Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

23°C

30 18

Zivatar záporesővel

p

31 18

sz

32 18

v

35 21

h

31 22

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 313,35 Ft
USD: 285,02 Ft
CHF: 286,60 Ft
MOL: 17 700
OTP: 6 722
MTELEKOM: 444
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legnagyobb optikai illúzió megfejtése
Minden piás álma!
Iszonyatosra feldagadt a szája
Azt nézd, hol köt ki a labda
Nagyon pakolja magát, te meg felröhögsz
Úgy edz a pelenkás, mint Rocky
Apró csőtörésnek indult, a végét nem hiszed el

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ha nincs is kedved mindig mindenhez, amit meg kell csinálnod, tudnod kell, hogy senki sincs, aki folyton lelkes lenne. Teljesen természetes, ha csökken benned a lelkesedés, és nem kell meglepődnöd azon, hogy nem megy mindig minden olyan jól, mint azokon a napokon, amikor gördülékenyen haladnak a dolgok. Engedd meg magadnak, hogy csütörtökön nehézkesebb legyen az ügymenet, és engedélyezz magadnak egy extra alvást is!
Bika: Kedves Bika! Ki az, aki segít neked bátorságot meríteni csütörtökön? Fontos, hogy ma tudd, kihez fordulhatsz egy kis bátorításért, hiszen ma szükséged lesz arra, hogy érezd: melletted áll valaki. Fontos, hogy érezd, nem vagy egyedül abban, amit teszel, és nem kell egyedül megküzdened a feladatok tengerével. Könnyen lehet hogy ma még nyaralás közben is sokfajta feladatot kell gyorsan megoldanod.
Ikrek: Kedves Ikrek! Sokan csodálják a türelmedet, ahogy képes vagy arra, hogy kivárd azt, amire szükséged van. Persze azt mindenki nehezen viseli, amikor elkezdesz türelmetlenkedni, merthogy erre is képes vagy természetesen. Csütörtökön válaszd a türelmet, válaszd a nyugalmat, válaszd azt, hogy kivárod, amiről tudod, hogy érdemes rá várni. Ma tudatosítsd magadra, hogy mire és miért vársz.
Rák: Kedves Rák! Ideje lenne nézőpontot váltanod. Ideje lenne annak, hogy máshogy nézd mindazt, ami az életedben van. Csütörtökön észreveheted, hogy egész héten egy irányba tereltek az események, mintha most mindenki folyamatosan ugyanarról beszélne, és mintha mindenki ugyanazt akarná sugallni. Jó, ha tudod, hogy valójában te vagy az, aki már mindenbe ugyanazt hallja bele. Ez pedig arra utal, hogy ideje valóban meghallanod magadat.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Valaki olyasmit kér tőled, amit vállalhatatlannak tartasz, amire képtelen vagy igent mondani. A jólneveltséged azonban megakadályozhat abban, hogy nemet mondj, ennek pedig mindenféle kínos félrehallás és magyarázkodás lehet az eredménye. Érdemes ma megengedned magadnak, hogy nemet mondj. Ne tarts attól, hogy ezzel megbántasz valakit. Inkább csak arra figyelj, hogy mi az, ami számodra semmiképp sem vállalható.
Szűz: Kedves Szűz! Egy barátnődet eddig nem láttál igazán jól. Úgy tűnik, hogy a múlt eseményei és a régmúlt idők sztorijai elhomályosították előtted a jelent. Ahelyett, hogy a múlt emlékeiből táplálkoznál, vagy még mindig azt a képet látnád magad előtt, ami évekkel ezelőtt volt aktuális, jó lenne felismerned a jelen valóságot. Jó lenne ránézned arra, hogy most milyen ez a barátnőd, és most mi az, amire számíthatsz vagy nem számíthatsz tőle.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szavaid ma megvilágosító erejűek lesznek valaki számára. De ehhez az is kell, hogy ne akard megválogatni a szavaidat, Könnyen lehet, hogy valakinek a közeledben erős szavakat, határozott mondatokat kell hallania annak érdekében, hogy felfogja, mi a helyzet. Könnyen lehet, hogy van valaki a közeledben, akinek arra van szüksége, hogy kertelés és szépítés nélkül mondd ki a szavaidat.
Skorpió: Kedves Skorpió! Mostanában sokkal egysíkúbban látod a világot, mint ahogyan azt kellene. Mintha mindenről mindig ugyanaz jutna az eszedbe, mintha mindenben azt látnád, hogy mi és miért lehetetlen. Csütörtökön arra lenne szükséged, hogy pozitív emberekkel vedd magadat körül. Olyanokkal, akik képesek arra, hogy visszaadják a hitedet. Most különösen fontos az, hogy a környezeted mennyire látja optimistán vagy pesszimistán a jövőt.
Nyilas: Kedves Nyilas! Arra vágysz csütörtökön, hogy felfigyeljenek rád az emberek. A legszívesebben mindenki figyelmét felhívnád arra, hogy ki vagy te, és hogy mi mindent teszel meg a világban másokért. Ha azt szeretnéd, hogy az emberek valóban észrevegyenek és értékeljenek, akkor ne a saját eredményeidről, a saját dicsőségedről beszélj, hanem beszélj mindenkinek saját magáról. Hiszen a legtöbb embernek pont a dicséret hiányzik a legjobban.
Bak: Kedves Bak! A titkos üzenetek átadásának nagymestere vagy. Annak a nagymestere lettél, hogy hogyan tudsz valakit észrevétlenül manipulálni. Ez a képességed – szerinted – jól jön csütörtökön is, de az az igazság, hogy most könnyen lebuksz azzal, ha manipulálsz másokat. Épp ezért érdemesebb lenne a hagyományos módszert, a nyílt megbeszélést választanod. Érdemesebb lenne azt választanod, hogy nyíltan és őszintén elmondod mindenkinek, hogy mit szeretnél tőle.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Az életedet olyan sok láthatatlan szabály irányítja, hogy azok lassan kezdenek rigolyáknak tűnni. A baj nem is ez, sokkal inkább azzal van egy kis gond, hogy semmi logika sincs ezekben a szabályokban. Megteheted, hogy szabályok mentén éled az életedet. Sőt! A szabályok lehetnek nagyon is jók. Amit azonban nem kellene megtenned, az pont az értelmetlen szabályok betartása, követése és másokra nyomása.
Halak: Kedves Halak! Az időhúzás nagymestere vagy csütörtökön. Ma képes vagy arra, hogy egy normális körülmények között csak fél órát  igénylő tevékenység egész napos projektté váljon. Ma képes vagy arra, hogy mindenre extra sok időt szentelj, és képes vagy arra, hogy észre se vedd azokat a perceket vagy órákat, amelyek épp teljesen feleslegesek. Végül pedig azt is felfedezheted, hogy mindez talán tegnap vagy holnap sokkal gyorsabb lett volna.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik az új Szívek szállodájaMy Hipernet Home - TV és internet kábel nélkül 1 árva, 3 menyasszony, 99 variációJennifer Aniston új mozija végre lerántja a leplet a céges karácsonyi partikrólÖt férfi és két női nemi szerv percenként: kiakadtak a britek az új tévéműsoronEnnél ütősebb sci-fi - horror sorozat idén már nem lesz
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

29.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

32

43

60

74

79

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

6

10

13

23

30

39

Várható főnyeremény: 330 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények