Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 23., kedd, Tekla

 
Amiről a nők beszélnek

Az első randi után
Találkozzunk újra vagy sem?
Ezt ne! Így teszed tönkre a hajad!

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

A magyarok köszörűvel tökéletesítették az iPhone 6 dizájnját, és most az egész világ ezen röhög Ez történik a fejeddel biciklis balesetkorVideón a brutális amerikai Bogár

Időjárás Budapest

15°C
erősen felhős

k

16°C

sz

16°C

cs

19°C

p

19°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

38.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

2

7

12

25

76

Várható főnyeremény: 280 millió Ft!
Hatoslottó

1

4

11

12

30

31

Várható főnyeremény: 360 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Ilyen szemtelen pillangót!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Több önismeretre van szükséged, és a kedd alkalmas arra, hogy megszerezd ezt az önismeretet magadnak. Tudnod, kell, hogy az önismeret ma külső megerősítéseken, véleményeken keresztül érkezik meg hozzád. Ezért bárki, bármilyen visszajelzést is ad neked, azt köszönd meg neki, hiszen ezzel az önismeretedet segíti. Lehet, hogy néhány megjegyzést nehéz lesz megköszönnöd (főleg lenyelned), de ne felejtsd el: ha most nem sértődsz meg, hanem elgondolkozol ezeken az segíteni fog neked.
Bika: Kedves Bika! A mai nap rövidebb lesz, mint azt hitted. Nyugodj meg, senki sem lopta el az órákat a napodból, de úgy tűnik, hogy nem fér bele annyi, mint, amennyit terveztél, mert bizony most kicsit lassabban haladsz a dolgaiddal, mint szeretnél. Nyugalom, minden, ami ma kimarad a napodból egy későbbi alkalommal bepótolható lesz a számodra, de fontos lenne, hogy ma ne hajszold az élményeket. Egyszerűen csak hagyd, hogy az események lassú ritmusa elringasson, és lassan vezessen.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az érdekes képzettársítások és a meglepő gondolatmenetek napja lesz a kedd a számodra. Ennek azonban van jó oldala, nem is kicsi: Az érdekes gondolatmenetek mindig nagy kreativitást is jelentenek, és ezekre a kreatív ötletekre most igencsak nagy szükséged van. Érdemes megfogadnod azt a tanácsot, miszerint, ha változásra van szükséged, akkor nem szabad úgy csinálnod a dolgokat, mint ahogyan azokat előtte csináltad. Változtass, és minden megváltozik körülötted – van merszed kipróbálni?
Rák: Kedves Rák! Mintha egész nap kíváncsi emberek faggatnának, és mintha egész nap egy interjún vennél részt. Gondold át, hogy mit válaszolsz, és ne kapkodd el a válaszokat, senkinek a kérdéseire sem. Lehet, hogy egy gyerek teszi fel a kérdést, lehet, hogy egy ismeretlen érdeklődik nálad valamiről, de az is lehet, hogy egy családtagod teszi fel azt a kérdést, amit szinte minden nap hallasz tőle. Ma ezen is érdemes elgondolkodnod, és miután jól megfontoltad, jó lenne egy őszinte választ adnod.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Mindenki megérdemel egy új esélyt. A te új esélyed napja ma virradt fel. Itt az ideje egy kicsit rendbe tenned a dolgaidat. Ma kezd a rendrakást a praktikus dolgoknál és az időkezelésnél: rakd rendbe a naptáradat és a napirendi pontjaidat, no meg a határidőkhöz való hozzáállásodat is. Ne felejtsd el nem mások akadályoznak abban, hogy megcsináld határidőre a feladataidat, hanem te vagy az, aki hagyod szétforgácsolni az energiáidat. Összpontosíts, és tartsd magadat az elhatározásaidhoz és a terveidhez.
Szűz: Kedves Szűz! Ha valamit nagyon meg akarsz csinálni, az talán sokkal rosszabbul sikerül, mintha nem is törődnél vele annyit. Ma hajlamos vagy rágörcsölni a dolgokra, és hajlamos vagy túlzásba vinni az akarást. Ugye tudod, mit mond a mondás? Az akarásnak nyögés a vége. Épp ezért lazítanod kellene, és épp ezért el kellene engedned az elvárásokat, hagyd, hogy egyszerűen csak tedd azt, ami tőled telik. Talán elsőre ez kevésnek tűnik, de hidd el: itt és most épp ennyire, épp erre van szükség.
Mérleg: Kedves Mérleg! Csupa érdekes helyzet vár rád ma. Régi ismerősökkel találkozhatsz, és azt veheted észre, hogy szinte mind, kivétel nélkül megváltoztak, méghozzá nem feltétlenül az előnyükre. A nap nagy kérdése: hogyan fogalmazd meg az építő kritikát úgy, hogy az ténylegesen segítsen. Ha ebben tanácstalan vagy, érdemes arra gondolnod, hogy fordított helyzetben mi lenne az, amit hallanod kellene ahhoz, hogy végre változtass valamit. Ha ezt mondod, az nekik is segíteni fog, hidd el.
Skorpió: Kedves Skorpió! Türelem, nyugalom, és lazítás. Ez lesz a napod három kulcsszava. Igen, ez azt jelenti, hogy mindezekre szükséged is lesz ma. Ha olyasmi történik, amin máskor felhúznád magad érdemes erre gondolnod. Ha megőrzöd a nyugalmadat, akkor hamar felfedezheted a megoldás lehetőségét a helyzetedben. Ha azonban hagyod, hogy elragadjanak az indulataid, akkor könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás. A nyugalom megőrzése lesz a garancia arra, hogy minden jól alakuljon.
Nyilas: Kedves Nyilas! Lehet, hogy túlvállaltad magadat, és olyasmire is igent mondtál, amire talán nemet kellett volna. Ma próbáld meghúzni a határaidat, és nyugodtan gyakorold a nemet mondást. Sokan félnek nemet mondani, mert azt hiszik, hogy ezzel elrontanak valamit, vagy valakitől megtagadnak egy lehetőséget. Pedig valójában azzal, ha nemet mondunk, sokszor segítünk magunknak és másoknak is. Magunknak az energiánk és a figyelmünk megőrzésében, másoknak pedig abban, hogy maguk érjenek el eredményeket.
Bak: Kedves Bak! Szerencsére van egy beépített műszered, amely pontosan tudja, hogy mikor mit kellene tenned. Ma erősek a megérzéseid, épp ezért érdemes a belső hangodra figyelned. Kedden engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a folytonos előregondolkodás, és a dolgok kiszámítása helyett inkább ösztönösen reagálsz. Talán attól félsz, hogy ilyenkor kicsúszik a kezedből az irányítás, pedig valójában pont ilyenkor kezdenek el a dolgok a lehető legjobb irányban haladni.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ma a kislánykorodból juthatnak az eszedbe dolgok. Talán arra emlékszel, hogy milyen szép pillanataitok voltak együtt a családdal, talán a barátnőiddel való önfeledt játék emléke idéződik fel benned, és talán a megismerés és felfedezés kíváncsisága idéződik fel benned. Ma engedd meg magadnak, hogy újra gyermek legyél egy kicsit, engedd meg magadnak az önfeledt szeretetet, engedd meg magadnak a játékosságot, és engedd meg magadnak a kíváncsiságot, mert mindezek gyógyítják a belső gyermekedet.
Halak: Kedves Halak! Lehet, hogy kimerülőben vannak az energiaraktáraid? Lehet, pont az örömkészleteid fogynak el mára, vagy éppen a lendületedből hiányzik? itt az ideje, hogy kitaláld azt, hogy hogyan fogod összeszedni magadat, és hogyan fogsz feltöltődni, hiszen a télen egyébként is hajlamosabb vagy a nyűgösségre és a rosszkedvre! Ma egy szaunázás, vagy egy jóga óra (esetleg a kettő együtt: egy Bikram jóga óra) jót tenne a lelkednek. Érdemes megtalálnod azokat az örömforrásokat, amelyek feltöltenek majd téged!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen - Szeptember 27-én Volkswagenek lepik el a Hungaroring aszfaltját.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Az Angelina-hatás: több nő jár szűrésre Jolie miatt
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: