Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 20., szombat, Friderika

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek Minden, amit az ovulációról tudni kell
Kulisszatitkok George Clooney esküvőjéről!Nézz be Madonna New York-i otthonába!

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Amikor megérint a halál szele
Már a a látványtól is adrenalinbomba robban az agyadban.
A serrys sörAktoktól a széles fenékig

Időjárás Budapest

16°C
gyengén felhős

sz

25°C

v

24°C

h

19°C

k

16°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

37.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

7

39

40

58

68

Várható főnyeremény: 185 millió Ft!
Hatoslottó

10

13

24

29

32

40

Várható főnyeremény: 285 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Libabőrös leszel, ha meghallod!
Na, ki fog gyorsabban enni?
Ilyen szemtelen pillangót!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Sokkal egyszerűbb lenne a régi válaszokból és reakciókból összerakni a napodat, mint teljesen újakat kitalálni magadnak, nem gondolod? Talán most már olyan sok benned az újítási szándék, és olyannyira mindenkit meg akarsz lepni a reakcióiddal, hogy kezded teljesen elveszíteni önmagadat. Néha érdemes visszatérned a gyökereidhez, érdemes visszalépned a kezdetekhez. A szombat is egy olyan nap, amikor visszalépve a kiindulópontra újra felfedezheted magadban a régi értékeket és módszereket.
Bika: Kedves Bika! Bárhol tudsz barátkozni. Nem hiszed? Akkor szombaton figyelj! Ma az emberek olyan barátságosak és kedvesek lesznek veled, hogy azon te magad is meglepődsz majd. Könnyen lehet, hogy lépten-nyomon új barátokba botlasz, és mindenki szívesen beszél neked magáról. Ha valaki tényleg szimpatikus akkor érdemes megtartanod őt barátnak. De senkivel se köss ma érdekkapcsolatokat és szánalomkapcsolatokat se. Tudod, ez mindkettő ugyanaz a kapcsolat, csak a másik végén vagy: Vagy neked kell valami a másiktól, vagy azt hiszed, hogy a másiknak kell valami tőled.
Ikrek: Kedves Ikrek! A kézenfekvő dolgok kimondásának a napja lesz a szombat. Ma könnyen érezheted úgy, hogy ki kell mondanod minden kézenfekvő dolgot, és hogy mindenkit biztosítanod kell arról, amit ők már úgyis tudnak. Tulajdonképpen tekinthetjük egy szép vállalásnak a mai napot, hiszen mindenkit megerősítesz a hitében. De érdemes megnézned magadban, hogy nem te vagy-e az egyedüli, akinek tényleg szüksége lenne megerősítő véleményekre. Lehet, hogy valójában önmegerősítésre van szükséged, arra, hogy valaki megveregesse a válladat, és elmondja neked, mennyire jó vagy.
Rák: Kedves Rák! Kérni nem szégyen. Igen, akkor sem szégyen, ha valójában te szerettél volna adni, de aztán mégis máshogyan alakult. Szombaton lesz alkalmad arra, hogy elengedd az összes butaságot, amit a kérésről, és az elfogadásról gondolsz. Tudtad, hogy az elfogadást ugyanúgy meg lehet tanulni, mint az adást? Talán nem lep meg az információ, de neked elég nagy szükséged lenne arra, hogy komolyan tanulj meg elfogadni. Ebben segít a mai nap. Tehát a feladat igen egyszerű: Ma mindenkitől kérj valamit, majd jó szívvel fogadd is el azt, amit jó szívvel adnak. Mert az emberek igenis adnak jó szívvel, ha kérnek tőlük.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Igazán jó napod lesz szombaton. Ma ugyanis akad hallgatóságod, méghozzá nem is túl kicsi hallgatóságod. A mai közönséged szinte minden szavadon csüng, és igazán jót teszel nekik a kiselőadásoddal. H arám (és a csillagokra) hallgatsz, akkor nemcsak az elméletről beszélsz, de gyakorlati bemutatót is tartasz. Ha rám hallgatsz, akkor mindenkinek hagyod, hogy kipróbálja magát, és hogy maga fedezze fel magában, hogy miben a legjobb. A gyakorlat gyakran többet ér, mint az elmélet. Így van ez a szombati napon is.
Szűz: Kedves Szűz! Mit nem adnál érte, ha ma valahol máshol lehetnél! De ma pontosan itt vagy, és pontosan most van. Szóval ma meg kellene tanulnod az itt és most pillanatát élvezned. Igen, minden pillanatban van valami jó. Igen, minden percben meg lehet találni az örömöt. Lehet, hogy nem pont ott vagy, ahol lenni szeretnél. Lehet, hogy nem pont azt csinálod, amit csinálni szeretnél, de a helyzet az, hogy mindenben, de mindenben megtalálhatod az örömet. Ha pedig az öröm megvan, azt is felfedezheted, hogy könnyebben változtathatsz a dolgokon, mint ahogyan azt gondoltad.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ne ítélj elsőre! Mindenki megérdemli, hogy a külseje helyett a belső tulajdonságai alapján viszonyulj hozzá. Ha így teszel, ma kiderülhet, hogy a felszínesnek gondolt plázacica valójában okos és mély érzésű, a bunkónak gondolt drabálisan ijesztő pasi tele van kedves gondolatokkal, és költői vénával, a rosszindulatúnak látszó idős néni pedig egy aranyszívű, kedves asszonyság, akit azonnal elfogadnál pótnagymamának. A világ tele van kedves és értékes emberekkel, és ez ki is derül, hogyha hagyod. Mit gondolsz meg tudod tenni, hogy egy napra félreteszed az előítéleteidet?
Skorpió: Kedves Skorpió! Mit kell megtanulnod szombaton? Igen, tudom, hogy jobban szeretnéd, ha ma nem kellene semmit sem tanulnod. És majdnem el is hiszem ezt. Azért csak majdnem, mert nekem gyanús, hogy egész nap az internetet bújod, újságokat lapozgatsz és könyveket tanulmányozol. Teljesen olyan, mintha titkos belső tudásszomj gyötörne. Sokkal egyszerűbb életed lesz, ha felismered és kimondod ezt. Ismerd fel, hogy most arra van szükséged, hogy tanulj, hogy gazdagítsd az ismereteidet, és persze találd meg azt is, hogy milyen témában szeretnél elmélyülni.
Nyilas: Kedves Nyilas! Könnyen ment, könnyen jön. Igen, direkt írtam ebben a sorrendben. Mert most ebben a sorrendben történnek veled a dolgok: nemrég veszteség ért, most pedig nyereségre számíthatsz. Amit nemrég el kellett engedned, az többszörös erővel és többszörös hatásfokkal tér vissza hozzád. Fel vagy készülve arra, hogy befogadd ezt az életedbe? Azzal készülhetsz fel, ha teljesen elengeded azt, ami már úgysem a tiéd. Ma nézd meg magadban, hogy mi mindenhez ragaszkodsz annak ellenére, hogy már nincs is rájuk szükséged, vagy már nincsenek is nálad.
Bak: Kedves Bak! Nehéz helyzetben vagy szombaton. A barátaid valamiért ma döntenek úgy, hogy a te segítségedre van szükségük. Miközben neked is kellene az ő segítségük. Egyfelől szívesen kiöntenéd nekik a szívedet, másfelől amint beszélni kezdesz, nekik az eszükbe jut az ő sokkal nagyobb bajuk. Nos, van megoldás – mint mindig. A megoldás most az, ha beosztjátok az időtöket: egy kicsit te mesélsz, egy kicsit ők mesélnek. Aztán te mondod el, mi a megoldási javaslatod, majd ők osztják meg veled az ötleteidet. És így tovább. Egészen addig, amíg teljesen el nem fogy a téma.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Milyen tippjeid vannak fáradtság ellen? Ha van valamilyen jól bevált relaxáló, pihentető módszered, akkor azt most kellene bevetned, és nem lenne szabad addig várnod, amíg teljesen el nem fáradsz. Ma megelőzheted a totális fáradtságot és a teljes kiégést. Ugye, milyen jól hangzik? A szombatot szánd a feltöltődésre! Azt gondolod, hogy ezért nem érte meg horoszkópot olvasnod? Jó, nézz magadba: mit terveztél mára? A hazahozott munka, a saját mellékállásod, a teljes nagytakarítás, a gyerek leckéjének megírása, az előre főzés egész hétre és a nagybevásárlás sem pihenés. Ez mind-mind munka, nem töltődés.
Halak: Kedves Halak! Olyan mély elcsendesülést, és olyan mély belső boldogságot tapasztalhatsz meg, amiket csak ritkán éltél át mostanában. Ma érdemes a spiritualitással foglalkoznod, érdemes meditálnod, és érdemes az angyalokkal beszélgetned, és érdemes a saját spirituális hitednek megfelelő gyakorlatokat végezned. Azt azonban ne felejtsd el, hogy hiteles spirituális információt csak hiteles forrásból meríthetsz. Hogy mitől lesz hiteles egy spirituális tanító? Nézd meg, hogyan él, nézd meg, hogy a szeretet jelenik-e meg az életében? A szeretet szövi-e át a szavait? Ha mindkét válasz igen, akkor nyugodtan tekintheted hiteles forrásnak őt.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Voltak elég bátrak!
5 színésznő, aki megcsúnyult egy filmszerepért.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
7 színész, aki pótolhatná McConaughey-t a Magic Mike-ban
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: