Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

15°C

23 15

Szitálás, gyenge eső

v

21 12

h

18 9

k

20 9

sz

21 9

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Hazahozták a domaszéki taxisgyilkostOlvastam a Bibliát és a Koránt is: jó, hogy kijöttem tüntetni Patthelyzet a rendőrök és a menekültek közöttÁtalakított teherautóban csempészték a menekülteketTovábbra is teljes a káosz a KeletinélEste is tüntetnek a menekültek a KeletinélEste is tüntettek a menekültek a KeletinélRomantikus kalandfilm lesz a Kincsem-moziLezárták a Keleti pályaudvart

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 313,43 Ft
USD: 281,36 Ft
CHF: 289,14 Ft
MOL: 13 650
OTP: 5 460
MTELEKOM: 394
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Hány évig kell dolgozni egy lakásért Magyarországon?Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Akkor ez most hogy is van?
Amikor a kutyus fél a víztől
A legjobb optikai csalódások
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Vízisíző mókus? Miért ne!
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Mosdókagylóban lubickol a bagoly
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
Apa, az egy pók?
Mit tesz a kutya, ha melege van?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A dolgok néha nagyon egyszerűek. Sokkal egyszerűbbek, mint azt gondolod. Ma is arra kell rájönnöd, hogy te vagy az, aki túlbonyolítod a dolgokat. Dönthetsz úgy, hogy megtartod ezt az attitűdöt, és továbbra is bonyolulttá teszed azt, ami egyszerű. Vagy dönthetsz úgy is, hogy most jött el az egyszerűsítés ideje. És talán at mondanom sem kell, hogy ez lesz a jobb, de talán nem az egyszerűbb döntés.
Bika: Kedves Bika! Szerencsés nap lesz a szombat. Persze ma nemcsak sorsjegyeken kísérted a szerencsét, de azzal is, ha nem indulsz el időben,vagy ha egyéb módon „nem teszel meg mindent a siker érdekében”. Ne felejtsd el: Ha túlzottan is a szerencsére hagyatkozol, az azt is jelentheti, hogy túlzottan kiadod a kezedből az irányítást. Pedig talán jobb lenne, ha a szerencsét jó döntésekkel és tudatossággal vegyítenéd.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az elrejtett értékek megtalálásában vagy a legjobb szombaton. Ma a legnagyobb válságban is felfedezed a jót. Képes vagy arra, hogy minden nehézségnek megtaláld a jó oldalát, és hogy ezt a jó oldalt még tovább erősítsd. A szombati napod legfőbb ereje és értéke pont ez lesz. Az a képességed, hogy minden jóból képes vagy még nagyobb jót csinálni. Ma megszaporítod az összes pozitív változást magad körül.
Rák: Kedves Rák! Ártatlan vagy egy ügyben, mégis úgy érezheted, hogy téged vádolnak ebben. Könnyen lehet, hogy ma valaki igaztalanul vádol, vagy minden ok nélkül viselkedik veled rondán. Megsértődhetsz rá. Megsértődhetsz, de ez nem fog változtatni semmit sem. Igen, tudom, hogy milyen mélyen unod már azt, hogy folyton neked kell tanítgatnod másokat, és hogy neked kell mások véleményét megváltoztatni pusztán ismeretterjesztéssel.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Fontos, hogy tudd: Nem kell sötétben tapogatóznod. Szombaton mégis szívesen választod azt, hogy sötétben tapogatózz. Mintha ma nem akarnád észrevenni: Könnyedén teremthetnél tiszta és átlátható helyzeteket. Valamiért azonban attól tartasz, hogy ezek a könnyed és átlátható helyzetek nem fognak neked kedvezni. Valamiért azt gondolod, hogy jobb a zavarosban halászni, mint kilépni a napfényre.
Szűz: Kedves Szűz! Valahogy ma minden összejön neked. Úgy érzed magadat, mintha egy tündérmesébe csöppennél. Egy olyan tündérmesébe, amely arról a tündérről szól, aki visszaszerezte az elveszett tündérporát. Álljunk meg egy szóra! Nem így érzed? úgy érzed, még mindig nincs meg az az elveszett tündérpor? Nos, akkor nincs más hátra: Ma estig meg kell találnod. Ezt a tündérport, ezt a titkos varázserőt csak magadban keresheted, hiszen benned van.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szombat az érzelmi tisztulás és az érzelmi gyógyulások napja lesz a számodra. Ma szembe mersz nézni a legmélyebb, legfurcsább, legemésztőbb, legszebb érzelmeiddel is. Ma rá mersz nézni arra, hogy mi a helyzet az érzelmeiddel. Ma meg mered nézni magadban, hogy milyen érzelmek gyógyítására van szükséged. Ez az őszinte szembenézés pedig önmagában hordozza a gyógyulás lehetőségét is.
Skorpió: Kedves Skorpió! A szombat a stabilitás napja a számodra. A szombat az a nap, amikor könnyedén teszed állandósággá mindazt, ami eddig változó volt. Ma van az a nap, amikor egyszerűen nem kell tovább úsznod az árral, mert ma lehorgonyozhatsz. Ma megtalálod azokat a szilárd pontokat az életedben, amelyekhez érdemes ragaszkodnod. És amelyeket büszkén felvállalhatsz mások előtt is.
Nyilas: Kedves Nyilas! Lassan be kell látnod: A múltad egy része megérett a szanálásra. Lassan be kell látnod: Nem vagy képes arra, hogy mindent megtarts a múltadból. A leginkább azért van szükség a múlt szanálására, mert így csinálhatsz helyet az új dolgoknak. A leginkább azért kell elengedned azt, ami nem működik, hogy később egy működő dolog érkezhessen a helyére. Ma ne ragaszkodj ahhoz, ami már nem gazdagít téged.
Bak: Kedves Bak! Amikor úgy érzed, hogy a problémáid már fává terebélyesedtek, akkor jön a legjobb megoldás. Ma könnyen eljuthatsz arra szintre, hogy úgy véld: Egyszerűen nem nőhetnek tovább a problémák. Ez a pillanat pedig elhozza neked a feloldozást. Ettől a gondolattól azonnal beugrik az a megoldás, amely már régóta ott motoszkált benned, de amelyet eddig képtelen voltál észrevenni vagy megfogalmazni.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Olyan sok erő és energia van benned szombaton. Ma megvan benned az erő ahhoz, hogy nagyon határozottan kiállj egy álláspont mellett, és hogy nagyon határozottan képviseld az érdekeidet. Ezt az erőt, ezt az energiát a világ jobbítása érdekében kellene használnod. Mert az nem elég, hogy neked jobb lesz. Akkor érzed elégedettnek magadat, ha másoknak is tudsz segíteni ma.
Halak: Kedves Halak! Olyan sokféle lehetőséged van szombaton, hogy elveszel bennük. Úgy érezheted magadat, mintha a sok-sok lehetőség között lamentálva végül elveszítenéd az összeset. Ma hajlamos vagy arra, hogy egész nap azon gondolkozz, mit is kellene csinálnod, mígnem végül elszalad veled az egész nap. Épp ezért most rögtön vágj bele valamibe. Méghozzá az első dologba, ami az eszedbe jut. Bármit is csinálsz, az jobb, mintha csak elmélkednél.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Ma este megbukunk – London legütősebb vígjátékaUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
A Bosszúállók poénban sem ismernek tréfát
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

1

19

70

80

81

Várható főnyeremény: 1 100 millió Ft!
Hatoslottó

6

11

25

36

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Eurojackpot: nyerj több millió eurót online
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények