Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Újra felvehető hitel, havi 6570 Ft-ért
Kaszinózz ingyen kockázat nélkül
Már látszik! Nem a megszokott idő lesz hétvégén
Jóságpontjaim: aktív felhasználható
Budapest
Most 14
Ma várható
Max:19 0
Min:7 10-15
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Ajánljuk

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

Gyerekbútorok több generációra tervezeveIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Meglepetten veszed észre, hogy a csütörtök milyen gyorsan elszáguld, és milyen hamar vége lesz. Ma szaladnak veled a percek, pedig talán pont ma csinálsz olyasmit, amit szeretnél kiélvezni, és amit szeretnél mélyen és sokáig átélni. Azzal lassíthatod az idő áramlását, ha tudatosan figyelsz a jelen pillanat örömeire, és ha kizárod a fejedből az aggodalmakat.
Bika: Kedves Bika! Nagyon finom, apró jeleket is képes vagy érzékelni csütörtökön, ezért sokkal könnyebben olvasol az emberek arcáról, mint máskor. Ránézel valakire, és azonnal tudod, hogy mit szeretne mondani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene megvárnod, hogy ők maguk elmondják a mondandójukat. Nem kell neked beszélned mások helyett ma sem.
Ikrek: Kedves Ikrek! A félig elmondott gondolatok veszélyesek. Ma a nagy rohanásban talán nincs időd arra, hogy befejezd a mondanivalódat, és talán nincs időd arra, hogy végigmond mindazt, amit szeretnél. Könnyen lehet, hogy ezeket a félbehagyott gondolatokat aztán mindenki félreérti. Épp ezért ma mondj végig minden gondolatkört, amibe belekezdesz.
Rák: Kedves Rák! Ha tavasz, akkor nagytakarítás és lomtalanítás. Ma különösen a lomtalanításra lenne érdemes koncentrálnod, és megszabadulhatnál a lakásban felgyülemlett lomoktól. Hogy neked nincsenek is lomjaid? Nos, minden lom, amit az elmúlt egy évben nem használtál. Ha így nézzük, akkor még az is kiderülhet, hogy egész lom gyűjteményeid vannak.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Próbálsz röviden elintézni egy fontos ügyet csütörtökön, de ez olyasmi lesz, mint a rétestészta: Egyre csak nyúlik és nyúlik, végeláthatatlanul. Érdemes ma több idővel számolnod még a legegyszerűbb helyzetekben és a legegyszerűbb témákban is. Érdemes most úgy szervezned a napodat, hogy az jóval rugalmasabb legyen a szokásosnál.
Szűz: Kedves Szűz! Ideje lenne egy kicsit lazítanod. Túl szigorú vagy magadhoz és talán a gyerekeidhez is csütörtökön. Az, hogy következetes vagy, nem jelenti azt, hogy feleslegesen kellene szigorúnak lenned. Sőt! Talán pont a következetességed enged teret annak, hogy megengedő legyél minden olyan esetben és témában, amelyekre nincs előre kitalált követhető szabály.
Mérleg: Kedves Mérleg! Úgy érzed, hogy valaki nem elég őszinte veled, ez pedig igen nagy feszültségekhez vezethet köztetek. Talán felemeled a hangod, vagy egyenesen veszekedni kezdesz vele, ahelyett, hogy elhinnéd: valóban úgy van, ahogyan ő mondja. Csütörtökön érdemes lenne abból kiindulnod, hogy valóban igazat mondanak neked az emberek, akkor is, ha ezt nem tudod elhinni.
Skorpió: Kedves Skorpió! Megvan az a feladat, ami a legfontosabb a számodra ma. pontosan tudod, hogy mi az a feladat, amit mindenképp szeretnél elvégezni ma, de nem vagy benne biztos, hogy lesz-e ehhez elég időd. Akkor is érdemes erre az egy feladatra összpontosítanod, ha még sok-sok más dolgod is van. Azzal, ha ezzel az egy fontos feladattal végzel sokkal könnyebbé teszed a holnapi napodat is.
Nyilas: Kedves Nyilas! Valaki nagyon szeretné kiforgatni a szavaidat, és valaki nagyon szeretné nyakatekert módon értelmezni mindazt, amit mondasz. Itt lenne az ideje annak, hogy továbblépj végre, és ne akarj olyanokat meggyőzni az igazadról, akik szemmel láthatóan direkt félreértenek. Engedd meg nekik, hogy félreismerjenek, te pedig törődj a valódi szeretteiddel.
Bak: Kedves Bak! Nem is sejted, milyen jó dolgok várnak rád csütörtökön. Ezt olyannyira nem sejted, hogy ma egész nap rossz dolgokra számítasz. talán úgy érzed, hogy egyfajta balsejtelem kínoz, de az is lehet, hogy más módon érzékeled a rossz események előszelét. Pedig ez egy hamis érzet: Ma csak jó dolgok várnak rád, ha meg tudod engedni magadnak őket.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egyszerűsíts! Olyan bonyolult magyarázatokat, ok-okozati viszonyokat kreálsz fejben, amelyek szerinted jól magyarázzák a világod működését. A valóságban azonban csak összezavarnak. A világ körülötted nagyon egyszerűen működik: Mindenki a szeretetet keresi, és mindenki azt akarja elérni, hogy szeressék őket.
Halak: Kedves Halak! Alapjaiban kellene újraszervezned a következő napokat. Úgy tűnik, hogy túl sok mindenre mondtál igent, és túl sok olyan helyre is elígérkeztél, ahová talán nem fogsz tudni elmenni. Most kellene végiggondolnod, hogy ezekből az ígéretekből mik lesznek betarthatóak, és mik azok, amelyeket még idejében módosítanod kellene.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Itt van a Stephen King-féle Az trailere, és Atya. Úr. Isten.Vészesen fogyatkoznak a TV2 nézőiTerence Hill ma ünnepli 78. születésnapjátSzexjelenetet forgatni inkább kínos, mint szexiSzellemsztori, hát persze, csak épp se szellem, se sztoriA Teszlek Süveg egyáltalán nem úgy működik, ahogy azt eddig elképzelted
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 12. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

2

3

35

41

79

Hatoslottó

1

17

26

27

38

45

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x 5000 Ft Tesco-ajándékutalvány

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?