Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. július 28., hétfő, Szabolcs

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Időjárás Budapest

26°C
erősen felhős

h

28°C

k

30°C

sz

31°C

cs

29°C

 
Hirdetés

 
Receptek, éttermek, ételrendelés

Mindmegette receptekReceptStart receptkeresőDinnye gazpacho forró napokraGyors házikeksz táborozáshozHédervári lecsós bordaŐszibarack befőtt receptAszalt paradicsom, a nagy kedvenc

 
Hirdetés

 
Lottó

30.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

15

22

33

44

Várható főnyeremény: 188 millió Ft!
Hatoslottó

1

4

8

26

27

36

Várható főnyeremény: 130 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Vannak házak, amelyek szimplán azért épülnek fel, hogy felbosszantsanak valakit.Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó balatoni ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A gyerekorvos, akinél még a szuri is vicces
Michael Jackson zenéje sörösüvegre :)
Pitbull és kiscica első találkozása
Megnyitották a leghosszabb gyaloghidat!
Egy nagyszerű játék kutyáknak
Ettől a kutyustól bárki tanulhatna
A törpe és az óriás
Tánc, amit oktatni kellene
Határozottan utálják a vizet
275 ezer dominó
Számold meg az embertornyot!
Az ember, aki villamosnak hiszi magát
Jégeső a strandon
Csikó és az ő labdája
Így vadásznak csapatban a delfinek
Meglepetés tánc a menyasszonynak
Kis teknős kutyának képzeli magát
Így vágd fel a tortád, hogy friss maradjon
Traktorral érkezett a menyasszony

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Tele vagy életerővel hétfőn. No jó, lehet, hogy ez téged is meglep, hiszen lehet, hogy ma úgy érzed, a körülmények nem ideálisak a számodra. De miért kellene, hogy az időjárás, a munkakörnyezeted vagy épp a közlekedési helyzet a kedvedet szegje? A hétfői nap legfontosabb üzenete: a figyelmedet a külvilág bosszantó apróságai helyett befelé kell irányítanod. Azzal kell foglalkoznod, amivel jólesik és amit most meg kell tenned, nem pedig a nehézségekkel és bosszantásokkal.
Bika: Kedves Bika! A hétfői jelszavad: egyszerűsítés! Ma minden bonyolult feladatot a lehető legegyszerűbben csinálsz meg, és minden nehézség helyett egy sokkal könnyebb megoldást választasz. Azzal a biztos tudattal ébredtél, hogy minden leegyszerűsíthető és minden megoldható. Persze van valaki a közeledben, aki ennek az ellenkezőjéről akar meggyőzni. Ne hallgass rá! Ha ugyanis rá hallgatsz és vele indulsz el ezen az úton, annak az lesz az eredménye, hogy minden megbonyolódik körülötted.
Ikrek: Kedves Ikrek! Lehet, hogy hétfőn úgy érzed: a pénz a legfontosabb dolog a világon. Ez természetesen nem igaz. Amikor ez a téveszme felbukkan bennünk, akkor mindig érdemes megvizsgálnunk, hogy mire szeretnénk költeni, mi az, amit éppen nem (vagy csak kevésbé) tudunk megengedni magunknak. Könnyen lehet, hogy arra jössz rá: ma szórakozásra, lazításra szerettél volna költeni, de valamiért ezt nem merted megengedni magadnak. Itt az ideje, hogy magadra is költs, ne csak másokra!
Rák: Kedves Rák! Csak azt add, amit magad is szívesen kapnál. Ha így teszel, a hétfői napod egyfajta tisztuláson megy át. Lehet, hogy eleinte lesz néhány olyan pillanat, amit nem érzel jónak, lehet, hogy kapsz néhány értetlenkedő megjegyzést, de ezek a negatív reakciók hamar kitisztulnak, és átadják helyüket az új, pozitív reakcióknak. A tisztulási folyamatnak hála, a nap végére úgy érezheted, hogy megkönnyebbültél, és igazán nagy eredményeket értél el.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A fontos kérdéseket fel kell tenni. Méghozzá ezeket a kérdéseket ma neked kell feltenned. Nem kell elhallgatnod ezeket, és nem kell azzal foglalkoznod, hogy ki válaszol rájuk. Minél több embernek teszed fel a kérdéseidet, annál könnyebben meglesz rájuk a válasz. Érdemes éppen ezért ma folyamatosan kérdezned, kíváncsiskodnod és érdeklődnöd. Lehet, hogy néhányan nem örülnek a kérdéseidnek, de sokan boldogok lesznek, hogy válaszolhatnak.
Szűz: Kedves Szűz! A türelem, az elfogadás, a mértékletesség – csupa olyan fogalom, amelyektől valamiért irtózol. De érdemes lenne megnézned, mi a baj ezekkel a  fogalmakkal, hiszen ezek olyasmik, amikben valójában nagyon jó lennél. Lehet, hogy mások érzéseit és félelmeit veszed át akkor, amikor azt mondod: „Én nem akarok mértékletes lenni!” Vagy ezt: „Én türelmetlen vagyok!” A hétfő jó alkalmat kínál neked ahhoz, hogy visszatérhess önmagadhoz ezeken a területeken is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ne hidd azt, hogy mindent úgy kell csinálnod, ahogyan azt régen csináltad. Lehet, hogy sokkal jobb lenne, ha ma arra koncentrálnál, hogy változtass a régi szokásokon. Ma változtathatsz mindenen, ami nem működik, és kijavíthatod az össze múltbeli hibádat. Ne gondold azt, hogy a múlt hibáit nem lehet kijavítani. Ne gondold azt, hogy amit egyszer tettél, annak a hatásai örökre veled maradnak. Ez nem igaz. Minden hiba kijavítható, minden helyzet megváltoztatható.
Skorpió: Kedves Skorpió! A technika ördöge ott ólálkodik körülötted, és csak arra vár, hogy megtréfálhasson téged. Lehet, hogy néhány telefonhívás vagy szöveges üzenet tűnik el, esetleg az e-mailjeidnek vész nyoma, vagy valami más módon tréfálnak meg a technikai eszközök. Ahelyett, hogy ezen bosszankodni kezdenél, azt javaslom, hogy inkább kezdd el megtanulni használni (jobban használni) azt az eszközt, amelyik megtréfál téged ma. Hidd el, ezzel megelőzheted a további problémákat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nyugalom! Ne hagyd, hogy hétfőn a belső félelmeid elősorakozzanak belőled, ne hagyd, hogy a félelmeid vagy a megszokások megrettentsenek ma. Könnyen lehet, hogy már reggel arra trenírozod magadat, hogy rossz napod lesz, tele stresszel és rohanással. (Igen, még ha nyaralsz is, hajlamos vagy ma betáblázni a napodat múzeumokkal és egyéb programokkal.) Lazíts, és nyugodtan húzd le a felére (vagy a negyedére) a teendőid listáját!
Bak: Kedves Bak! Hétfőn a külsőddel, a megjelenéseddel lesz érdemes foglalkoznod. Ez a nap alkalmas arra, hogy átgondold az öltözködésedet és a kozmetikumhasználatodat. Ugye tudod, hogy a bőröd egyébként is másra vágyik nyaranta, mint télen? Lecserélted tavasszal a kozmetikumaidat? Ha nem, most ideje lenne könnyedebbre, lazábbra cserélned az ápolószereidet. Sőt! Talán a párod által használt termékeket is lecserélhetnéd valami modernebb, divatosabb készítményre.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Az élet egyik legalapvetőbb szabálya: amit adsz, azt mindig visszakapod. Jó hírünk van a Vízöntőknek: most léptek a visszakapás stádiumába. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy most már elkezded megkapni az univerzum ajándékait, és elkezded visszakapni azt a sok segítséget, amit másoknak adtál eddig. De ahhoz, hogy ezek megérkezzenek, érdemes már ma elkezdened megfigyelned azt, hogy ki és mit ad neked. Igen, a legapróbb dolgot is vedd észre!
Halak: Kedves Halak! Itt az új hét, amely remek alkalmakat kínál majd a számodra új szokások kialakítására! Ha szeretnél újítani, azt már hétfőn elkezdheted, hiszen egy-egy új hét olyan, mintha nemcsak új, tiszta lapot nyitnál az életed könyvében, de egy új fejezetet is elkezdenél. Ma azt kell kitalálnod, hogy mit szeretnél írni erre a fejezetre, és mit szeretnél tenni ezen a héten. No meg persze – ha nagy szavakat akarunk írni – azt is kitalálhatod, mit szeretnél életed hátralévő részében.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Öt perc a Family Guy és a Simpsons közös epizódjából - Az epizód címe, mily’ meglepő: The Simpsons Guy.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Kiszivárgott A feláldozhatók 3, milliókat bukhat a stúdió
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: