Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. október 22., szerda, Előd

 
Amiről a nők beszélnek

Kinyúlt vagy XXL-es?
6 stílustipp oversize pulcsikhoz.

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Ez a trend!
5 rendkívül divatos sapka és kalap a hideg hónapokra.
Budapest legbunkóbb autósai!

Időjárás Budapest

9°C
Szeles

sz

9°C

cs

9°C

p

9°C

sz

9°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

42.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

10

17

61

63

73

Várható főnyeremény: 686 millió Ft!
Hatoslottó

21

25

31

32

33

40

Várható főnyeremény: 202 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

5 és fél perc állati gyönyör
Lovagol a pandagyerek
Mostantól csak ilyen kutyára vágysz
Nincs nála vagányabb kutya!
Kutyák első találkozása macskával
8 évesen már a "mocskos" táncot járja
Bármit képesek utánozni az ebek
Alattomos támadás áldozata a panda
Így épült London "szeme"
Nagyon imádja a vizet!
Teljes, cuki letámadás
Nagyon cuki ahogy kapkod
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Jaj, de cuki!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne körülötted. Ezért hajlandó is vagy megtenni mindent, de fontos, hogy ne ess túlzásokba! Fontos, hogy ne görcsöld túl ezt a tökéletesség témát. Hogy miért? Mert a tökéletes természetesen nem létezik. Ami azt is jelenti, hogy ha csak a tökéletessel éred be, akkor egész nap elégedetlenkedni fogsz. Ez pedig olyasmi, amire igazán nincs szükséged.
Bika: Kedves Bika! Talán meglepő lesz a kérésem, de ma mégis érdemes lenne úgy odaállnod a munkához, hogy mások is hozzáférjenek. Hogy miért? Nagyon egyszerű: A helyzet az, hogy nem feltétlenül te oldod meg a legjobban a feladataidat ma. Ez nem baj. Legalábbis akkor nem baj, ha felismered, hogy az eredmény érdekében másokkal kell együttműködnöd.
Ikrek: Kedves Ikrek! Gyerünk, itt az ideje, hogy merész legyél! Gondolj bele: a mai nap ideális a merészséghez. Egy rövidnek mondott (valójában ideális hosszúságú) munkahét utolsó napja van, mikor legyél vagány, ha nem most? Válaszd ki a legszebb álmaidat, a legmerészebb céljaidat, és ma tegyél valamit a megvalósításuk érdekében. Hidd el, az eredmény nem marad majd el.
Rák: Kedves Rák! A változás és változtatás különös ritmusára figyelhetsz fel szerdán. Ma az egyik pillanatban te vagy az, aki a változások élén áll, és irányítja azokat, a másik pillanatban azonban minden magától változik. Nem kell megijedned, hiszen a változások abba az irányba viszik a helyzeteket, amely irány neked lesz a legmegfelelőbb. Még akkor is, ha ezt most talán nem látod.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A belső hangod ma megszólal, és ha már beszélni kezdett, akkor szinte teljesen elhallgathatatlanná is válik. Hidd el, nem az a cél, hogy ez a belső hang hallgasson, hanem az, hogy te hallgass. Mármint hallgass a belső hangodra. Ma tedd meg azt, amit az intuíciód diktál, és ne foglalkozz azzal, amit az ellendrukkerek mondanak. Hidd el: A belső tanácsadód nem téved.
Szűz: Kedves Szűz! Az alkotómunka büszkesége tölti el a Szüzeket szerdán. Ma megérzed, megérted és felismered, hogy milyen sok mindent alkottál az elmúlt időszakban. Úgy érzed, hogy igazán méltó lennél ezért a sok alkotásért valamilyen elismerésre. Tudod mit? Teljesen igazad van! És azt is tudom, kinek kellene elismernie a munkádat: Neked magadnak. Ma jutalmazd meg magadat valamivel!
Mérleg: Kedves Mérleg! A világ nagyon egyszerűen működik: Ha tudod, hogy mit akarsz, az egész világ összefog érted, és a céljaidért. Épp ezért ma két dolog lesz fontos: Egyrészt fontos, hogy tudd, mit akarsz. Másrészt fontos, hogy ki is mondd azt. Ma merd felvállalni azt, hogy mire van szükséged, és merd megmondani másoknak, hogy mi az elképzelésed a dolgokról. Ez segít abban, hogy megkapd, azt amire szükséged van.
Skorpió: Kedves Skorpió! Rengeteg védelmező szeretet vesz körül szerdán. Még akkor is így van ez, ha ezt esetlege nem érzed, nem tudod, nem veszed észre. Tudnod kell valamit: A valóság és az, amit ebből felfogsz nem feltétlenül esik egybe, és ezen egy ember változtathat: te. Ma kezd el érzékelni és megtapasztalni azt a hatalmas biztonságot, ami körbevesz, és kezd el felismerni, hogy milyen sokan szeretnek téged.
Nyilas: Kedves Nyilas! Itt az ideje, hogy felvállald az érzéseidet. Nem, azok egyáltalán nem cikik. Nem ciki megölelni az édesanyádat, nem ciki spontán megszeretgetni a szerelmedet, és az sem ciki, ha a gyerekeiddel úgy viselkedsz, mintha te magad is gyerek lennél. Ezek az élet természetes viselkedési formái, ezek a szeretet természetes megnyilvánulási formái. Nyugodtan fejezd ki az érzelmeidet szerdán.
Bak: Kedves Bak! Szerdán állj a sarkadra, és csak azokkal az ismerőseiddel állj szóba, akik elég pozitívak és elég kedvesek ahhoz, hogy feltöltsenek energiával. Aki csak a rosszra koncentrál, az ma nagyon lehúzna, és nagyon lepukkasztana, így neki semmi, de semmi keresnivalója sincs a közeledben. Tudom, most azt hiszed, hogy majd te felvidítod őt. De ezt ma jobb, ha másokra hagyod.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Lehet, hogy nagyon alacsonyan van a léc? Lehet, hogy nem vársz el elég sok mindent az élettől, és ezért nem is kapsz elég jó dolgokat: Hidd el, ma eljött annak a napja, hogy magasra helyezd a lécet, és mindenkitől sokkal többet követelj, mint eddig. A helyzet ugyanis az, hogy ma azt kapod, amit vársz. Épp ezért várd el az élettől, hogy a lehető legjobb dolgokkal kényeztessen téged!
Halak: Kedves Halak! A barátnőid rengeteget segíthetnek neked szerdán. No nem feltétlenül közvetlen segítségre gondolnak a csillagok, és nem is arra, hogy majd helyetted tesznek meg dolgokat. A mai üzenet lényege sokkal inkább az, hogy a barátnőid társasága, a közös nevetések és beszélgetések segítenek neked abban, hogy jobban megold az életed kihívásait és feldolgozd a mai helyzeteket.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Született feleségek sminkkel és smink nélkül - Hát, azért elkél a vakolat. Nem is kicsit.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
A 2001: Űrodüsszeia új trailerétől kiráz a hideg
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: