevetnek veled, és néha az az érzésed lehet, hogy ők valójában miattad nevetnek. Most a humorodra szüksége van a környezetednek, és neked is szükséged van arra, hogy tudj szívből nevetni a keddi nap eseményein. Ma a humorod segít átvészelni a váratlan helyzeteket és könnyen megoldani a nehéz feladatokat is.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Valakinek pusztán már a létezéseddel is örömet okozol kedden. Van valaki, aki annyira örül neked, hogy láthat, hogy szinte el sem hiszed. Ő úgy érzi hogy a találkozásotok különleges alkalom egy lehetőség arra, hogy gyógyulhasson, egy lehetőség arra, hogy megváltozzon az élete. Persze lehet, hogy te nem is tudsz arról, milyen sokat segítesz a puszta jelenléteddel másoknak.
Szűz: Kedves Szűz! Minden helyzetet meg lehet változtatni – neked ezt kell észben tartanod kedden. Amikor úgy érzed, hogy már nincs mit tenni, akkor lesz a legegyszerűbb dolgod. Ilyenkor valóban csak azt kell észben tartanod, hogy még ebben a helyzetben is van megoldás. Sőt! Ha félre tudod tenni azt a félelmet, hogy tehetetlen vagy, azonnal észreveszed, hogy mennyi lehetőséget rejt ez a látszólagos tehetetlenség.
Mérleg: Kedves Mérleg! Igazán meglepődsz, amikor észreveszed, hogy egy barátnőd már teljesen úgy beszél, mint egy megvilágosodott spirituális mester. Ez persze nem jelenti azt, hogy ő tudatosan mondana mélyen spirituális és segítő mondatokat. Könnyen lehet, hogy ez teljesen spontán és tudatlanul jön belőle. Mindenesetre érdemes meghallgatnod ennek a „frissen megvilágosodott” barátnődnek a szavait kedden.
Skorpió: Kedves Skorpió! Ragaszkodj a jogaidhoz kedden. Valaki most arról akar meggyőzni, hogy nem vagy jogosult valamire, ami szerinted jár neked. Ma semmiképp se hallgass a szóbeszédre, és ne hozzá nem értőket kérdezz meg a jogaidról. Ha mindenképp jogi segítségre van szükséged, és egyedül nem tudod megvédeni a jogaidat, akkor fordulj szakemberhez. Ne felejtsd el, neked van igazad, de ezt be is kell tudnod bizonyítanod.
Nyilas: Kedves Nyilas! Úgy érzed, hogy ingoványos talajra tévedtél kedden. Most nem vagy benne biztos, hogy jól átlátod a helyzeteket, és abban sem vagy biztos, hogy tudod, mit kell lépned. Fontos, hogy tudd: Van időd végiggondolnod a helyzetet, és van időd megtalálni a megfelelő megoldást. Van időd arra, hogy összeszedd magadat, és nem kell sehova sem rohannod, hiszen a kapkodás csak még jobban nehezíti a dolgodat.
Bak: Kedves Bak! Pontosan tudod, mit szeretnél a párkapcsolatodban, mégis folyton értelmetlen kompromisszumokat kötsz. Hajlamos vagy arra, hogy olyasmibe is belemenj, amit nem szeretnél, mindezt azért, hogy megőrizd a kényes családi békét. Fontos, hogy kedden merj nemet mondani a szerelmednek is. Fontos, hogy merd kimondani azt, ha valami neked nem úgy jó, ahogy azt ő szeretné.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A kompromisszumnál sokkal jobb megoldásokat találhatsz kedden. Most olyan megoldásban kellene gondolkodnod, amelyben minden fél nyer. Még abban az esetben is, ha négy  vagy öt érdekelt fél van az adott helyzetben. Tudom, hogy azt hiszed, nincsenek olyan megoldások, amelyekben mindenki nyerhet. De ha ma elengeded a nyertes-vesztes mintába vetett hitedet, létrejöhet a mindenki számára jó döntés.
Halak: Kedves Halak! Azt keresed, hogy honnan meríthetnél ihletet, és észre sem veszed, hogy az ihlet az utcán hever. Szinte szó szerint, hiszen ma elég kimenned az utcára ahhoz, hogy remek ötleteid támadjanak. Ha ma elakadsz egy munkával, és inspirációra van szükséged, egyszerűen csak menj ki a friss levegőre, szippants bele a tavaszba, és máris felpörögnek a kerekek a fejedben.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Gundel Takács Gábor az Origóhoz igazolA Netflixnél elgurult a gyógyszer, újabb négy Adam Sandler-film jönA Pókember menő új poszterei New Yorkot éltetikMegvan a kávészüneti programod: itt az Igazából szerelem folytatásaScarlett Johansson hatására videó készült a hollywoodi ,,kifehérítésről"Ha Wes Anderson-rajongó vagy, ezeket a filmeket látni akarod
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 12. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

2

3

35

41

79

Hatoslottó

1

17

26

27

38

45

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x 5000 Ft Tesco-ajándékutalvány

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?